Nie jesteś zalogowany.
Welcome to the NHK. Z pewnością spodoba się poważnemu, dorosłemu widzowi. Wprawdzie ma 24 epy, a nie 12-13, ale fabuła szybko się rozkręca i ma wiele wątków pobocznych.
Z tą serią jest fajna sprawa, obejrzała ją większa część moi znajomych, i co? Podobało się(nawet młodszym).
NHK to rewelacyjne anime ale wg mnie nie nadaje się do "nawracania" na anime, zwłaszcza że pierwszy odcinek jest idiotyczny i zniechęci wiele osób.
Ja poszukuje jakiegoś ciekawego ambitniejszego anime z rozbudowaną mitologią i masą zagadek które są rozwiązywane w trakcie trwania serii. Coś jak Evangelion czy Bokurano. Chciałbym też poznać coś podobnego do Now and then, here and there.
Ostatnio edytowany przez Dyrcie (2010-01-06 21:03:12)
poszukuje anime sportowego lub o sztukach walki (preferował bym aby było jednak o jakimś sporcie)
którego jeszcze nie oglądałem a co oglądałem jest tu:
http://myanimelist.net/animelist/Kojot_Bravo
wiec prosił bym coś z poza tej listy ;]
P.S wiem ze sztuki walki tez można by podciągnąć pod sport ale...
poszukuje anime sportowego lub o sztukach walki (preferował bym aby było jednak o jakimś sporcie)
http://myanimelist.net/animelist/Kojot_Bravowiec prosił bym coś z poza tej listy ;]
Touch, H2, Cross Game (to baseball od Adachiego), oraz dwa filmy o tematyce kolarstwa (chyba jedno to OVA) Nasu.
Touch i H2 próbowalem oglądać ale za stare jak dla mnie(tzn kreska mi sie nie podobala) a Cross Game jest ma tej liscie co podałem w watching
wiec prosil bym o cos innego jak macie ;]
http://myanimelist.net/animelist/Kojot_Bravowiec prosił bym coś z poza tej listy ;]
Kurcze, ty prawie wszystko, co dobre, widziałeś.
Spróbuj tych:
Over Drive, Buzzer Beater, Air Gear, Bamboo Blade, Ring ni Kakero, Play Ball, Joe vs. Joe.
Nie wiem czy trafią w twoje gusta.
Może History Strongest Disciple Kenichi też sztuki walki, więc...
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
bravo napisał:poszukuje anime sportowego lub o sztukach walki (preferował bym aby było jednak o jakimś sporcie)
Może History Strongest Disciple Kenichi też sztuki walki, więc...
juz dawno temu obejrzałem to anime i jest ono na mojej liscie ;p
Kurcze, ty prawie wszystko, co dobre, widziałeś.
Spróbuj tych:
Over Drive, Buzzer Beater, Air Gear, Bamboo Blade, Ring ni Kakero, Play Ball, Joe vs. Joe.
Nie wiem czy trafią w twoje gusta.
znajde gdzieś wersje z ang lub pl napisami anime Play Ball ?? bo szukalem i nie ma
Ostatnio edytowany przez bravo (2010-01-09 21:51:04)
znajde gdzieś wersje z ang lub pl napisami anime Play Ball ?? bo szukalem i nie ma
Z tego co widzę Lunar wydał tylko trzy pierwsze odcinki. Dostępne m.in. na lolipower.org.
Dobra, może ktoś mi pomoże, poszukuję jakiegoś fajnego anime Yuri, może być też takie gdzie te Yuri jest sprawą drugoplanową. Do tej pory podobało mi się tylko Strawberry Panic, a Kannazuki no Miko mam w planach.
Aoi Hana - choć dużo yuri tam nie ma. Jak dla mnie milusie;)
Shoujo Kakumei Utena - kultowe anime, ale nie wiem, czy wytrzymasz całą serię - polecam film:P
Simoun - straszne to to... ale skoro podoba Ci się Strawberry Panic, możesz zaryzykować;)
Dobra, może ktoś mi pomoże, poszukuję jakiegoś fajnego anime Yuri, może być też takie gdzie te Yuri jest sprawą drugoplanową. Do tej pory podobało mi się tylko Strawberry Panic, a Kannazuki no Miko mam w planach.
z Yuri to kojarzy mi się Elfen Lied (jest tam tego trochę na początku, a głównie to przygodówka fantasy) sorki za 2 posty pod rząd... tak wyszło -_-""
Ostatnio edytowany przez ORU (2010-01-14 08:02:32)
Myślę, że takie hmm MOE Saki podpasuje... Yuri jak znalazł tam jest. Choć żadnych scen typowo 'hentajowych' nie uświadczymy Prócz tego myślę, że Koihime również da radę, złe nie było.
poszukuję ciekawego anime, niebanalnego podobnego do Mobile Suit Gundam 00. żeby była ciekawa fabuł, dużo robotów i dużo akcji oczywiście XD najchętniej Si-Fi
Co najmniej -naście innych Gundamów ze wskazaniem na SEEDa
Code Geass
Eureka 7
Wszystkie Votomsy
Może nawet NGE
Szukam anime podobnego do Baccano. Żeby miało taką wciągającą fabułę, ciekawych bohaterów, trochę akcji i najważniejsze żeby miało taki fajny trochę zakręcony klimat, dobrze żeby miało w miare ładną kreskę i mało ecchi.
Z góry dzięki
MAL
Texhnolyze, Ergo Proxy.