Nie jesteś zalogowany.
dziekuje bardzo
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bl … ason_14%29
Kolejne fillery?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bl … ason_14%29
Kolejne fillery?
O! Znowu Byakuya. No cóż, to moja ulubiona postać, ale jeśli już robią fillery, to niech dadzą więcej o innych postaciach. Tak czy siak, ja przeciw fillerom w Bleachu nie mam nic przeciwko. Fabuła mangowa już mi się dawno znudziła.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
teraz napewno czas na "bankai wszyscy" i zaraz skonczy się filler
ale nastepnego mogli juz sobie oszczędzić, juz nie pamietam kiedy ostatnio był jakis ciekawy odcinek z głównego wątku (tego bicia sługusów nie licze)
Tak oglądam ten 253, ciągle przewijając, bo ta saga już mnie męczy. No i głupi ja z nadzieją wyczekuję zapowiedzi kolejnego epa, w której zobaczę powrót do fabuły....oczywiście, że nie. No i sobie myślę "No dobra niech zmarnują jeszcze jeden epek na zakończenie i wrócą wreszcie z fabułą". Patrze na anidb, a tam k**** jego mać kolejna saga fillerów? Wtf? Co oni w **** lecą? Ech, trzeba zasilić kolejną pozycją listę "Dropped", a szkoda.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Fakt to przesada ale może się to brać stąd (nie wiem, mangi nie czytam w ogólę więc nie spojleruję tylko rozmyślam), że nic po tej walce z Aizenem i całą resztą nie ma... przynajmniej narazie. Już kiedyś gdzieś o tym pisałem. Producent nie chcę jednak kończyć anime bo widać mu się to opłaca więc pcha jak najwięcej przez siebie wykreowanych historii. Nie rozumiem czemu nie może tego robić po serii no ale... to tylko takie moje przemyślenia
Jeżeli są nietrafne to faktycznie przesadzają, jakiś czas temu omyłkowo pobrałem napisy do 150 odcinka przeglądam je, a tam rozmowy Kurosakiego z Nel... Grubo ponad 100 odcinków wcześniej zaczęła się "Aizen Saga" i wydaje mi się, że nawet nie jesteśmy w połowie tej całej fuszerki z filerami.
~predini, bo nic nie ma, aktualnie dopiero
po tym co zobaczyłem wczoraj zostawiam bleacha do czasu powrotu głównego wątku
no jak mozna zrobic cały odcinek o zabijaniu menosów, z którymi bez większego wysiłku poradziłby sobie jeden kapitan?
Jeszcze jedno, każdy vice kapitan ma poziom reiatsu Zarakiego, debilizm totalny.
Nie wiem czy mogą przebić dno, ale raczej tym odcinkiem właśnie to zrobili.
Jak tak dalej będą robić, to chyba sobie odpuszczę Wybielacza do czasu, gdy wróci prawidłowa linia fabularna.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jeszcze jedno, każdy vice kapitan ma poziom reiatsu Zarakiego, debilizm totalny.
Czym mierzyleś?
Ale faktycznie to co się teraz dzieje to dno i myślę, że to dno (fillery) potrwa jeszcze z 50 epków jak nie więcej, a później czeka nas jeszcze większe dno czyli prawdopodobnie jak to już w Bleachu bywa walka każdego z każdym i oczywiście każda kilku odcinkowa.
Mi się już w Bleachu nawet walki znudziły xD Jedyne co, to czasami jakąś fajną nutkę puszczą.
walki w bleachu są niestety bardziej schematyczne niz nawet w Saint Seiya (ostatnio sobie troche odswieżam )
NARESZCIE, NARESZCIE, NARESZCIE!!!
Ostatni filler wyszedł! Koniec tego piekła. W końcu powrót do mangi!!!
Czas na moją ulubioną walkę i chyba zdecydowanie najlepszą walkę serii: KUROSAKI ICHOGO VS ULQIORRA SCHIFFER
Ostatnio edytowany przez eme (2010-04-06 22:24:02)
Czy ja wiem, czy jest się czym cieszyć? Z jednej strony rzeczywiście skończyli fillery, ale teraz pewnie zacznie się wydłużanie na siłę normalnego wątku, który już w mandze strasznie się dłuży ;p
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Piekłem, to będzie to co się dzieje obecnie w mandze wydane jako anime ;)
Nom, dokładnie Chociaż ten pstryczek z palca o sile nieporównywalnej do nikogo... Ciekawe co będzie po wątku z Aizenem
No to chyba już koniec fillerów... mam nadzieje, że nie puszczą znów 5 odcinków na krzyż i nie dadzą następnych. Szkoda, że Bleach zrobił się taką "modą na sukces"- dziesiątki różnych wątków, a oglądając i tak już nie wiesz z czym to się je.
No to chwilowo obejrzałem tylko OP, ale miło było poczuć znów ten klimat - bo te przerywniki to chyba najgorsze były w całej historii tego tasiemca. W szczególności te pod koniec... miejmy nadzieje, że tym razem zabawmy chwilę dłużej przy głównym wątku.
Skończyły sie fillery więc kolejny odcinek musiał być recapem.
Czyli jeszcze nadal nic z mangi nowego nie ma? Bo nie wiem czy oglądać czy nie ;p