Nie jesteś zalogowany.
Ale brakuje mi odtwarzacza bd, dołożysz? :p
Dobra, widzę, że zlicencjonowane xd
Ostatnio edytowany przez SevenMaster (2010-01-10 17:15:44)
W Polsce Akira na dvd wyszła, nie na blurejcu, więc jaki problem?
Edd
No właśnie. ;O
Ostatnio edytowany przez arystar (2010-01-10 17:18:00)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Temat nie jest tylko od downloadu, to się pytam: idzie gdzieś dostać nowe płyty Akiry? Wątpię, żeby mieli w empiku, bo nawet na stronie nie ma, a na Allegro są tylko używane, które nie bardzo mnie interesują. Najlepiej gdyby można nabyć to anime w Poznaniu.
No i właśnie - są jakieś sklepy w Poznaniu z większą ilością anime?
Poszukuję anime Isekai no Seikishi Monogatari od odcinka 04 (włącznie z 4) do ostatniego w wersji dvix/xvid lub h264 z rozdziałką 704x396 lub 640x480, ale żeby jakoś była w miarę dobra, np tak jak jest w [Nyako-dan RAWS] lub w [Wasurenai-Himitsu]. Swoją drogą [Wasurenai-Himitsu] mogło by juz wydać epki 02-06 kodowane z BD na XviD 396p.
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
Poszukuję napisów do Dragon Ball Z, odcinków: 220-245, 257-258, 268, 271-275, 278-279, 282-291
Posiadam wersję Remastered 100mb, 25fps, ale na dobrą sprawę jakiekolwiek mnie ucieszą, bo na animesub.info nic nie ma
Poszukuję rawów lub mkv do Prince of Tennis, pomoże ktoś ?
http://www.anime-eden.com/anime/search. … +of+Tennis
http://www.bakabt.com/browse.php?q=Prince+of+Tennis
Życie ludzkie jest delikatne niczym płomień świecy równie łatwo gaśnie i równie szybko się wypala, więc ceń każdą chwile swojego życia bo jest tak krótkie.
Szukam czegoś takiego:
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=578
Ale... Posiadam wydanie od Railgunner, tyle że tak skopanego ripa jeszcze nie widziałem. Na szczęście to soft, więc gdyby ktoś miał namiar na jakąkolwiek znośną wersję z jap. dubem (choćby włoski hard) i nie byłby to torrent...
Byłbym wdzięczny
tu masz z włoski hardkiem
ehhh coś nie trybi ten link ;/
Ostatnio edytowany przez Arow (2010-01-17 20:28:21)
Działający torrent:
[C-BT] Black Magic M-66
Hej poszukuję anime Yoiko, a dokładniej napisów do tego animie. Mogą być hardki, softy wszystko jedno, ddl, torek(żywy), itd;
Napisy mogą byś w języku: angielskim(preferowany, ale doszukałem się tylko 4 epów), niemieckim, rosyjskim, francuskim.(więcej nie znam).
Ewentualnie będę wdzięczny także za namiary na mangę pod tym samym tytułem z angielskim tłumaczeniem.
PS.
Nick na ANSI: bobek784v2
Ciężko będzie... zwłaszcza, że jedyną subującą grupą jest anime-rg & ray=out, i według anidb wydawać dopiero to zaczęli. Tak więc wydaje mi się, że nie znajdziesz nigdzie subów do całości... tylko póki co własnie do pierwszych 4 odcinków.
wiem, wiem. Znalazłem rawy, więc pomyślałem, że można by było jakiegoś hardka zrobić. Ale nie mogę nigdzie znaleźć subów do całości.
Jedyna nadzieja to manga z angielskim tłumaczeniem, żeby mieć jakieś odniesienie przy tłumaczeniu, jednak jej też jakoś nie mogę znaleźć.
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2010-01-19 00:06:28)
Nick na ANSI: bobek784v2
Szukam Akiry na dvd (nówki ;p), najlepiej do kupna w Poznaniu.
Poszukaj w sklepach internetowych i na allegro, dostarczą ci do domu... Lenistwo ludzkie nie zna granic
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A jam mam prośbę o senda... jak by ktoś posiadający to wydanie mógłby się podpiąć, albo ma jakiś kontakt z grupą, niestety na mail z prośbą o send zero odpowiedzi.
To i ja się podpinam do prośby. Pisałem o tym na forum anfo-event ale o ile odpowiedź otrzymałem to seeda dalej nie ma (od listopada czekam xD).