Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chciałem polecić wam stronę która powstała niedawno a mianowicie www.animewtv.dbv.pl strona jest poświęcona emitowanym serią w polskiej tv. Moim celem jest zamieszczanie tam anime które jest emitowane na jakimś z programów by przeciętny fan mógł zarezerwować sobie tv na daną serię . Dodatkowo jest rozpisany program w postaci tabelki gdzie są informacje co i o której będzie emitowane w dzisiejszym dniu. Wygląd strony nie jest końcowy strona będzie jeszcze poprawiana i czekamy na propozycję jak ją można jeszcze rozbudować.
a TV ripy będziecie tam zbierać? Bo na rynku polskim brakuje strony, na której można by nadrobić opuszczony odcinek, a przynajmniej takiej, która by to wszystko zebrała w jedno miejsce (chyba że o czymś nie wiem) ^^
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Ano przydałoby się
Bo szperanie na pebie i w google za pl dubbingiem w jakiejś jakości, to żmudne zadanie
a TV ripy będziecie tam zbierać? Bo na rynku polskim brakuje strony, na której można by nadrobić opuszczony odcinek, a przynajmniej takiej, która by to wszystko zebrała w jedno miejsce (chyba że o czymś nie wiem) ^^
Nie ale zawsze możemy podrzucić stronkę gdzie można je znaleźć ( jeżeli ktoś chętny do współpracy nad stroną proszę pisać gg -9821812 )
Nie ale zawsze możemy podrzucić stronkę gdzie można je znaleźć
Czyli mogę rozumieć, że takowa istnieje, tak? Możesz napisać o tym coś więcej.
A będziecie może dawać liste tytułów jakie były emitowane w Polsce?
Bardziej interesowałyby mnie(nas) ripy z napisami, ale dzięki za podanie stronki.
Strony 1