Nie jesteś zalogowany.
Ja bym prosiła o kontynuowanie tłumaczenia Hunter X Hunter - Greed Island Final
Przetłumaczyl by ktoś Ani*Kuri15??
Przetłumaczyl by ktoś Ani*Kuri15??
Fajnie, że przypomniałeś o istnieniu tego. Dziś obejrzeliśmy i zdecydowaliśmy z Hiki zrobić, więc wyjdzie pod AG. Oczywiście nie wiadomo kiedy, ale będzie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Zamierza może ktos przetłumaczyć Kowarekake no Orgol OVA?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Powiedzcie jak to jest gdy prosi ktos inny spelniacie prozbe a jak prosze juz 3 raz o prztlumaczenie dalej Hunter x Hunter Greed Island Final to zero odpowiedzi az tak dla was beznadziejne jest to anime rozumiem ale czy nie moglibyscie zrobic tego dla innych echh...
Będzie ktoś kontynuował tłumaczenie Hidamari Sketch? Bo stanęło na 4 epie.
Czy mógłby ktoś przetłumaczyć K-ON! Bangai Hen: Live House! ?
Ostatnio edytowany przez Sasukennaru (2010-01-31 00:41:37)
Będzie ktoś kontynuował tłumaczenie Hidamari Sketch? Bo stanęło na 4 epie.
Tu masz cały pierwszy sezon i jak na razie połowę drugiego
Powiedzcie jak to jest gdy prosi ktos inny spelniacie prozbe a jak prosze juz 3 raz o prztlumaczenie dalej Hunter x Hunter Greed Island Final to zero odpowiedzi az tak dla was beznadziejne jest to anime rozumiem ale czy nie moglibyscie zrobic tego dla innych echh...
Życie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Witam można prosić o napisy do Katanagatari jakoś nigdzie nie widze jakby ktoś miał w planie to tłumaczyć
Witam można prosić o napisy do Katanagatari jakoś nigdzie nie widze jakby ktoś miał w planie to tłumaczyć
Zapewne ktoś przy tym powoli dłubie, wątpię żeby taka produkcja się ich nie doczekała.
Ja mam to na warsztacie. Niedługo powinienem skończyć pierwszy epek, chyba.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja bym prosiła o kontynuację Miracle Train bo są przetłumaczone tylko 2 ep...^^:3
Jak ktos moze dokonczyc napisy do Whistle! byłbym bardzo wdzieczny. Anime to ma 39 odc. z czego 13 przetłumaczonych. Gosciu ktory to tłumaczyl ostatnie napisy wrzucił w 2007 roku wiec napewno jest wolne do tłumaczenia.
Ja byłbym wdzięczny gdyby ktoś dokończył tłumaczenie tych anime:
Taishou Yakyuu Musume, Yoku Wakaru Gendai Mahou
Mam nadzieję że znajdzie się ktoś zainteresowany
Prosiłbym by ktoś przetłumaczył Crayon Shin-chan TV series. Co prawda to anime było puszczane w polskiej tv ale nie dość że ocenzurowane to jeszcze tylko 70 odcinków (a jest ich teraz prawie 700 (dokładnie to 692)), dlatego prosiłbym by ktoś przetłumaczył to głupkowate ale zabawne anime
Prosiłbym by ktoś przetłumaczył Crayon Shin-chan TV series. Co prawda to anime było puszczane w polskiej tv ale nie dość że ocenzurowane to jeszcze tylko 70 odcinków (a jest ich teraz prawie 700 (dokładnie to 692)), dlatego prosiłbym by ktoś przetłumaczył to głupkowate ale zabawne anime
Na dzień dzisiejszy są 692 odcinki, do tego tylko pierwsze 26 ma tłumaczenie angielskiego. Piłeś pan coś?
Demon City Shinjuku - to by sie przydalo przetlumaczyc