Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie wydarzy się nic niespodziewanego, to ten drugi termin 20-21 również, by mi odpowiadał i chętnie wpadłbym w odwiedziny. Kwestia co mi w pracy wymyślą i czy ew. wolne będę mieć.
Is&Iss, mahjong?
O tak :d dalej szukam jakiejś 'dobrej duszyczki' do saki xD
Impreza pewnie wyjdzie w sobotę, więc gdybyście wpadli w piątek lub zostali dłużej w niedzielę, to kilka sesji można rozegrać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mi wstępnie pasuje 20-21.
A i pochwalić się muszę, że w ciągu dwóch dni prawie skończyłem inżynierkę.
mi pasuje 20-21.
O tak :d dalej szukam jakiejś 'dobrej duszyczki' do saki xD
zapamietaj raz na zawsze pisze się sake a alkoholu pewnie będzie sporo i duszyczek do pomocy też
Impreza pewnie wyjdzie w sobotę, więc gdybyście wpadli w piątek lub zostali dłużej w niedzielę, to kilka sesji można rozegrać
Jeśli będę mieć wolne to nie widzę problemu o ile oczywiście znajdą się dla Iska jakieś hmm 1,2x1,9m miejsca na podłodze xD
zapamietaj raz na zawsze pisze się sake a alkoholu pewnie będzie sporo i duszyczek do pomocy też
yyy... ale nie wiesz o co chodzi... i to co napisałem jest, jak najbardziej poprawne... rozchodzi się o wyzwanie, które rzuciła Hiki... ^_^ pościk o tym tutaj.
Ale sake, jak najbardziej, you can count me in.
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-02-03 22:10:13)
Quithe napisał:Impreza pewnie wyjdzie w sobotę, więc gdybyście wpadli w piątek lub zostali dłużej w niedzielę, to kilka sesji można rozegrać
Jeśli będę mieć wolne to nie widzę problemu o ile oczywiście znajdą się dla Iska jakieś hmm 1,2x1,9m miejsca na podłodze xD
yyy... ale nie wiesz o co chodzi... i to co napisałem jest, jak najbardziej poprawne... rozchodzi się o wyzwanie, które rzuciła Hiki... ^_^ pościk o tym tutaj.
Ale sake, jak najbardziej, you can count me in.
chyba ty nie załapałeś mojego żartu
dawno mnie nie było, mi chyba pasi jakikolwiek termin... nie pamiętam zasad madżonga :/ straszne.. a jak tandemowi idzie rzucanie palenia?? ;]
Isao, dla przyjezdnych miejsce na fotelach (rozkładanych, żeby nie było ) zawsze jest zarezerwowane. A, pisząc opcje, zapomniałem dodać kilkugodzinny wcześniejszy przyjazd w sobotę xD
Maku, ten żart nie był na miejscu, sprawa i stawka są zbyt poważne, żeby to tak traktować
rutek, jak co roku xP
No dobrze, to nie ma co kombinować, szykujcie się na weekend 20-21. Najpewniej 20, bo sobota
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Jak dla mnie najlepszy termin to 20. No i może wreszcie będę miał Hanafudę dla preferujących karcianki
GG: 1677958
O ja cię, a ja akurat będę miał sesję
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Tej, a miałeś nie mieć sesji do następnego semestru. Heh, szkoda, spotkamy się na mahjongu pewnie
To prawda, miałem nie mieć i "oficjalnie" nie mam, ale wykładowcy sami porobili zaliczenia zajęć i wykładów , na dodatek w lutym zrobili zjazdy jeden po drugim 13-14 i 20-12, pochlastać się można.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
21 mam najprawdopodobniej 2 poprawki (1 już na 100% ;P), więc przynajmniej będę miał blisko na uczelnię xD
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
Ja bym wolał spotkanie 20-21, bo 14 mam już niby zajęty.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Niestety, większość jest za później. Ja sam pewnie będę miał wtedy zjazd, ale z opcją dobrowolnego opuszczenia xD
pozniej niz 20, czyli weekend 27-28?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Pisałem bardziej do mbella xD Miałem na myśli wcześniej podaną datę 13-14. Teraz spotkanie jest ustalone na 20.
good w takim razie pisze meila do qwiga i takiej jedej znajomej
Żałuję , oj żałuję.
P.S. Wąski, cieszysz się niesłabnącą fascynacją młodszego pokolenia mbell-ów
Co prawda nie wiedzieć czemu, ale co jakiś czas jesteś wspominamy przez Helenkę i Franka.
Widać zrobiłeś na nich duże wrażenie, jako kolega taty...
To chyba przez ten krem do rąk.
Ostatnio edytowany przez mbell (2010-02-08 23:19:40)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :