Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak, tytuł tematu specjalnie spolszczony
Dwa krótkie speciale dodane do wydania DVD. Każdy odcinek niecałe ~3minuty. Co w nich takiego specjalnego? Kompletnie nic. Ot zlepek śmiesznych scen z serii TV z lekką nutką pantsu. Nawet nie wiem dlaczego to zrobiłem
Tłumaczyłem ja, korektę zrobiła Hawk, QC nie było, kodowania również (raw plus sotfsub), ot projekt za plecami Iss Download, jak i więcej informacji na stronie grupy http://fantastyczne-dzieciaczki.pl/ (szczerze nie chce mi się przeklejać linków z tego flaszowego cuda xD :d)
edit: ok przemogłem się, więc linki poniżej.
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-02-09 15:27:34)
No nareszcie... projekt widniał na stronie jakis czas, a DLu nie było... Sie ściągnie się zobaczy - na odmóżdżenie. Mam nadzieję że te specjale trzymają "poziom" bo seria wywołała u mnie atak wyłączenia po drugim epie.
A no widniał... zapomniałem o nim i nie wrzuciłem tych linków. Skleroza, człowiek się starzeje. 'Trzymają poziom' hm... raczej nie xD jeśli seria nie podeszła to i specjale również nie 'wejdą'. Ot taki krótki odmóżdzacz, nic więcej.
Podróba evangeliona + cycata kokoseika w roli boga >.> + biegające sex androidy... cienizna. Za to wykonanie dobre i bez [bijących po oczach] duperełow - no i typset ładny i czytelny.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-02-09 02:56:42)
Strony 1