Nie jesteś zalogowany.
skam123 napisał:może ktoś wie czy będzie claymore??
Madhouse robi kontynuacje tych serii, które bierze poważnie na warsztat (Hajime no Ippo, Black Lagoon). W serii gdzie zmienili końcówkę względem mangi są naprawdę bardzo nikłe szanse na coś takiego, szczególnie jeśli sprzedaż nie była powalająca (a nie była).
Trzeci sezon Ippo! <jupi>
ale kiedy ten 3 sezon ippo???:)
Kontynuacja Ippo w mojej poprzedniej wypowiedzi to tylko przykład. Nie ma tego na razie w planach, ale jest raczej pewne, że takowa w przyszłości nastąpi.
Jest w planach, lecz nie wiadomo kiedy dokładnie. Ziomek, który podkłada głos Takamury powiedział, że już pracują nad trzecią serią.
Rikiya Koyama, the voice actor of the Mamoru Takamura character in the Hajime no Ippo boxing anime franchise, has revealed in his blog on that a sequel to the ongoing Hajime no Ippo: New Challenger television series is being planned. Koyama was posting about the end of dialogue recording for the series, since the cast just finished work on the 26th and final episode. (The final episode, "New Challenger," will air in Japan on June 30.) At the end of his Friday blog entry, he wrote, "Of course, a sequel is also being planned!!"
moze w tym roku
Hyh, to ja liczę na Kaijiego, zakończenie jest otwarte, więc może, a materiału jeszcze na dwie serie po 26 epów by było + powstaje kolejna cześć mangi Zresztą podobnie jest z Akagim...
Żeby tak jeszcze jakieś hamerykańskie wydawnictwo zechciało wydawać tę mangę, bo na nasz zapyziały kraj nie ma co liczyć.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jest w planach, lecz nie wiadomo kiedy dokładnie. Ziomek, który podkłada głos Takamury powiedział, że już pracują nad trzecią serią.
Rikiya Koyama, the voice actor of the Mamoru Takamura character in the Hajime no Ippo boxing anime franchise, has revealed in his blog on that a sequel to the ongoing Hajime no Ippo: New Challenger television series is being planned. Koyama was posting about the end of dialogue recording for the series, since the cast just finished work on the 26th and final episode. (The final episode, "New Challenger," will air in Japan on June 30.) At the end of his Friday blog entry, he wrote, "Of course, a sequel is also being planned!!"
Jak dobrze jest się mylić, nie widziałem nigdzie tej wypowiedzi wcześniej.
Ja z chęcią zobaczyłbym już kontynuację Lagoona. Ostatnio nie było dobrej serii o podobnej tematyce.
Zresztą podobnie jest z Akagim...
Najpierw byś pierwszą serię przetłumaczył, a nie na drugą czekasz.:P
Jak dobrze jest się mylić, nie widziałem nigdzie tej wypowiedzi wcześniej.
Hehe, dokładnie.
Ja z chęcią zobaczyłbym już kontynuację Lagoona. Ostatnio nie było dobrej serii o podobnej tematyce.
Quithe napisał:Zresztą podobnie jest z Akagim...
Najpierw byś pierwszą serię przetłumaczył, a nie na drugą czekasz.:P
Święte słowa.
Zresztą podobnie jest z Akagim...
Po +1 ode mnie do obu cytatów.
Również chętnie obejrzałbym dalsze części obu tych serii.
(i wciąż wierzę, że w końcu będzie mi to dane... tak nadzieja matką głupich) xD
Xa, tak wróciłem pamięcią do Kenchiego, i tak sobie myślę, że fajnie by było, gdyby zaczęli tworzyć kontynuację W końcu anime było topowe (aż nawet sobie chyba jeszcze raz je obejrzę, bo trochę czasu minęło i trochę się pozapominało, a to tylko 50 epków ^.^) No ale cóż, a materiału twórcy by mieli kupę, gdyż jak dotąd w tych 50 epkach zekranizowali 143 rozdziały mangi, która na chwilkę obecną ma 376 ^.^
I pytam się was, słyszał ktoś z was może jakieś plotki o tym, że ma być tworzona kontynuacja? Bo mi się jak na razie do tej pory nic o uszy nie obiło, a szkoda ;(
Słyszał ktoś może jakieś pogłoski na temat kontynuacji Hikaru no GO?? Bardzo by mnie to ucieszyło jakby ją zrobili.
Wie ktoś może, czy będzie 4 sezon Zero no Tsukaima?
Jeśli będą jakieś kontynuacje (czy to w planach, czy pewniaki), to najpewniej info pojawi się na:
- anidb
- anime news network
- na jakimś japońskim portalu informacyjnym lub stronie poroducenta/studia odpowiadającego za daną serię...
... no bo skąd przeciętny szarak (który nie ma koneksji z danym studiem itd) ma wiedzieć o ciągu dalszym czegoś tam? IMO takie pytania są bezcelowe, wręcz retoryczne.
Jeśli będą jakieś kontynuacje (czy to w planach, czy pewniaki), to najpewniej info pojawi się na:
- anidb
- anime news network
- na jakimś japońskim portalu informacyjnym lub stronie poroducenta/studia odpowiadającego za daną serię...... no bo skąd przeciętny szarak (który nie ma koneksji z danym studiem itd) ma wiedzieć o ciągu dalszym czegoś tam? IMO takie pytania są bezcelowe, wręcz retoryczne.
IMO ten temat jest dla ludzi, nieznających angielskiego lub dla tych którzy nie zaglądają codziennie na wymienione przez ciebie serwisy, przez co nie są na bieżąco, a są ciekawi czy może pojawiły się jakieś wzmianki o kontynuacji ich ulubionych serii.
A co do sezonu czwartego ZnT, to żadna wzmianka na ten temat nie rzuciła mi się w oczy, ale całkiem możliwe, że powstanie. Pożyjemy, zobaczymy .
Czy wiadomo już coś kiedy wyjdzie 2 sezon Sengoku Basara?
Ptaszki ćwierkają, że tego lata, w lipcu. Dokładna data premiery jednak nie jest jeszcze znana.
Ptaszki ćwierkają, że tego lata, w lipcu. Dokładna data premiery jednak nie jest jeszcze znana.
Dzięki za informacje, już się bałem, że będzie gdzieś pod koniec 2010
Właśnie obejrzałem B gata H kei i na niektórych momentach płakałem ze śmiechu, także chcę więcej. Wiadomo cokolwiek na temat sezonu drugiego tej serii??