Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hej jestem nowa;p ale chciałam się Was zapytać czy jest jakiś sklep z anime i manga w Białymstoku? Jeżeli tak poprosiłabym o jakieś informacje na ten temat:) z góry dzięki:)
Bodajże jako takiego, ogólnie poświęconego sklepu M&A to nie ma,
Ale niektóre mangi i czasopisma zakupisz w Empiku np.
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Co do Empiku watro zarżeć zarówno w centrum jak i w galerii, o dziwo tytuły z grubsza nie pokrywają się
No chyba niestety tylko Empiki i Kolportery (jak pamiętam). I to za dużego asortymentu nie ma:|
Ps.
Przypomniało mi się o tym:>
lista sklepów jpf
Jest tam jakiś w Białymstoku:> Może mają coś więcej niż tylko mangi.
Ostatnio edytowany przez Skowyt (2010-03-07 02:32:52)
w kazdym empiku i kolporterze jest co innego
w ubiegłym roku nawet wolfs raina widzialem
Wiele rzeczy można zamówić u nich na stronie internetowej, za darmo dowiozą do wybranego przez Ciebie empika. ;p
to już jeżeli zataczasz na zamawianie, to są przecież sklepy M&A internetowe, wiele tego jest, i masz tam praktycznie wszystko, no ale to zamawianie, a w białym, nie wiem na dworcu kiedyś bodajże były jakieś mangi, swojego czasu i Kawaii(ale tego to wszędzie pełno było), tak to tylko empik, bo kolportery już chyba zdjęli, bynajmniej z zielonych i z alfy, chyba że jest jeszcze gdzieś.
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2010-03-07 15:42:47)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Strony 1