Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tytuły: Kämpfer Picture Drama, Kampfer Specials, Kaempfer, けんぷファー
Liczba Odcinków: ?
W telewizji od: 23 Grudnia 2009
Gatunek: Komedia, Akcja, Super moce
Dane Techniczne SD:
Klatka: 720x405
Waga odcinka: ~40MB
Format pliku: *.mkv
HD i BLU Ray ~ Wkrótce
Wszystkie odcinki będą pojawiać się TUTAJ + oczywiście temat będzie aktualizowany.
Zapraszamy na naszą stronę: http://www.konasubs.ugu.pl/ ^^
Info i obrazek: myanimelist.net
Ostatnio edytowany przez Asenroth (2010-03-08 07:46:54)
Rozdzielczość z dupy, poczytajcie o AR. Poza tym... tu macie napisane 720x405, w pliku jest nazwane 720x450, a w rzeczywistości to 720x406 0_o
Interpunkcja na żenująco niskim poziomie. Nie pamiętacie o przecinkach przy wprowadzaniu zdań podrzędnych. Ogonki też gubicie. Wtrąceń w przecinki nie ujmujecie.
bodzio, jak zwykle drama, bylbym wdzięczny za wypisanie tych błędów interpunkcyjnych na prv Asenrothowi skoro ich az tyle jest . A co do rozdzielczosci to co mamy robic resize >.< rozdzielczość taka jaki raw, nie rozumiem czego tu sie czepiasz, za niedługo będzie wersja BR, skoro ta rozdziałka jest dla ciebie za mała.
Ostatnio edytowany przez CobraPL (2010-03-08 18:31:02)
Macie o jeden piksel (jedną linię pikseli, jak już ;p) wysokości za dużo, przez co nie łapie się w ar 1.78.
http://wiki.fansubs.pl/kodowanie:aspect_ratio
Ostatnio edytowany przez SevenMaster (2010-03-08 18:54:53)
bodzio, jak zwykle drama, bylbym wdzięczny za wypisanie tych błędów interpunkcyjnych na prv Asenrothowi skoro ich az tyle jest . A co do rozdzielczosci to co mamy robic resize >.< rozdzielczość taka jaki raw, nie rozumiem czego tu sie czepiasz, za niedługo będzie wersja BR, skoro ta rozdziałka jest dla ciebie za mała.
Tylko że ty nic nie zrozumiałeś z tego, co napisałem. Poczytaj o AR, masz o tym na wiki fansubs.pl. Tu wcale nie chodzi o za małą rozdzielczość.
Przecinków wypisywać nie będę, zaznaczyłem, gdzie ich brakowało, dam tylko 3 wyrywkowe, nie w kolejności występowania rzecz jasna, przykłady:
00:18: zbierają się by porozmawiać
=brak przecinka przed 'by'
1:30: ciekawa jestem kto wymyślił
=jestem, kto
1:43: To jest powód dla którego się dziś zebraliśmy.
=powód, dla którego
Strony 1