Nie jesteś zalogowany.
Sesja... dopada mnie deprecha
Może ktoś ma coś na poprawę nastroju? np:
S.E.S.J.A. - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-01-30 23:39:37)
Imperare sibi maximum est imperium
jak się witają naziinformatycy?
- Zip File!
no moge sie pochwalic ze wszystkie zaliczenia juz za mna co prawda wyniki ostatniego dopiero jutro no ale poprawka juz w srode[placze]. a jak humor to humor
student idac ulica spotyka znajomego studenta i pyta sie :
"Gdzie idziesz???"
na co tamten:
"po wódke!"
a pierwszy:
"namówiłes mnie":D
Heee przpomnialo mi sie po co wogóle jest sesja:
Po to by punkty ksero nie zbankrutowaly hehe
- Dlaczego student jest podobny do psa?
- Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy...
jutro egzamin z HMS-thriller
hehe w piatek mechanika wiec cos z fizyka:
Studentka pyta sie profesora fizyki dlaczego ten transformator tak buczy a profesor na to:
"Jakby pani miala 50tyś.okresów na sekunde to dzwiek bylby podobny"
Ostatnio edytowany przez white_diem (2006-01-31 00:09:35)
ja mam pierwsza sesje w sobote i to do tego z logiki[deprecha]nie mam pojecia jak to przezyje:( To moj pirwszy egzamin na studiach:D:D:D:D Może zna ktoś jakies rady aby niie popaść w obsesje strachu jaki mnie napaja logika:/
Napij się
A jaki jest najlepszy dowcip: Profesor mówiący do studenta: "Zdałeś."
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-01-31 00:16:36)
chciałabym nie pójśc i sobie pospać:D
Jak wszystko dobrze pójdzie, to w przyszłym roku też będę miał to co Wy, a jak nie to bedę pewnie gary w Anglii zmywał.
BTW: Paczta, napita buźka ,a nie to "wstyd"
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Oj sami pesymiści tutaj czy co? Co ma być to będzie i koniec:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Pamiętam mój brat (skończył studia po pierwszej sesji) zawsze opowiadał ten sam dowcip.
Trzy kłamstwa studenta:
Od jutra nie piję.
Nie dzięki. Nie jestem głodny.
Tak mamo, zaliczyłem wszystko w terminie.
Czy coś w tym stylu.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
SESJA - Strasznie Erotyczny Stukot Jaj Andrzeja (dla beki ;p)
SESJA - Strachliwa Elokwencja Senseia Jutrzejszego Aktu (pelnoprawnego ublizania uczniom)
Dobra dalej sie nie bede wydurnial... ja tam poki co mlody, tylko "lekkie" egzaminy i "ciekawa" nauka przedemna i to co najgorsze -> matura(?) -> studia (?)
Wam moge zyczyc dobrego humorku, no i milej lektury ksiazek itp.
Powodzonka i p0zdro
n0need
Ja juz mam warunek mam w plecy 13 punktow, ale licze ze zalicze pare rzeczy jeszce (FCS'a i Automatyke), a na Metke to ja zeszyt skseruje kumpla (bo wlasnego nei posiadam niestety gralem w gry podczas wykladow:P) i bede jjjjjjJJJJechaallll ze az milo
Studenci daja rade Nooooooooooooo iiiiiiiii IIIIIIiiiii bym zapomnial powodzenia dla wszystkich studiujacych sciaganie hehe dajemy rAAAade ;]
Ostatnio edytowany przez KriminalMinded (2006-01-31 00:54:09)
Każdy student powinien znać stronę ZBOWIDU - czyli Związku Bojowników O Warunek I Dziekankę :)Tam są wytrwali ludzie uświadamiający nam, że zawsze może być gorzej[madrala] Nie powinniśmy się bać egzaminów, w końcu zawsze sa kolejne terminy[okej]
Każdy student powinien znać stronę ZBOWIDU - czyli Związku Bojowników O Warunek I Dziekankę :)Tam są wytrwali ludzie uświadamiający nam, że zawsze może być gorzej[madrala] Nie powinniśmy się bać egzaminów, w końcu zawsze sa kolejne terminy[okej]
Znam ją aż za dobrze
Pamiętam mój brat (skończył studia po pierwszej sesji) zawsze opowiadał ten sam dowcip.
Trzy kłamstwa studenta:
Od jutra nie piję.
Nie dzięki. Nie jestem głodny.
Tak mamo, zaliczyłem wszystko w terminie.
Czy coś w tym stylu.
Podoba mi sie ten kawal.