Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Ale wtedy nie będzie już zachowanej jedności :/
"Skazany na zajebistość"
Zasadniczo nie szukamy żadnych emotów, to padło od tak. Zasadniczo nie powinny nawet paść w tym temacie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Zgadza się, emotki mamy i chyba nie są złe?
Nie są na tyle duże, aby rozwalać tekst, nie są też tak małe, żeby ich nie było widać...
Co do grafik na logo/haeader:
obrazki muszą być w dobrej jakości (z pustego i Salomon nie naleje), więc ja szukam wśród tapet i fanartów...
BTW, ikony kategorii też by się przydały Ale wątpię, aby udało się znaleźć gotowe (i na wolnej licencji).
Imperare sibi maximum est imperium
Zerknijcie do jakiś galerii z booru w adresie... jest tego u diabła i trochę.
~Kane, więc chodzi wam o banner na forum tak? Imo dobre by było kilka i żeby się zmieniały przy odświeżeniu/załadowaniu strony
...banner na forum tak? Imo dobre by było kilka i żeby się zmieniały przy odświeżeniu/załadowaniu strony
O tym samym dziś pomyślałem
Banner zmontować tak:
- z lewej napis/logo Forum Animesub.info, pod tym podtytuł
- a część środkowa i prawa coś kojarzącego się z treściami jakaś kartka papieru w tle
i jakaś znana postać z Anime na pierwszym planie
Postacie by się zmieniały...
Imperare sibi maximum est imperium
- a część środkowa i prawa coś kojarzącego się z treściami jakaś kartka papieru w tle
Może screen z Aegisa? :>
~Kane, mój pomysł czysto zainspirowany z mojego ulubionego forum na tematyce M&A i nie tylko A mianowicie: www.forums.animesuki.com Oni to chyba z 50 banerów mają albo i więcej.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-03-17 19:02:05)
Ja bym zrobił takie jak na mangaforum. :]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
~bodzio, raczej origami W końcu tyle kartek ma zagięte rogi ^.^
Tak na dobrą sprawę, gdyby lud porobił tego typu headery na zmianę, można by je powstawiać. Ale niech się Kane wypowie, i jak już, konkretne dane poda
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ale za wstawianie na zmianę akurat takiego obrazka ktoś może ukarać ciebie. Ostatni raz, stary.
A post poleciał. Jeśli się boisz krytyki, to niczego nie wklejaj.
"Skazany na zajebistość"
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna