Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zjadacz napisał:Qashqai napisał:No! I ja bym była za wsadzeniem na nie całej redakcji w wersji chibi! 8DD
:OOOOO Never!
Oj, nie bądź taki! Nawet ty wyglądałbyś uroczo w wersji chibi!
Dzięki, Kaszkaj, właśnie sprawiłaś, że po raz pierwszy idę do pracy w dobrym humorze! XDD
Ja dalej jestem za banerkiem "made by Yuny" .
A mi się praca Yuny nie podobała, bo wyglądała jakby wyszła spod pracy programu typy phtotoart, który mając plik źródłowy maluje to samo tylko w danym stylu
Jestem za logo Zarathustra - tylko jeszcze bym napis zmienił, bo ten jest zbyt surowy ale nawet z tym to najlepsza propozycja tutaj.
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Powiedzcie mi jakie mają być rozmiary tego headera to może coś wymyślę.
A co do tego jak mają funkcjonować to ja bym był za tym, aby przy każdym odświeżeniu strony wyskakiwał inny obraz, losowo.
Ostatnio edytowany przez Mavok (2010-03-19 13:24:29)
DiamondBack, muszę cię rozczarować - studiuję razem z Dżunem i mogę poręczyć, że drań ma po prostu taki styl i potrafi robić genialne, realistyczne rysunki z masą detalów.
ponieważ Dżun zaczęła robić akcje w stylu karcika, link został usunięty
A! I żeby nie było, że nie na temat - popieram pomysł zmieniających się po odświeżeniu oraz żeby Yuny coś zrobiła >: D
Ostatnio edytowany przez Karcik (2010-03-19 13:56:55)
Wracając do tematu - skoro skórka nowego forum ma być zielona, jak gdzieś tu czytałam, to może dalibyście konkretne namiary na tę zieleń, żeby nie wyszły oczobolące potworki lub mocno wyróżniające się od reszty prostokąty (wg mnie ciekawiej by było, gdyby logo zlewało się z tłem całości)?
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-03-19 20:31:52)
Co do banneru to tak jak pisałam pomyślę nad tym i plis dajcie już spokój, bo mnie samą zaczyna już to męczyć.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-03-19 20:31:21)
Strony Poprzednia 1 2 3 4