Nie jesteś zalogowany.
nie no widzę, że jest lans by być na nie mało tego, nawet nie jest to często wyjaśniane mimo, że wymaga tego temat. Czemu q się tego nie czepiasz tak mocno jak pomysłow o nieco większych avkach?
Ty to chyba masz nieszczęśliwe życie, co? Według ciebie wszystko jest fe, jeśli nie jest po twojej myśli. Po prostu osoby, które są za nie wolą pisać\czytać posty na jakimś poziomie, niż oglądać zajebiście, cukierkowo, ogromniaste obrazki. Nie ma się co rozpisywać, styka zwykłe nie, wyrafinowane zdańka są zbędne.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Do [pip] którzy nie czytali założeń tematu:
w tym temacie Tak/Nie i ew. dlaczego.
Jeśli nie wiecie co to znaczy 'ewentualnie', czas wrócić do postawówki.
Innymi słowy, nie ma wymogu uzasadniania swojego wyboru. Tyle.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2010-03-23 20:39:00)
darko, żebym tam jeszcze miał miejsce na dymek Jeśli przejdzie opcja 100x100, to pewnie powiększę, a tak generalnie do szczęścia mi to nie potrzebne.
DB, bodzio odpowiedział za mnie, jak widzę. Dla zasady wypipałem słowo masowego obrażania.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja jestem przeciw. Jak już ktoś wcześniej napisał: avatary mają pomagać rozróżnić użytkowników, a nie służyć za galerię. Obecne rozmiary w zupełności do tego wystarczają
kolejny który uważa, że pisanie treściwych postów wyklucza się z używaniem większych awatarów...
Me smutne życie nie pozwala mi tego pojąć ; )
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
darko, żebym tam jeszcze miał miejsce na dymek Jeśli przejdzie opcja 100x100, to pewnie powiększę, a tak generalnie do szczęścia mi to nie potrzebne.
DB, bodzio odpowiedział za mnie, jak widzę. Dla zasady wypipałem słowo masowego obrażania.
Łee, ja tu ciężko pracuję na warny, chcę bana, a ten cenzurę wprowadza :/
A to potem te warny można wymieniać na jakieś nagrody u moderacji?
bodzio napisał:Łee, ja tu ciężko pracuję na warny, chcę bana, a ten cenzurę wprowadza :/
Tak, na bana
bodzio, chcesz bana za free, to się zgłoś na PW, załatwimy jeszcze, żeby Zjadek Ci go dał, będzie zabawniej
Wracamy do tematu, następne offy będą usuwane.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
bodzio napisał:Łee, ja tu ciężko pracuję na warny, chcę bana, a ten cenzurę wprowadza :/
Nie wiedziałeś? 0_o Pewnie, i to jeszcze jakie nagrody.
Boże, czytam, czytam i z każdym postem śmieję się coraz bardziej. Dziwi mnie to, że nie wszyscy chcą większych awatarów. Przecież każdy wie, że nic one nie wniosą, nie poprawią poziomu tego forum, ani też nie będę miały wpływu na pojawienie się ciekawszych tematów, czy tam mądrzejszych postów. Ani też nie pojawi się dzięki nim więcej subów, lecz osobiście uważam, że to taka "nagroda" dla użytkowników. Ostatnio sporo się działo z serwerem i błędami, dlatego myślę, że należy się to użytkownikom, bo tak naprawdę to tylko w tej kwestii mamy prawo jakiegoś głosu. W innym przypadkach wypisujemy tylko swoje uwagi i czekamy, aż zostaną one wprowadzone, lecz i tutaj nie zawsze one są dodawane. Patrz, problem Zjadacza. Dlatego jestem bardzo za wprowadzeniem większych, bo minusów nie widzę, a tylko plus w postaci nagrody dla użytkowników. Bardzo one serwera nie obciążą, więc nie widzę tutaj problemu. A ci, co piszą, że będzie tutaj drugie n-k, to się mylą. Bo przecież tutaj wolno tylko jeden awatar, a nie cały album zdjęć.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2010-03-23 21:08:43)
A ja chcę iść z duchem postępu i głosuję na TAK.
Powód:
Na 75x75 słabo widać niektóre szczegóły. Im większy monitor kupuję i używam wyższych rozdzielczości, tym awatary wydają się coraz mniejsze ;p
Co do osób które "musiałyby zrobić nowe awatary".
Przecież nikt nie każe wam ich przerabiać. Jedni mogą mieć mniejsze, inni większe i nie czyni to kogoś gorszym od reszty. >.>
Jak tak bardzo chcesz, to możesz poprosić Yuny, o zafundowanie ci 2 tygodni wakacji od forum : P
@cieslak
Zgadzam się z tobą w 100%, tylko że ja coraz bardziej dziwię się ludziom, a nie śmieję.
Ostatnio edytowany przez Fari (2010-03-23 21:15:18)
Po prostu osoby, które są za nie wolą pisać\czytać posty na jakimś poziomie, niż oglądać zajebiście, cukierkowo, ogromniaste obrazki. Nie ma się co rozpisywać, styka zwykłe nie, wyrafinowane zdańka są zbędne.
Jak ktoś będzie miał słitaśnego i dużego awusia, to poziom jego postów idzie w dół, bo zamiast czytać\pisać, będzie oglądał inne słitaśne awusie kolegów i koleżanek? Co mają duże avatary do poziomu postów, na litość Boską?:D
Przecież to zwykły obrazek, a zmiana z 75 na 100 naprawdę jest tak ogromna. Bo chyba nikt mi nie powie, że będzie musiał siadać z pięć metrów dalej, żeby nie stykać się z twarzą z czyimś obrazkiem.
Niektóre osoby na "nie" zdecydowanie przesadzają. Mnie, jako użytkownikowi, jest naprawdę wszystko jedno. Będą duże i słitaśnie, niech tam będą, a wstawiajcie sobie, co tam żywnie chcecie.
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-03-23 21:34:14)
Jestem na tak.
Zawsze można włączyć opcję zdalnych awatarów, co by nie nie obciążać serwera.
No i śmiech na sali czytając co poniektóre argumenty.
100x100 jak najbardziej
120x120 może być ale nie musi
Czyli jestem na tak.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Na tym forum z takiej dupereli, naprawdę dochodzi do prawdziwych wojen na posty. Ludzie, to sprawa kosmetyczna, świat się nie posypie, forum nie upadnie, nie szukajcie dziury w całym. Nie widzę żadnych przeszkód, aby forum nie miało się dalej w tym kierunku rozwijać. Aż strach pomyśleć, co będzie jak wejdzie "ANSI v 2.0". Kane to jednak demokrata z krwi i kości, ja bym to zmienił bez pytania się o zgodę, nikt by na tym nie ucierpiał.
Jestem więc oczywiście na TAK.
Na tym forum z takiej dupereli, naprawdę dochodzi do prawdziwych wojen na posty.
Prawdę rzeczesz, polać mu proszę.
Ja jestem ZA, bo im większy Fidel, tym silniejsza Kuba.
A ja jestem na NIE.
IMO avatarki mają po prostu pomóc odróżniać użytkowników i jakoś ich identyfikować, a nie ociekać lansem i bić po oczach pseudozajebistością.
Obecne w zupełności wystarczają.
Amen...
serio jesteście przezaiści jak można się lansować avkiem? Jak można stawiać na równi wielkość awatarów z sensem postów?!
DB, bodzio odpowiedział za mnie, jak widzę
Z tym podawaniem powodów to mi się skojarzyło, że o takie prosił Kane ot co. A, że pisałem z fona to nie chciało mi się wracać do pierwszego postu. Dlatego więc bodzio wytłumacz mi co oznacza słowo ewentualnie o ile sens pojedynczych słów może i rzeczywiście uczyli w podstawówce tak myśleć to nie nauczył cię już nikt.
To forum dosłownie wali hipokryzją. Bodzio i jemu podobnych, bardzo sprawnie piszą o braku wychowania ludzi, którym choćby w żartach zdarzy się użyć wulgaryzmu. Lecz oni sami dla dobra ogółu w usprawiedliwionym afekcie się politycznie zesrać potrafią
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2010-03-23 23:17:41)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/