Nie jesteś zalogowany.
Nie porównuj walki 1 Hokage i obecnego Madary. Raczej ten okres po przegranej znacząco go wzmocnił. Nie sądzę aby przy walce z Pierwszym miał takie możliwości jak obecnie. Po drugie jak Czwarty mówi że nie wie czy by go pokonał to może też przemawiać przez niego np skromność xD
Nie porównuj walki 1 Hokage i obecnego Madary. Raczej ten okres po przegranej znacząco go wzmocnił. Nie sądzę aby przy walce z Pierwszym miał takie możliwości jak obecnie.
Czytaj uwarzniej mangę a potem pisz posty, bo było w niej stanowczo powiedziano kilka razy (raz sam Madara to powiedział), że obecnie jest tylko cieniem swojej świetności i nie ma takiej siły jak dawniej.
Po drugie jak Czwarty mówi że nie wie czy by go pokonał to może też przemawiać przez niego np skromność xD
A po co miałby tak mówić? Raczej nie chciał nakłamać swojemu synowi co do jego siły, tak wiec nie miał najmniejszego powodu by być skromnym i gadać takie głupoty, które się nie liczą w walce na śmierć i życie.
Czytaj uwarzniej mangę a potem pisz posty, bo było w niej stanowczo powiedziano kilka razy (raz sam Madara to powiedział), że obecnie jest tylko cieniem swojej świetności i nie ma takiej siły jak dawniej.
A może tu nie chodzi o siłę fizyczną tylko status:>? I czemu miał by mówić prawdę? Może jego planem jest by wykorzystać do wszystkiego Sasuke;>
Z resztą co to za fail... już w tej mandze tyle było dziwnych/głupich rzeczy że takie coś to pikuś:P
Z jednej strony szkoda, że Tsunade nie umarła, z drugiej zaś dobrze, bo Hatake zostałby Hokage... Powiedzmy, że najsilniejszy nindża w wiosce nim zostaje. Wspaniały Sasuke zaczął narkotyzować się oczami starszego brana, pewnie dzięki temu znów będzie uber mocny, ale kapa.:P
Teraz z saska to już jest kompletny "Superman". Będzie miał nawet laser w oczach .
Hahaha, padłem Seriously, niech już przestaną tego lamusa dopakowywać z dupy. Niech sam się w końcu czegoś dorobi :-/
Ale pierdoli***, jak wam się nie podoba to macie problem, bo i to w kit pasuje ;p
A to dlatego, że najbardziej Sasku lubię z całej mangi i chcę aby był uber i niepokonany ;d
A jeśli tak się przyczepiacie do jego power upów, to o co wam ku**a chodzi, to że będzie miał MS i opanuje go lepiej niż Itachi, a także to, że zdobędzie EMS było już od dawna wiadome.
A napisałem to dlatego, że już mam dosyć czytania wszędzie durnych komentów na ten sam temat, nie podoba się to przestańcie czytać mange i tyle.
Nie wspominając już, że teraz jeszcze mówią niektórzy że zdobywa power upy bez treningu, to powiedzcie mi na chu*j trening komuś kto będzie miał MS trening (przecież go nie przypakuje bardziej już)? Teraz jedynie jakby chciał się stać jeszcze silniejszy itp. to trening mógłby odbyć, ale nie oczu lecz technik itp. (no ale na kit ma to robić skoro ma MS? Po to on jest taki uber, aby nie trzeba było używać dupnych technik, bo i po co, nikt normalny by ich ni używał skoro wszystko szybko można załatwić lepszymi i silniejszymi technikami ocznymi...)
To tyle jeśli chodzi o to co chciałem npisać, ale już mam cholernie dość czytania komentów na ten sam temat.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2010-03-25 18:10:23)
Nie spinaj się tak, jeszcze ci żyłka pęknie.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nie denerwuj się tak. Śmiejemy się tylko, że autor zrobił z niego mega koksa w oszałamiającym tempie. Autor zamiast podnosić umiejętności płynnie, co sprawiało by fajne wrażenie, to robi to skokowo. To samo tyczy się Naruciaka. A to, że Sasek będzie "super power" to nie wiele zmienia bo i tak przegra z Naruto, a przynajmniej nie wygra.
Co do chaptera to ujdzie ponieważ znów tylko gadanie.
P.S.
Powinno być ostrzeżenie dot. czytania/oglądania mangi naruto
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2010-03-25 18:24:48)
Shinuta, nie spinaj sie tak, bo tylko zdrowie sobie pogorszysz . Co do jego power-upa, nie ważne jaki będzie miał i tak dostanie baty od Naruciaka, bo to było "just as planned":) Chapter przegadany, nic nie wnoszący, najbardziej ciekawi mnie wątek Kabutomaru, co on zamierza zrobić. Więc do następnego chapa.
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2010-03-25 18:57:54)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
spisałbym rozdział na straty gdyby nie ostatnia strona Edo Tensei na pięciu członkach akatsuki... autor zaszalał, chociaż odgrzani wrogowie pewnie polegną dość szybko
~Kurisu, a klucz do otwierania pieczęci 4 Hokage nie spodobał się? Chociaż śmieszne się wydaję to, że teraz będzie mógł Naruto kontrolować 9. ogoniastego jak chce, w końcu dzięki kluczowi będzie mógł otwierać i zamykać pieczęć wedle własnej woli.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-04-01 13:11:10)
Autor musiał dać coś co będzie mogło przeciw stawić się spamowi Amaterasu i Susano. Chapter średni, końcówka jedynie się wybija.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
No niby tak ale lis ma prosty wybór albo słucha i od czasu do czasu wychodzi albo siedzi w klatce i czeka na śmierć swoją i Naruto w takim razie nie ma zbyt dużo możliwości. Poza tym Naruto nie musi go kontrolować wystarczy, że będą walczyć razem tak jak np. Killer Bee ze swoim Bijuu.
Bardziej mnie rozbawia fakt, że Naruto już nie raz miał problemy przez lisa ale nikt nie wpadł na to żeby dać mu możliwość kontrolowania pieczęci...
Co do Kabtomaru to nie wątpliwie znacznie wzmocni siły Madary ale i tak pewnie Naruto go zabije ^^
To że mu jej nie dali to swoją drogą. Mnie bawi fakt, że jak Naruto będzie walczył z Sasuke to co mu da moc lisa skoro sasek może ją kontrolować. Walka i tak ograniczy się do mocy wyłącznie samego Naruto. Jest jescze możliwość, że autor w jakiś cudowny sposób pozbawi tej możliwości Saska.
To że mu jej nie dali to swoją drogą. Mnie bawi fakt, że jak Naruto będzie walczył z Sasuke to co mu da moc lisa skoro sasek może ją kontrolować. Walka i tak ograniczy się do mocy wyłącznie samego Naruto. Jest jescze możliwość, że autor w jakiś cudowny sposób pozbawi tej możliwości Saska.
Wiesz co mnie się wydaje że to nie działa do końca tak jak mówisz. Saske jak i Madara mogą kontrolować Bijuu ale tylko te bez Jinjuriki bo nie może przejąć kontroli nad bestią którą już ktoś kontroluje i która w końcu jest umieszczona w czyimś ciele. Przecież gdyby Saske mógł je kontrolować to by się tak nie bawił z Killer Bee. Tak przynajmniej mi się wydaje.
A tak na marginesie to ciekaw jestem jaka będzie mina Saska kiedy zobaczy, że Kabutomaru może kontrolować ciało jego zmarłego brata ^^