Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tłumaczenie: ghostpl22
Korekta: Besamir
QC: gu4rd
TS&Karaoke: ghostpl22
Timing&Kodowanie: ghostpl22
KS's: Ai-chan
Wideo: DvD-RIP [640x480 x264]
Dźwięk: AAC [48000Hz stereo]
Napisy: ASS
Dostępne odcinki:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Linki do pobierania na blogu, adres w obrazku
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2010-06-06 15:48:38)
po obejrzeniu 1 odcinka miałem ochotę na więcej więc liczę na skończenie serii jak najszybciej :-)
Cieszy mnie fakt, że niektórzy nie zapominają iż jest jeszcze ktoś komu nie chodzą filmy HD, za to macie u mnie dużego plusa (chociaż wątpię czy was to obchodzi, no ale mniejsza z tym), epek już się ściąga.
PS. Trochę przeraża mnie waga pliku, skoro rozdziałka jest 640x480, no ale nie można mieć wszystkiego.
Oh, żałosny cieniu związany w ciemnościach patrzący z pogardą na ludzi, sprawiając iż cierpią, twa dusza pogrążyła się w karmie grzechu. Chcesz się przekonać czym jest śmierć?
Nawet nie zauważyłem, że ktoś to wydał ^^ chętnie sprawdzę zwłaszcza, że miałem okazję obejrzeć tylko serię TV. A nie powiem, była dość ciekawa i wesoła.
PS. Trochę przeraża mnie waga pliku, skoro rozdziałka jest 640x480, no ale nie można mieć wszystkiego.
Wiesz, obecnie to nie tak dużo, spójrz na grupy ripujące tylko DVD [E-D], [ACX].
Ich releasey mają wagę w przedziale 230~330MB na odcinek.
Nawet nie zauważyłem, że ktoś to wydał ^^ chętnie sprawdzę zwłaszcza, że miałem okazję obejrzeć tylko serię TV. A nie powiem, była dość ciekawa i wesoła.
A tu zawód, bo to właśnie jest seria TV Na zmianę tej nazwy to się pewnie nie doczekam i będę musiał napisać do modernizacji xD Obrazek też trza zmienić
Na zmianę tej nazwy to się pewnie nie doczekam i będę musiał napisać do modernizacji xD
Myślisz, że oni czytają wszystko, co się na forum przewija? Jak chciałeś zmiany, zgłaszasz moderatorowi i maksymalnie w ciągu kilku godzin ktoś zadziała (nigdy nie czekałem dłużej).
A tu zawód, bo to właśnie jest seria TV
To jeszcze lepiej. Obrazek mnie zmylił myślałem, że zwyczajnie jakiś specjal świąteczny to jest.
A tak z przyjemnością sobie odświeżę poczynania delikwenta Harimy.
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-01-27 00:44:10)
Jeszcze 2 epy i pobijecie ubique xD
No to przebiliście ubique. No i dodam tylko tyle, ze spieprzyliście dowcip w 1 epie (ten z młockarnią). No i raczej Jaxowarki w dalszych epach nie pobijecie. No ale oby tak dalej.
Strony 1