Nie jesteś zalogowany.
Witam !
Szukam anime ... które by było trochę odmienne od tego co dotąd widziałem... Jak na razie widziałem same serie w których chłopak z dziewczyną niby coś tam pasowali do siebie, ale zazwyczaj kończyło się żartem, walnięciem w twarz itp...
Szukam jakiejś serii - może być coś z mocami itp... byle bohaterowie w końcu ze sobą byli albo coś w ten deseń. Od razu mówię, że nie chodzi mi od razu o serię gdzie są sceny erotyczne itp... bo nie chodzi mi o bezmyślnego hentai'a, tylko o serie w której po 100+ odcinkach bohater coś tam próbuje, ale jednak NIGDY NIC nie ma.
Nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi ,ale proszę o pomoc z tytułami ;]
Odcinki online oraz download anime : www.division69.net
Artykuły, ciekawostki, multimedia, cosplay, ciekawostki Anime&Manga : www.division69.net
Jeśli chcesz czegoś innego, spróbuj: Kemonozume, Kaiji, Hakaba Kitarou, Colorful, Kaiba, Menmosyne. Żadna z tych serii nie pasuje do haremówek, których pragniesz, ale pora się rozwinąć, nie? Poza tym na tym polegają te badziewa, przez 25/6 epków leszcze silą się, żeby coś zdziałać, a potem w 26/12 ewentualnie udaje im się zdobyć buziaka xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ahh nie chodzi mi też o typową haremówkę z masą dziewczyn. Starczy żeby miał upodobaną tą jedną, walczył o nią i mu się udało. Byle żeby seria się na tym nie kończyła. Żeby pokazywała perypetie ich codziennego życia.
Artykuły, ciekawostki, multimedia, cosplay, ciekawostki Anime&Manga : www.division69.net
Dark1992 może obejrzyj Nadia The Secret of Blue Water, Rurouni Kenshin albo Vision of Escaflowne, coś z tego może ci podejdzie.
Kare Kano sprawdź, chociaż to nie haremówka.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Kare Kano sprawdź, chociaż to nie haremówka.
Przecież mówię, że nie chodzi mi o haremówkę XDD
bo nie chodzi mi o bezmyślnego hentai'a, tylko o serie w której po 100+ odcinkach bohater coś tam próbuje, ale jednak NIGDY NIC nie ma.
Na pewno dobrze to zdanie napisałeś?
Jeśli nie to polecam ci bokura ga ita ;]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Quithe napisał:Kare Kano sprawdź, chociaż to nie haremówka.
Przecież mówię, że nie chodzi mi o haremówkę XDD
To Bleacha obejrzyj
To Bleacha obejrzyj
Naruto lepszy!
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Witam !
Szukam anime ... które by było trochę odmienne od tego co dotąd widziałem... Jak na razie widziałem same serie w których chłopak z dziewczyną niby coś tam pasowali do siebie, ale zazwyczaj kończyło się żartem, walnięciem w twarz itp...
Szukam jakiejś serii - może być coś z mocami itp... byle bohaterowie w końcu ze sobą byli albo coś w ten deseń. Od razu mówię, że nie chodzi mi od razu o serię gdzie są sceny erotyczne itp... bo nie chodzi mi o bezmyślnego hentai'a, tylko o serie w której po 100+ odcinkach bohater coś tam próbuje, ale jednak NIGDY NIC nie ma.
Nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi ,ale proszę o pomoc z tytułami ;]
Według mnie, trza zajrzeć w coś z tego:
Strefan "szonenów":
>> Kategoria "oranżada lajt, bez bąbelków":
- Chrno Crusade
- Demonbane
- Dragonaut: The Resonance
- Erementar Gerad
- Koukyoushi Hen: Eureka Seven
>> Kategoria "ciężki beton zbrojony żebrowaną fi setką":
- Ergo Proxy
- Fantastic Children - początek trochę ciężki, ale musisz to przetrwać.
- Futakoi Alternative
Strefa romansideł:
- Chobits
- Kareshi Kanojo no Jijou [+]
- Karin
- Lovely Complex [+]
- Midori no Hibi [+]
- Onegai Teacher [+]
- REC [+]
Na koniec moja perełka w kategorii romansideł:
[oglądać w tej kolejności]:
- Seikai no Danshou
- Seikai no Monshou
- Seikai no Senki
- Seikai no Senki II
- Seikai no Senki III [+] - to jest właśnie taka OVA, która pokazuje właśnie to, co Cię szczególnie interesuje, ale żeby to zobaczyć, wypadało by widzieć resztę.
EDIT: Właśnie doczytałem Twoje doprecyzowane wymagania i szkoda mi tego wywalać więc to, co Cię interesuje daje z plusem w nawiasie [+].
Quithe napisał:To Bleacha obejrzyj
Naruto lepszy!
Pokaż spoilerŻeby mod tak spamował tylko dlatego, że ktoś źle(prawdopodobnie) posta napisał... Wstyd i hańba XD
+100 i Renji się dobiera i dobrać nie może
A ja jak zwykle poprosiłbym coś hazardowego,
Raczej wszystkie te starsze mahjongowe anime zaliczyłem
tak jak i one outs, i nawet nie pamiętam nazw bo dawno nie oglądałem, no ale nóż się coś trafi.
No więc jeśli nie chodzi mi nawet o hazard, to potrzebuje kogoś z silnym bohaterem, przynajmniej psychicznie aka, Major, One outs, Death Note czy Code Geass,
może się np dynamicznie rozwijac i przynajmniej być dobrym.
Z tych popularniejszych raczej większość oglądałem, ale naprawdę mam chęć na coś dobrego. Z teraźniejszych to jadę tylko Fairy Tail i Cross game no i inne tasiemce jeszcze.
Szukam czegoś w klimatach Higurashi no Naku Koro ni.
Ostatnio edytowany przez haitani (2010-03-06 16:22:29)
Witam!
Tu ponownie Ja. Tym razem szukam czegoś innego.
1. Coś w stylu Bertender - Brak z grubsza fabuły, a jednak posiada intrygujący wątek przewodni.
2. Coś w stylu Black Lagoon / Gungrave - Po prostu świetne anime. Nie umiem opisać.
1. Jogoku Shojou, do tego coś, czego tytułu nie pamiętam, ale seria opowiadała o negocjatorze
2. Pierwszy Darker than Black, Gunslinger Girl, Noir
Poszukuje anime, gdzie główny bohater przez dziewczęce imię trafia do szkoły dla dziewcząt. Od razu ucinam spekulacje, że się przebiera za dziewczynę, z tego co pamiętam, cały czas chodził ubrany w męskie ciuchy. Tytułu nie pamiętam więc proszę o namiary na ten tytuł.
Kimi ga Nozomu Eien i Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora są prawdopodobnie zbyt obvious i oglądałaś, nie?
"Skazany na zajebistość"
Poszukuję romansu naładowanego (w rozsądnej ilości, oczywiście) tragedią :> Takiego do popłakania xd Towarzysze, pomożecie? ;o
Też raczej widziałaś ale dorzucę: Hachimitsu to Clover II, dowolny tytuł od Makoto Shinkai i Ef-y. Dość ciężko o porządne animce w tym gatunku