Nie jesteś zalogowany.
Ponieważ wiele grup nie informuje tutaj o swoich nowych subach, a także nie każdy ma czas i chęć odwiedzać tyle stron grup, lub tez najzwyczajniej nie zna ich itd. postanowiłem w miarę regularnie (plan jest, że codziennie) robić plik z linkami do owych nowych subów. Update owego pliku planuję po każdym nowym relku jeśli się uda. A przynajmniej raz dziennie.
Suby z ostatnich 2 dni:
- Chrno Crusade 2 (Made In Osaka)
- Hyakko 3 (bodzio)
- Major S2 2 (Kuruoshii Anime)
- Monster 1 (SRS)
- NieA_7 1 (Kuruoshii Anime)
- Suzuka 7 (SRS)
Linki do subów:
LISTA
(lista na 06.01.2009)
Ps. Jeśli ktoś wie o subie, którego nie ma na liście niech da znać. Odwiedzam wszystkie strony grup, które znam ale czasem może wyskoczyć coś nowego itd.
Ostatnio edytowany przez Axel_D (2009-01-08 01:55:11)
Już się bałem, że po zniknięciu anfo nie dasz, Ax, znać o Sailor Moon, jak wyjdzie. Teraz jestem pewien, że tak nie będzie;)
Można usunąć NieA, ponieważ nie jest to hardsub, a zmuksowany softsub i pod taką kategorią znajduje się na stronie KA.
Link do torrenta Monstera nie działa... Ale strona główna też nie wchodzi.
Ostatnio edytowany przez Oin (2009-01-09 11:17:09)
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Link do torrenta Monstera nie działa... Ale strona główna też nie wchodzi.
W razie problemów zapraszam na tracker Anime-People, gdzie umieściłem torrent multitrackerowy do Monstera.
Można już to odkleić, fansubs.pl działa.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
The Cockpit - ep.2
http://hotfile.com/dl/8739379/c4cac28/D … 6.mkv.html
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2009-07-19 00:30:20)
"Skazany na zajebistość"
Ło matko, ale się musiałem nafedrować, żeby znaleźć ten temat, i to w dodatku nie jakimś tam szpadlolajzerem, ino zwykłą szuflą cały czas tu musiałem machać! Ale dobra, do rzeczy. Swego czasu, jak anfo jeszcze jako tako dychało i z czasem fantrolls.pl powoli powstawało, zawsze znajdywał się jakiś miłosierny samarytanin, który robił batche z Sailorkami od Shining Moon. Dziś zdarzyło mi się mnie się samego skonsternować, gdy przypadkiem odkryłem, że SMoon właśnie zakończyła ostatnią serię, i to wcale nie tak niedawno, a tu nigdzie nic ni ma.
Ktoś coś może widział, ktoś coś może słyszał o jakichś torkach? Przydałby mi się też wszystkie filmy Sailorek, bo akurat ich nie zbierałem na bieżąco i z tym to jestem ostro do tyłu. Oczywiście też w torach.
A tutaj sprawdzałeś? Jak coś zawsze możesz poprosić na forum a-e żeby ktoś wrzucił brakujące epki.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Sprawdzałem, ale widzę, że zapomniałem o tym napisać. Swoją drogą, to tam brakuje ponad połowy serii, a lekko licząc, to będzie z ponad 10 GB. Wątpię, żeby komuś się aż tak nudziło. To wszystko można znaleźć na RS bez problemu, ino że tam jest parędziesiąt odcinków, a każdy poszatkowany na części, no i mamy zabawę w klikanie na parę tygodni, dlatego wolałbym torrenta, tak jak to do tej pory zawsze bywało.
Zawsze możesz w jakiś programik wrzucić i się samo będzie ściągać ;]
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
A na fansubs.pl nie sprawdzałeś czy są linki pododawane? DDL powinien być, a o zrobienie i wrzucenie torrenta na tracker zawsze możesz spróbować na forum tam poprosić.
Ostatnio edytowany przez Oin (2010-03-26 14:10:39)
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Hmm ale właściwie w czym problem? Rozumiem, torrenty wygodna sprawa, ale przecież wszystkie odcinki i filmy (jeden link-jeden odcinek) są na http://shiningmoon.com.pl/Media/Mediaindex.html . Zarówno na adrive (1-197) jak i na rapidshare (wszystkie), więc wrzucasz je do jakiegokolwiek downloadera i siup.
Szpadlo-lajzer! Niestety, chyba jedyne co pozostaje to sciagac na wlasna reke i altruistycznie samemu zrobic z tego jakiegos torrenta, bo wlasnie sprawdzalem i zachomikowane na plytach mam najprawdopodobniej dokladnie to samo co i Ty, a mnie sie niestety zupelnie nie chce, a tez gdyby jakis samarytanin...
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
w zasadzie jak nikt jeszcze nie zaczął robić torka to mogę to mogę po pobierać wszystkie epki i go zrobić
Hmm ale właściwie w czym problem?
Ano w tym, że do tej pory zawsze się komuś chciało i chwała mu była za to, a teraz nic nigdzie ani widu, ani słychu i się człowiek dowiaduje już po fakcie, bo tak właśnie teraz wygląda polska scena hardów - jeden wielki przybytek beztrosko wolnej miłości na kwadratowych kółkach z betonu i w dodatku bez resorowania, ale to tak mimochodem. Nie zwracajcie na to uwagi.
Szpadlo-lajzer! Niestety, chyba jedyne co pozostaje to sciagac na wlasna reke i altruistycznie samemu zrobic z tego jakiegos torrenta, bo wlasnie sprawdzalem i zachomikowane na plytach mam najprawdopodobniej dokladnie to samo co i Ty, a mnie sie niestety zupelnie nie chce, a tez gdyby jakis samarytanin...
Przesyłam pokojowe pozdro dla fanów klasyki i nic nie robienia. Też widziałem, że jest to wszystko na chomiku, ale ten limit na 50 MB tygodniowo to czyste oszukaństwo, granda i drobnomieszczaństwo! Żeby to ściągnąć, to bym sobie musiał kupić transfer z 9 GB. A podobno za fansuby się nie płaci. Już bym wolał komuś płytkę podesłać i mu piwo za nagranie postawić, to by mnie i tak taniej wyszło.
w zasadzie jak nikt jeszcze nie zaczął robić torka to mogę to mogę po pobierać wszystkie epki i go zrobić
Naród będzie z Ciebie dumny, a przynajmniej 2,5E-6 procent jego części.
Torka do 1 i 2 sezonu już mam ale czekam jeszcze na zgodę Hikari by dać na f.pl.
Klasyka w sensie Johnnego, czy SM? Moonies to ja jestem do dzis, choc w koncu anime kierowane jest mniej-wiecej do 13 letnich dziewczynek, nie starych facetow, no ale to sa tylko szczegoly Zachomikowane nie oznaczalo w tym przypadku akurat naszego rodzimego chomika, z ktorego w koncu sciagac sie nie da.Pierwsze 2 serie to mam i ja, takze sam akurat te epki moge seedowac, to zreszta bylo juz na anfo, natomiast z tymi odcinkami dalej to byl juz problem
Ostatnio edytowany przez Ataru (2010-03-27 13:22:19)
Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji!
Tutaj macie link do pierwszego sezonu, następne niedługo będą.
Taka mała wiadomość dla tych niecierpliwych, wysyłu mam 2 mega więc tak szybko tego nie roześle
więc jak ktoś ma te epki to może się podłączyć by było szybciej.
edit.
Sailor Moon [Shining Moon]
Sailor Moon R [Shining Moon]
Sailor Moon S [Shining Moon]
Sailor Moon Super S [Shining Moon]
Sailor Moon Sailor Stars [Shining Moon]
filmy pododaje później, na f.pl torki będą jak zostaną zaakceptowane
Ostatnio edytowany przez damian2075 (2010-03-27 18:12:23)