Nie jesteś zalogowany.
Możliwe, że to tylko przejściowe kłopoty, ale dzisiaj już dwa razy dostałem taki komunikat.
Poza tym, strona czasami przechodzi w tryb "zwiechy" tzn klikam w coś i reaguje dopiero po kilku minutach...
BTW. czemu transfer domeny (na animesub.info) tak bardzo się przedłuża?
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Mnie jak na razie wyskoczyło tak tylko jeden raz ale pewnie jeszcze coś sięmi pojawi. hm a przejście na nową domene??? Nie mam pojęcia.
Czyżby znowu problem z serwerem?
Wow, pierwszy post od włączenia strony
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-01-28 10:50:45)
na to wygląda
A może by jakaś składka na lepszy serwer...
uff działa topierwsza dobra wiadomość dzisiejszego dnia
Ciekawe ile samobójstw, uderzeń głową o ścianę, pocięć, zachlań się i wyrwanych z nerwów włosów na głowie kosztowała nieobecność ANSI przez tak długi czas
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Na jednym forum przeczytałem, że się posypało, bo serwer nie nadążał z wyszukiwarką na forum. Czyżby ludzie się przejęli FAQ?:) W sumie to teraz jakiego by tematu nie założyc, dostaje się odpowiedź od kogoś, że taki temat już
był. Wyszukiwarke forum to mam juz normalnie w ulubionych:-D
A moze by tak wymyślić jakiś system - usprawnienie w layoucie dla np. najczęściej "uzywanych" tematów, takich jak problemy z PC - hardware i software (tym bardziej, że gdyby to było zawsze na wierzchu, byłoby to praktyczne), oraz takie jak "pokaż swoją twarz", "poszukuję" i "coś wesołego". W ten sposób może można by odciążyć troszke serwer.
A w layoucie jest dużo nieużywanego miejsca - przecież główne okno z informacjami adminów można by zredukować - notka pojawia tam raz na pół roku.
Mnie się zdaje, że to wspólna akcja MEN i ANSI mająca na celu zmuszenia ludzi do nauki języka angielskiego:D:)
dlatego powinny być 2 stronki z napisami
dobrze że jest coś takiego jak 'Napi-projekt' (program do znajdywania napisów) nawet do anime znajduje
Ja miałem teraz przez ten wekend taką akcje ze do 322 ep One piece nie bylo napisów na Napiprojekt a do kolejnych odcinków już były normalne napisy wstawione
Głową w ściane tylko bo brak słów
Dysortografia nie boli
Ja miałem teraz przez ten wekend taką akcje ze do 322 ep One piece nie bylo napisów na Napiprojekt a do kolejnych odcinków już były normalne napisy wstawione
ogladac nastepne bo na 320 odcinków w tym jednym i tak sie nic nie zmieni
Matko jeszcze pare dni i bym oszalala bez mojego ulubionego forum:)
Miałem nadzieje, że będą jakieś zmiany a tu najzwyklejsza przerwa ...
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
CO TY !!!!!!
akcja wrze właśnie sie zaczyna następna saga a co ci bede muwić
Dysortografia nie boli
CO TY !!!!!!
akcja wrze właśnie sie zaczyna następna saga a co ci bede muwić
Odpowiedni masz nick : P.
A co do serwera...wybacznie, usnęło mi się na F5 podczas przeglądania forum ; ).
No dobra - zjedzcie kanapki ze szczescia, bo jeszcze tu z glodu poumierac i ansi zniknie juz na dobre xP.
Co do serwera - jest marny, ale co począć, innego pewnie nie będzie ^^".
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2008-01-28 16:22:51)
Geniusz napisał:Ja miałem teraz przez ten wekend taką akcje ze do 322 ep One piece nie bylo napisów na Napiprojekt a do kolejnych odcinków już były normalne napisy wstawione
ogladac nastepne bo na 320 odcinków w tym jednym i tak sie nic nie zmieni
To nie jest Naruto...
Akurat jestem w okolicach 320 odcinka (już nie pamiętam), ale tak czy inaczej oglądam raczej po angielsku, więc różnicy przerwa w działaniu ansi mi nie zrobiła. Właściwie nawet lepiej, bo nie katowałem oczu błędami ortograficznymi.
PS. Bez obrazy do twórców napisów do owego odcinka, bo tych nie widziałem, ale widziałem wcześniejsze.