Nie jesteś zalogowany.
Nawet nigdy nie zwróciłem uwagi na japońską nazwę tego anime, dla mnie to po prostu The Book of Bantorra.
Swoją drogą mogłem się spodziewać, że ktoś oprócz mnie będzie oglądał taki bubel.
hello?
Odświeżam.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Ludzie, napiszcie Kazuya_3 PM-a czy maila, zamiast odświeżać. Albo po prostu zadajcie zagadkę
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Speed Grapher
Bakemonogatari :F
Jasne.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Kobato Oddaję
xxxHOLiC Shunmuki?
edit:
Kier, to po w ogóle zagadujesz, skoro na razu piszesz, że oddajesz? Bez sensu z taką grą.
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-03-27 20:30:57)
Nie przypominam sobie takiego momentu w całym xxxholic jakie obejrzałem a więc stzrema że to:
xxxHOLiC Rou
Ludzie, nie trudźcie się, bo już odpowiedziałem poprawnie na 5k%
A ja na 10k% że to Watanuki z xxxHOLiC.
Ostatnio edytowany przez ScharingaN (2010-03-27 20:41:06)
Ludzie, nie trudźcie się, bo już odpowiedziałem poprawnie na 5k%
~Dulu, bo natchnienia nie mam
No niech wam będzie, czekam tylko na potwierdzenie, ale nic ciekawego na kompie nie mam xD Więc odpowie ktoś na to raz-dwa.
Nie oddaję swojej kolejki jak coś ;]
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-03-27 20:38:10)
Hellsing ultimate??
Ofc
Ba albo sobie zgadujcie, bo tym razem nie miałbym co zadać xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-03-27 21:30:19)