Nie jesteś zalogowany.
Mam ten sam problem co Q tośmy dożyli czasów, gdzie mod nie ma uprawnień a user stał się modem
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Cieszmy się chwilą, towarzysze. Przewrót się udał. Byli moderatorzy nie są już przy władzy, teraz to lud trzyma w szachu cały ansi-świat. Carpe diem, bo i to chyli się ku upadku (ku upadkowi?).
No no, coś nie tak, panie administratorze. Dawanie władzy pospólstwu nie jest najmądrzejszym pomysłem. Z drugiej strony...
Ostatnio edytowany przez arystar (2010-03-22 21:52:29)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Na szczęście tyczy się to tylko WL
Kane, da się przestawić sygnaturę tak, żeby zawsze była na dole posta, a nie zaraz pod ostatnią linijką tekstu (przykład: post Lil)? Jeśli tak, to proszę o zmianę, bo poczucie estetyki Hiki na mnie krzyczy xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ups
zmieniły się IDiki grup użytkowników forum (user zamienił się w moda, a mod w usera)
Poprawione.
PS. dobrze, że nie zamienił się gość z adminem, bo admin ma taką opcję "wyczyść wszystko"
ale podmianę admina bym zauważył przy logowaniu ;-)
Kane, da się przestawić sygnaturę tak, żeby zawsze była na dole posta, a nie zaraz pod ostatnią linijką tekstu (przykład: post Lil)? Jeśli tak, to proszę o zmianę, bo poczucie estetyki Hiki na mnie krzyczy xD
Hmm... może to być nieco trudne, ale spróbuję.
Imperare sibi maximum est imperium
Ot taki obrazek ciekawy mi się pojawił *_*
Nie udało mi się tego powtórzyć (próbowałem na Chrome i Firefox).
Czy to nadal występuje?
Sprawdziłem jeszcze raz na IE, FF i znowu Chromie... nie pojawia się...
Ot może jednorazowy błąd. Nie chciałem siać paniki
Niekoniecznie, Kisiel powinien sprawdzić swoją stronkę czy też dostawcę adresu Widać na forum musiał być jakiś link do jego stronki bądź też obrazek czy coś.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Biedny, przytłoczony avatarek Isao.
Sory za OT, ale nie mogłam nie ;d
Och, no biedna ta moja Maki... ;( troszkę się ją podrasowało o te kilka pikseli
A tak na poważnie to raz jeszcze mi wyskoczył ten komunikat przy tamtym temacie właśnie (edytując post drugi raz), a tak teraz jest w porządku... dziwne... no nieważne... *_*
Ostatnio edytowany przez Isao (2010-03-25 23:30:27)
...na myanimelist.net standardowa wysokość sygnaturki do 105 pikseli. Może by zwiększyć tutaj do tylu widoczność sygnaturki bo nie tylko mi obcina.
Niby tak, ale:
- potem ktoś, napisze, że do jego sygnaturki z XYZ brakuje tylko 10px...
- sygnaturki są optymalizowane pod tekst / treść - a dokładniej na 5 linijek tekstu
Chcialbym zglosic problem z linkami. Niestety zupelnie niczym sie nie wyrozniaja od zwyklego tekstu [moze maja troche inny kolor, ale zem lekki daltonista, to dla mnie nie ma roznicy] w ten sposob kazde linkowanie znika, chyba ze sie je samemu jakos wyrozni. Chyba powinno byc to robione z automatu czyli podkreslenie i ewentualnie jeszcze pogrubienie [jestem za obydwoma wyroznikami].
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Chcialbym zglosic problem z linkami. Niestety zupelnie niczym sie nie wyrozniaja od zwyklego tekstu [moze maja troche inny kolor, ale zem lekki daltonista, to dla mnie nie ma roznicy].
Zwykły tekst lącze animesub.info zwykły tekst.
Chyba przesadzasz, może masz stare CSS w pamięci podręcznej? Zaraz po odpaleniu nowej skórki łącza miały mniej wyróżniający się kolor.
kostek00 napisał:Przy próbie zmiany czegokolwiek w profilu wywala to:
Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś dostać się do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje, upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawione w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.
U mnie jest ok, daj więcej danych.
Tzn. jakie dane?
Ps. Nie teraz to nawet przy próbie edycji posta mi wywala ten błąd.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Ja mam podobnie. Chciałem zaznaczyć sobie zmianę czasu, po zaznaczeniu i klepnięciu 'wyślij' pojawił mi się tekst
"Ta nazwa jest już zajęta Quithe. Login, który wpisałeś, jest zbyt podobny do innego. Musi się różnić alfanumerycznymi znakami (a-z lub 0-9). Wybierz inny.
Powrót".
BTW, jeśli to Quithe jest w wołaczu, to dodaj przecinek
Chciałem zaznaczyć sobie zmianę czasu, po zaznaczeniu i klepnięciu 'wyślij' pojawił mi się tekst
"Ta nazwa jest już zajęta Quithe. Login, który wpisałeś, jest zbyt podobny do innego. Musi się różnić alfanumerycznymi znakami (a-z lub 0-9). Wybierz inny.
Zdaje się, że zostało to poprawione w najnowszej rewizji (zrobiłem upa i mnie profil zapisuje poprawnie).
Już jest ok
Złe HTTP_REFERER. Próbowałeś dostać się do tej strony z nieznanego źródła. Jeśli problem nadal istnieje, upewnij się, że 'Base URL' jest poprawnie ustawione w Admin/Opcje. Wszelkie problemy są opisane w dokumentacji punBB.
A mi nadal wywala ten błąd.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD