Nie jesteś zalogowany.
Czyli dobrze myślałem. Niestety strona nie działa, w google też nie mogę odnaleźć tego adres działającego.
Jak jest, to chętnie dowiem się gdzie. Jak pisałem wcześniej przez 2 tygodnie znalazłem jedynie odcinki 1-89 i kilka dalszych + martwy torrent do całej serii (torrent składał się właśnie z plików zassanych z RS, do których linki były na podanym forum - obecnie chyba oba źródła są nieaktywne).
Rapid:
http://peb.pl/dvdrip-hq-2/122745-mix-ca … ost3252876
wrzuc.to
http://peb.pl/dvdrip-hq-2/122745-mix-ca … ost2673414
Znajduje sie tez tam seria shin, filmy i seria road to 2002.
AXN miał tą serię tylko z napisami pl.
tutaj są linki do ripów z AXN
Nie wiem czy dokładnie o tą wersję chodziło.
Torrent
Wolno idzie ale zdaje się nie być martwy.
Właściwie, to te wersje . Dzięki wszystkim. Pobiorę z repida, bo to dla mnie najszybszy sposób
Edit
RS to nie jest z axen XD
Druga strona ma braki w odcinkach. Pozostaje torrent czyli ostatnie i najgorsze wyjście ;/
Ostatnio edytowany przez Prototype (2010-03-30 00:16:25)
Właściwie, to te wersje . Dzięki wszystkim. Pobiorę z repida, bo to dla mnie najszybszy sposób
Edit
RS to nie jest z axen XDDruga strona ma braki w odcinkach. Pozostaje torrent czyli ostatnie i najgorsze wyjście ;/
to sciahnij z wrzuc.to Ja sctagalem z tamtad wszystkie odcinki i na prawde sa z axn
to sciahnij z wrzuc.to Ja sctagalem z tamtad wszystkie odcinki i na prawde sa z axn
WTF?! Jak można zrobić w dziesięciu na krzyż wyrazach aż tyle błędów? Polskiego w szkołach już nie ma? Where are orthofascists, when they are needed?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Na pierwszy rzut oka wygląda, że są tam wszystkie odcinki pierwszej serii. Prędkość DL dla darmowego konta koszmarna, ale czego się nie robi dla Tsubasy
Dzięki Metiv.
Poszukuję Bleacha epki 172, 173 i 178 od grupy zero-raws w rozdzielczości 1280x720. Koniecznie od tej grupy. Za wszelką pomoc z góry dzięki.
Już wiem, bo wczoraj zerknąłem na duł, ale na szczęście jest i to na dodatek na darmowym
Kensai
A jak pobierasz? osobiście pojedynczo, to nerwy szarpie z taka prędkością XD. Ja użyłem programu do pobierania i jednocześnie pobiera po 10 i więcej, ale ja ustawiłem 10, bo jeszcze do czego innego potrzeba łącze XD. Ogólnie połowa już zawitała na moim dysku
Ostatnio edytowany przez Prototype (2010-03-30 19:36:46)
Ja sobie wrzucam 3-4 naraz jak mi się przypomni, bo i tak za szybko całości nie obejrzę
he jako że teraz wolne, to robię seans CT . Ogólnie już all pobrałem
Szukam wszystkich speciali Hikaru no Go. Obojętnie co torrent ,ddl albo MU. Najbardziej zależy mi na Hikaru no Go: Journey to the North Star Cup .Bardzo proszę.
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2010-04-01 01:54:46)
Szukam wszystkich speciali Hikaru no Go. Obojętnie co torrent ,ddl albo MU. Najbardziej zależy mi na Hikaru no Go: Journey to the North Star Cup .Bardzo proszę.
znalazłem tylko te trzy:
S1 Hikaru no Go New Year Special
S2 Special Edition (variant of ep 64)
S3 Journey to the North Star Cup
Szukam odcinków Kemono no Souja Erin 1-8 w Raw . Mam prawie all, ale od 1-8 torrenty są raczej martwe, bo nie chcą się pobierać.
Edit
Oki 1 i 2 udało się zdobyć, ale zostaje jeszcze od 3 do 8
Edit2
Oki już mam
Ostatnio edytowany przez Prototype (2010-04-02 01:07:12)
Wie może ktoś gdzie można zapleść 7 speciali Black Lagoon Omake?