Nie jesteś zalogowany.
a moge zglosic cie modowi??
Pewnie
Imperare sibi maximum est imperium
Od chwili wprowadzenia nowego forum bardziej pilnujemy na nim porządku. I teraz posty niezgodne z Regulaminem będą częściej kasowane.
Jeszcze chciałbym powiedzieć, że moderatorzy do wszystkich spraw podchodzą z dystansem, dlatego proszę się nie obawiać, że za byle co ktoś dostanie ostrzeżenie lub ban. W całej historii animesub bana dostały tylko dwie osoby za nagminne łamanie prawa polskiego.
W bardzo poważnych przypadkach ban będzie dotyczył zablokowania/skasowania konta animesub, blokady wejścia na stronę z adresu IP oraz zablokowania możliwości ponownego zarejestrowania się. To tyle tytułem informacji;)
A co w przypadku banowania użytkowników za NAT`em?
Jak ktoś jest uparty to nie ma sposobu na takiego ale kasowanie konta jest bardzo intratną propozycją
Nie o to mi chodziło.
Jeśli zbanuje się adres zewnętrzny użytkownika za NAT`em, to wtedy wszystkie komputery będące za tym samym routerem tracą możliwość 'wejścia' na 4um... Co już by było niespariedliwe jeśli jeszcze ktoś w tej samej sieci korzysta z 4um...
Jeśli zbanuje się adres zewnętrzny użytkownika za NAT`em, to wtedy wszystkie komputery będące za tym samym routerem tracą możliwość 'wejścia' na 4um... Co już by było niespariedliwe jeśli jeszcze ktoś w tej samej sieci korzysta z 4um...
Spokojnie, nasz admin wie co robi.
Z mojej strony taka propozycja: aby wszelkie plagiaty były karane od razu natychmiastowym i wieczystym banem. Ostra kara za takie przewinienie (udowodnione) powinna poskutkować i bardzo mocno przyczynić się do eliminacji plagiatów.
Ostro oceniałbym tez wycinanie stopek autorskich itp.
sprawy forumowe oceniane są na dobrym poziomie i tu nie trzeba ostrzej, nie mniej zmieniłbym aby ostrzeżenia były wieczyste (mogą być anulowane w poszczególnych przypadkach). Uwierz mi 3 możliwe ostrzeżenia na 60dni to dość dużo.
To oczywiście tylko moja sugestia.
RiXeD napisał:Jeśli zbanuje się adres zewnętrzny użytkownika za NAT`em, to wtedy wszystkie komputery będące za tym samym routerem tracą możliwość 'wejścia' na 4um... Co już by było niespariedliwe jeśli jeszcze ktoś w tej samej sieci korzysta z 4um...
A czy mógłbyś szanownie powiedzieć co uczyniszgdy pewnego dnia dostaniesz maila ode mnie na przykład z prośbą o zdjęcie niesprawiedliwego bana, który to należał się komuś innemu z mojego NAT`u? Czy odbanujesz, czy zostawisz to tak jak jest czy jeszcze inne akcje podejmiesz?
Ja też tak myśle, że jesteśmy tutaj aby sobie uprzyjemniać czas i wzajemnie pomagać, a nie uprzykrzać komuś życie
PS. ale te buźki to super sprawa... do każdej wypowiedzi są odpowiednie no i chyba za wcześnie wystawiłem swoją ocenę jako "lepsze niż poprzednie" za co powinienem otrzymać
co uczyniszgdy pewnego dnia dostaniesz maila ode mnie na przykład z prośbą o zdjęcie niesprawiedliwego bana,
Rany, RiXeD, już ci pisałem, zdaj się na admina, niesłusznie nikomu się tutaj nie oberwie.
PS. ale te buźki to super sprawa...
Dzięki
za co powinienem otrzymać
Da się zrobić