Nie jesteś zalogowany.
poczytałem trochę o tym i skusiłem się Właśnie takich anime szukam Dzięki KieR
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
No to jedziem:
Monster - seria kozak, 74 odcinki. Jedna z lepszych pozycji ever.
Cowboy Bebop - dla klasyki klasyka. Miażdży w uj.
Gungrave - bardzo dobry tytuł gdzieś do połowy, potem wieje gejem. Można przerwać oglądanie tam, gdzie zaczyna się robić coś nie tak.
Xam`d: Lost Memories - fajna pozycja. Wychodziło to równocześnie co CG, ale Xam'd bije na pysk oponenta.
Hanada Shounen-shi - obejrzałem dopiero jeden epek, ale już mogę powiedzieć, że seria w pytkę.
Ergo Proxy - Cyberpunk itd. Jedna z lepszych pozycji w swojej kategorii. Na licencji.
Mononoke i Ayakashi: Japanese Classic Horror - 2 tytuły na naprawdę wysokim poziomie, pozycja numer 1 lepsza od 2.
GitS - wszystko (serie, filmy) wymiatają. Wszystko na licce.
Future Boy Conan - klasyk, właśnie kończę.
Legend of Galactic Heroes - kolejny tytuł, który gniecie.
Sunred 1 i 2 - komedyja, kładzie na łopatki.
Patlabor - na razie tylko oavkę widziałem i po niej stwierdzam, że kozak. Seria tv i filmy muszę też trzymać poziom.
Votoms - wszystko (tv, oav).
I to na tyle (mniej więcej).
Ostatnio edytowany przez arystar (2010-03-29 19:48:07)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jeśli chodzi o Monster to jestem właśnie w trakcie ogladania Gungrave widziałem, ale bez wiekszych rewelacji jak na mój gust. Ergo Proxy również. Z reszty tytułów które zaproponowałeś to zainteresował mnie tylko Xam`d: Lost Memories Dzięki arystar, na pewno to sprawdzę
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
eee Code Geass? XD
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Właśnie skończyłem oglądać Chobits i tak mi się spodobało, że poszukuje czegoś podobnego. Co mi możecie polecić?
Właśnie skończyłem oglądać Chobits i tak mi się spodobało, że poszukuje czegoś podobnego. Co mi możecie polecić?
To-LOVE-Ru
Mahoromatic
Angelic Layer
Kobato
Ah! My Goddess
Sora no Otoshimono
Hand Maid May
DearS
Większość chyba znasz, a jak nie to sprawdź. Wszystko to komedie z większą lub mniejszą dawką ecchi, przeważnie z robotami i/lub aniołami
edit. No i jeszcze kosmitka do kolekcji czyli Onegai Teacher
Ostatnio edytowany przez Wakabayashi (2010-04-03 23:23:08)
Poszukuje anime podobnego do blue gender albo chrome shelled regios ma ktos jakies propozycje?:>
heroic age
Poszukuję jakiegoś gangsterskiego anime.
Black Lagoon, Gunslinger Girl
Kaiji, Akagi, Gantz -> są wątki gangsterskie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wielkie dzięki zaraz skorzystam.
Coś mnie skusiło dziś na klasykę, jestem świeżo po zakończonym seansie Mononoke Hime, i jestem wręcz oczarowany, dlatego kieruje się z prośbą, czy ktoś mógłby mi jeszcze podsunąć jakieś klasyki, bez których się nie obejdzie ? ^^
@edit: jak do tej pory obejrzałem :
"O dziewczynie skaczącej przez czas" , "Księżniczka Mononoke" i "W krainie bogów" -wszystko cudne :*
@down: dziękuje ślicznie : )
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2010-04-17 00:17:43)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Boomerek:
Mój sąsiad Totoro
Lupin III
Laputa
Macross: Do you remember love
Grobowiec świetlików
Kiki's delivery service
Nausicaa z alei wiatru
Teoretycznie można dodać Akirę ze względu na animację, osobiście za filmem nie przepadam bo jest zrobiony chaotycznie i starali się zaadaptować ogromną mangę w dwugodzinny film.
Ostatnio edytowany przez Masato (2010-04-14 23:13:13)
Witam, poszukuję anime, w którym główny bohater nie jest, że tak się wyrażę "ciotą". Nie zastanawia się pół godziny nad każdą sytuacją, która mu się przydarzy, a od razu działa. Nie kuli się w kłębek i czeka aż wrogowie przestaną go okładać, tylko idzie na całość, nawet jeśli nie ma zbyt wielkich szans na wygraną. Gatunek nie ważny. Z góry dzięki
Edit: Dzięki B-Rabbit, z tego co wymieniłeś guin sagi nie widziałem, będzie trzeba obczaić.
Ostatnio edytowany przez Krid (2010-04-19 14:55:30)
Death note
Code Geass
Berserk
Devil May Cry
Guin Saga
Hellsing Ultimate
Utawarerumono
A ja szukam czegoś podobnego do Black Lagoon.
Więc jak ktoś może niech podsunie parę tytułów.