Nie jesteś zalogowany.
Gdzie mógłbym znaleźć anime School Rumble i School Rumble Ni Gakki na megaupload w formacie RealMedia??
Gdzie mógłbym znaleźć anime School Rumble i School Rumble Ni Gakki na megaupload w formacie RealMedia??
Małe mkv - po okło 50mb chyba lepsze to od hard rmvb...
Hard RMVB?? Dzięki za MKV, jak coś to obejrzę na kompie, bo RMVB est mi potrzebne dlatego, że moje MP4 odtwarza RMVB i zawsze jak mnie nie ma w domu to sobie mogę obejrzeć na odtwarzaczu
Poszukuje żywe źródło do odcinków 19 - 26 [Leopard-Raws] Sora wo Kakeru Shoujo DVD 704x480
Bardzo pilnie potrzebuję Bleacha epki 172, 173 i 178 od grupy zero-raws w rozdzielczości 1280x720. Koniecznie od tej grupy. Za wszelką pomoc z góry dzięki. Jeśli ktoś ma epki tej grupy proszę o pilny kontakt.
Poszukuje pierwszej serii Ikkitousen dvdrip. Posiadam już wszystkie inne, ale ten pierwszy sezon jest dla mnie nieosiągalny XD
Poszukuje pierwszej serii Ikkitousen dvdrip. Posiadam już wszystkie inne, ale ten pierwszy sezon jest dla mnie nieosiągalny XD
jakaś konkretna grupa wydała tego dvdripa ?
Niema konkretu, ale jak chodzi o jakość, to tym lepsza tym lepiej XD. Anime z 2003, więc dvdrip to chyba jedyne rozwiązanie XD. najistotniejszym elementem, jest to aby nie posiadało, to anime wlepionych napisów. Czysta wersja
Ostatnio edytowany przez Prototype (2010-04-06 15:48:16)
Co prawda jest to wersja z chińskimi napisami, ale dla ciebie to będzie wersja raw.
[DmzJ][ikkitousen][01-13+SP][DVDBOX]
Ale, czy można traktować ją jako wersje raw? Chce umieścić serie również na stronie, ale tez obejrzeć gdy zostanie uzupełniony najnowszy sezon
Szukam pierwszego sezonu Nodame Cantabile grupy l33t-raws
Znów nie anime, tylko suby.
Pozyskałem kilka odcinków serii, co się zowie Garasaki. Problem w tym, że w wydaniu od AHQ napisów brak, na osłodę mam za to dual audio... PL subów brak, więc ma ktoś może jakieś eng napisy (sam sobie zrobię synchro pod wersję)? W ostateczności przyjmę link (błagam, nie torrent) do jakiegoś lepszego wydania...
Pozyskałem kilka odcinków serii, co się zowie Garasaki. Problem w tym, że w wydaniu od AHQ napisów brak, na osłodę mam za to dual audio... PL subów brak, więc ma ktoś może jakieś eng napisy (sam sobie zrobię synchro pod wersję)? W ostateczności przyjmę link (błagam, nie torrent) do jakiegoś lepszego wydania...
Tutaj masz ddl grupy G_P.
Format mkv i powinien mieć sub english (tak mówi anidb)
Ostatnio edytowany przez tornadoretkinia (2010-04-08 17:47:47)
Nie wiem skąd dopadłeś to wydanie AHQ, ale jak tam nie ma subów, to wiedz, że Cię ostro wyślizgali, i to bez mydła. Anidb podaje, że AHQ wydało to "z", i ja u siebie też mam "z". Co prawda ich format i jakość szału nie robią, no ale są. Łap za paragon i biegaj z reklamacją.
więc ma ktoś może jakieś eng napisy (sam sobie zrobię synchro pod wersję)?
Proszę bardzo *srt w wydaniu V1 i V2 do pobrania tutaj. Nie wiem czym się różnią, ale strzelam, że to ripy z R1, czyli na pewno ten sam przekład co w wydaniu G_P, jak i AHQ (w końcu to grupy ripujące amerykańskie wydania).
Dobrym ludziom Światowid Zapłać.
A napisy różnią się tym, że w jedne co jakiś czas wstawiono puste linie. Po co? Nie wiem
Witam, poszukuje odcinków Naruto Shippuden w jak najlepszej jakości (najlepiej HD) od 1 epa do aktualnego . Grupa nie ważne jaka byle by nie były *mieszane i *z angielskim subem lub rawy.
Ja szukam Katekyo Hitman Reborn! 162 od Namimori Group. Ponieważ, w odcinku który ściągnąłem z ich strony nie ma obrazu
Witam, poszukuje odcinków Naruto Shippuden w jak najlepszej jakości (najlepiej HD) od 1 epa do aktualnego . Grupa nie ważne jaka byle by nie były *mieszane i *z angielskim subem lub rawy.
W lepszej jakości raczej będzie ciężko znaleźć a i tu nie ma wszystkich odcinków tylko od 85'ego Ale masz choć tyle