Nie jesteś zalogowany.
Witam
Jest może ktoś zarejestrowany na http://jpopsuki.eu/index.php
Od paru miesięcy jest tylko na zaproszenia. Potrzebowałbym takiego jednego
Mój mail katsueki@tlen.pl
Pozdro
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Chciałem podesłać, ale chyba konto już założone
"That email already exists in the database!"
Chłolerswo... ;] Miałem założone na tym mailu, ale przy wprowadzaniu zaproszeń wyłączyli mi to konto.
Jak możesz prześlij na katzueki@onet.pl
Z góry dzięki
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Napisałem do nich i jeśli odblokują mi konto (bym wiedział co tydzień bym się logował) i nie stracę przez to zaproszeń to na pewno prześle
[edit]
Odblokowali mi konto teraz niech mi ktoś powie jak wysłać zaproszenie ? Na razie nic z tego mimo że mam 2 zaproszenia żeby je wysłać muszę mieć minimum rangę member
Ostatnio edytowany przez Prey (2010-04-09 13:34:22)
Te... to tak można? Odblokują? To i ja sporóbuję.
No ja też piszę, ale jakoś nikt się nie odzywa
Z tego co czytałem tam w regulaminie czy gdzieś tam to wynika, że wysyłanie zaproszeń zostało wyłączone dla którejś z grup użytkowników (tej najniższej w hierarchi). Mi też pisze, że mam 2 zaproszenia, ale nic z tym nie mogę niestety zrobić. A jak ktoś odkryje o co chodzi to niech da znać.
Tak, czyli powyżej 10 Gb uploadu i ratio min. 0,7. Ja mogę przesłać zaproszenie, aczkolwiek ja na twoim miejscu bym raczej pytał na ircu, bo jak założysz sobie drugie konto to i tak mogą Ciebie na podstawie takiego samego ip zbanować .
też dołączam się do prośby bardzo prosze
frodo1938@hotmail.com
Ja też dołączam się do prośby zaproszenia mnie na jpopsuki z góry BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!
usagi-chan@o2.pl
tez chętnie przyjął bym zapa
piotrmalys@interia.pl
Jeszcze raz bardzo proszę niech mnie ktoś zaprosi na jpopsuki.... ;__; BARDZO PROSZĘ ! nie jestem dobra w angielskim dlatego mam problem z aktywacja mojego konta... Proszę niech mi ktoś pomrze ;__;
usagi-chan@o2.pl
Ostatnio edytowany przez kosmos1 (2010-05-27 22:29:05)
Wiem ze odkopuje temat ale ma ktos jakies wolne zaproszenie ktore moze wyslac?
moj e-mail - claresilvereyes@tlen.pl