Nie jesteś zalogowany.
Ja bym chciał by ktoś przetłumaczył Kazemikaze Tsukikage Ran Nie znalazłem niestety napisów do tej serii
Jeśli będzie ci się chciało jeszcze raz ściągać, to TU masz polskie hardki.
Kaichou wa Maid-sama! ep02
-.- Albo to prowokacja albo głupota
Może 1 i 2
Wielkie dzięki , bardzo wielkie dzięki , super extra dzięki Z chęcią ściągnę
Shonan Junai Gumi, preqel Onizuki. Niestety są napisy tylko do dwóch pierwszych epów.
Shonan Junai Gumi, preqel Onizuki. Niestety są napisy tylko do dwóch pierwszych epów.
Robię do tego korektę, mam na stanie trzy odcinki bodajże, więc jeszcze trochę cierpliwości
"Skazany na zajebistość"
Mógłby ktoś przetłumaczyć anime Yoku Wakaru Gendai Mahou ? Wyszły tylko 4 odcinki (licząc odcinek 00). Była plotka że ktoś się za to chce zabrać ale nie było ani jednego odcinka od ponad pół roku :/ Liczę że ktoś się zainteresuje tym anime.
Czy będzie ktoś tak miły i przetłumaczy "Ookiku Furikabutte" zaczyna się teraz II sezon więc warto obejrzeć i I ;]
Jak ktoś to już przetłumaczył to poproszę o napisy bo na stronce ich nie widzę ;/
Czy mógł by ktoś przetłumaczyć (dokończyć tłumaczenie) Gundam Seed Destiny/ Sora no Woto oraz Tears to Tiara.?
Ostatnio edytowany przez Saphirek21 (2010-04-14 00:11:57)
Jakoś nie wyhaczyłem nigdzie infa ktoś podejmuje się tłumaczenia nowości Uraboku?
edit; widze , ze juz są napiski ;p
Ostatnio edytowany przez B-Rabbit (2010-04-13 17:02:21)
Czy ktoś planował lub już tłumaczył:
Ghost in the Shell - Individual Eleven Anidb
Ghost in the Shell - The Laughing Man anidb
znalazłem tylko info, jakoby ~Freeman miał brać to na warsztat w 2008r.
Co do licencji nie znalazłem obu filmów wydanych w Polsce, wiec raczej jej nie posiada, ale mogę się mylić.
Witam all
mam takie pytanko czy jakas grupa była by chętna do uzupełnienia odcinków Gintamy.
Bo zauważyłem luki w odcinkach od 171 jeśli ktoś by się zajął ich tłumaczeniem.
Był bym niezmiernie wdzięczy, oraz pomogło by to nowym osobom którzy by wkraczali w świat tego anime.
Wielkie thx z góry i pozdro
Hmm, jest parę serii, za które już ktoś się zabrał, ale od dłuższego czasu ani widu ani słychu w dalszych planach względem tych serii, a odcinki się pojawiają, lecz subki nie
Tak więc, jak ktoś może, to niech coś na to poradzi ;P
Chdozi dokładnie o:
- KissXsis (TV) (2010)
- Mayoi Neko Overrun!
Powtórzę się: Detective Conan.
Mogę się nawet zająć korektą. Potrzebuję tylko tłumacza.
tymek
przecież Mayoi Neko Overrun i KissxSis tłumaczy Shinden Underground
Powtórzę się: Detective Conan.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=266
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Mam pytanie, czy ktoś zajmuje się tłumaczeniem takich anime jak
Kaichou wa Maid-sama!
oraz
Katanagatari
??