Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12
i grupa wróci do czasu swojej świetności
Lol, do czego?
"Skazany na zajebistość"
Lol, do czego?
To z pewnością przejęzyczenie... za dużo ostatnio 'pije' chłopak xD
Lol, do czego?
Do czasów, kiedy relki były wydawane w miarę często... no i aktywność była na przyzwoitym poziomie.
Jak to się mówi, raz na górze, raz na dole
To z pewnością przejęzyczenie... za dużo ostatnio 'pije' chłopak xD
I po co ten cudzysłów -.- Żadne przejęzyczenie, ale wiadomo, że przed rozłałem grupa była aktywniejsza.
PS. Musicie mnie na kazdym kroku oczerniać?
PS. Musicie mnie na kazdym kroku oczerniać?
Oczerniamy cię? Gdzie? Pomyślałem sekundę nad tym fragmentem od Isao o piciu, ale on tam dał cudzysłów, a ty sam powiedziałeś, że nie musi go być. No stary, bez jaj...
"Skazany na zajebistość"
Dobra, dość offtopu, bo będę musiał wymoderować temat poraz pierwszy w historii.
Zjadek, wyczułem ironię w tym co napisałeś. Ja wiem, że traktujesz moją grupę jak niewiadomo co, ale nie musisz tego na kazdym kroku zaznaczać. Ciekawi mnie, czy gdybym poprosił cię o korektę to byś ją zrobił? Pewno nie.
Zjadek, wyczułem ironię w tym co napisałeś. Ja wiem, że traktujesz moją grupę jak niewiadomo co, ale nie musisz tego na kazdym kroku zaznaczać. Ciekawi mnie, czy gdybym poprosił cię o korektę to byś ją zrobił? Pewno nie.
Dobra, to już kończąc - nie bierz wszystkiego do serca, drażnimy się przecież z tobą Jesteśmy kumplami i gdybyś tylko chciał jakąś korektę, tobym ci ją chętnie zrobił
"Skazany na zajebistość"
Dobra, to już kończąc - nie bierz wszystkiego do serca, drażnimy się przecież z tobą Jesteśmy kumplami i gdybyś tylko chciał jakąś korektę, tobym ci ją chętnie zrobił
Amen :d a virusku z tym piciem to taki sarkazm ech... sam ostatnio takie posty na fpl ładowałeś co chwilę, 'że za dużo ostatnio 'popijasz'' tak więc pozostało mi to w pamięci ^^
Widzę, że grupa zrobiła 1ep Stringendo & Accelerando Ultimatum:Sera może mnie ktoś łaskawie poinformować czy ktokolwiek to skończył ten tytuł oraz resztę tego samego autora (hard/soft)? Chodzi mi główne o Stretta The Animation 1 i 2 oraz Stringendo my Blow Jobber ep 1,2,3 (odrębna seria od Stringendo).
Ok wiem że S&A U:S zrobiła grupa shinboku.
Ostatnio edytowany przez Trips (2009-11-26 00:55:37)
Pozostałych dwóch seryjek nikt nie zrobił. I pewno nieprędko zrobi. Shinboku tak naprawdę nie istnieje, tylko udają że dychają xD .
Dzięki za szybką informację. Z hardkami pewnie masz rację ale może z softami nie będzie tak źle.
Dobra, w ostatnim czasie wyszło kilka relków, więc trzeba by zrobić małe ogłoszenia parafialne. Podsumowując, w ostatnich tygodniach wydaliśmy:
Elfen Lied 1-4
Mnemosyne - Mnemosyne no Musume-tachi 1-6 [całość]
Umineko no Naku Koro ni 1-4 [1 Rozdział]
Jakby to zsumować, to wychodzi 14 epów (czyli ponad 1 normalna seria xD).
W najbliższych dniach może coś się pojawi jeszcze. W zależności od moich chęci i od tego jak się przyjmą poprzednie relki.
W zależności od moich chęci i od tego jak się przyjmą poprzednie relki.
Czekaj, czy dobrze rozumiem - jak ktoś relki skrytykuje, to nie wydasz następnych?
"Skazany na zajebistość"
Źle rozumiesz. Oczywiście pojawiają się prowokacje (np. Tai), które staram się ignorować. Wydać, zostaną wydane, pytaniem tylko jest czy komentarze dadzą mi motywację do szybszego wydania czy zdemotywują na tyle, że będzie mi się chciało robić wszystko inne tylko nie fansuby.
niektórzy wydają sie krytykować dla zasady...
Jednak udało mi się przed wyjazdem. Zapraszam do ściągania kolejnych dwóch epków z Elfen Lied, które są jak zwykle do ściągnięcia z mojego forum. Kolejne będą, jak wrócę z Ameryki (czyli nie wcześniej niż za 2 miesiące -> miesiąc na robociznę ;P ), co za tym idzie, biorę sobie miesięczny urlop fansubberski - zresztą, i tak mało co robię ostatnio, ale zawsze jakiś urlop od tych wszystkich szopek.
Wysokich transferów.
Jako że dwóch panów spamerów przeniosło się tutaj, temat zamykam. Powodzenia w dalszym spamowaniu.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12