Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak patrzę, że Shaman King jest przetłumaczony do około 30 odcinka.
Mogłabym się podjąć dalszego tłumaczenia, ale chcę wiedzieć czy jest zainteresowanie serią?
Tłumacz. Co jakiś czas pojawiają się prośby o ten tytuł. Wystarczy np.poczytać komentarze do tych napisów.
No najlepiej to zgadaj się może z użytkownikiem Linkmaster byście nie wchodzili sobie w drogę, ewentualnie nawiązali nić współpracy (co dwie głowy to nie jedna) i wkrótce miejmy nadzieję ujrzeć dobre suby do tego anime.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Wlasnie sciagam to anime (hardsuby grupy soldats) no i chetnie bym ujrzal suby tu na stronce wiec jakbys zrobil to juz masz 1 klienta na napisy hehhe jak tak to mozna nazwac
No właśnie soldats ma doskonałe angielskie hardsuby.
Wogóle jak włączysz oryginał i obejrzysz odcinek to już potem odechciewa się wracać do wersji na Polsacie czy Jetix.Sam opening i ending jest już super.
No właśnie soldats ma doskonałe angielskie hardsuby.
Do doskonałych to im baaaaardzo daleko.
Wogóle jak włączysz oryginał i obejrzysz odcinek to już potem odechciewa się wracać do wersji na Polsacie czy Jetix.Sam opening i ending jest już super.
Hmmm, wersji na polsacie i jetix nigdy nie widziałem, ale faktycznie anime ma swój, nazwijmy to "klimacik", bo niczym innym nie zachwyca.
a moze mi ktos podac linka najlepiej do DD skad moglbym to sciagnac ? :> Torre nty tez moga byc byle jakies konkretne
Z DD to, przy tak dużej paczce, możesz mieć problem
Torrenty:
Soldats, RiceBox 1-64
a4e 1-6 dual
Onigiri Omake
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-02-02 14:21:01)
z tych hardsubów które istnieją to soldats jest napewno najlepszy.
W dodatku doskonały dźwięk i płynność animacji a nie wszystkie grupy tak mają.
A klimacik to jest fajny lecz jedynie w wersji oryginalnej.U nas coś takiego jak klimat nie istnieje.Bo jest to negatywny klimat-inna muzyka itp.
Z tych co istnieją to tak, jeśli nie liczyć tych pierwszych 6 od a4e, które Soldats zostawiają daaaaleko w tyle. Co do tej płynności to bym się pokłucił, ale możliwe że winą jest źródło, z którego korzystali, a nie samo kodowanie (na tym się nie znam, więc się nie wypowiadam). Z tego co widać na anidb to wszystkie lepsze grupy szybko projekt zarzuciły.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-02-02 17:34:24)
a soldats ma wszystkie odcinki.
Obraz jak kryształ,dźwięk też.
Na odtwarzaczu dvd i na telewizorze super wygląda.
a soldats ma wszystkie odcinki.
Wielki + dla nich za to.
Obraz jak kryształ,dźwięk też.
OMG, obraz jak kryształ? Pierwsze 12 epów wydane na marnej jakości TVRipach. 12+ to już DRipy, ale do kryształu to im wiele brakuje. Dźwięk to też nie AC czy DTS, więc co tu więcej mówić. Całość najwyżej na 3+.
EDIT: Ściągnij sobie te pierwsze 6 epów od a4e i wtedy jeszcze raz napisz mi, że Soldat jest jak kryształ
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-02-02 20:31:22)
faktycznie I epów nie widziałem.Dopiero późniejsze.
To wtedy jakość dvd.
Dźwięk nie ac3 ale mimo wszystko bardzo czysty i wyraźny.
Hardsub grupy rice-box miał okropny dźwięk.
A u mnie zarówno na kompie (na pełnym ekranie) jak i na telewizorze nie ma najmniejszych zakłóceń.Obraz idealny.
W 10 stopniowej skali daje 8.
Jak ktoś robi napisy do krola szamanówto niech napisze żebyśmy nie zrobili czasem tych samych odcinkow moj numer gg 5497377
Witam.
Błagam. Jeśli ktoś ma napisy do Shaman King, mógł by je wrzucić na jakiś serwer? Potrzebuje od pierwszego odc.
Z góry dzięki za pomoc!
Strony 1