Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
# reżyseria: Yukihiko Tsutsumi (20th Century Boys Live Action)
# scenariusz: Harold Sakuishi (manga)
# data premiery: październik 2010
Obsada:
Hiro Mizushima - Ryusuke Minami
Takeru Sato - Yukio "Koyuki" Tanaka
Kenta Kiritani - Chiba
Shiori Kutsuna - Maho Minami
Osamu Mukai - Taira
Aoi Nakamura - Saku
Historia:
Maho Minami wraca do Japonii po studiach w USA. Jej brat - Ryusuke Minami - jest niesamowicie uzdolnionym gitarzystą. Maho i Ryusuke poznają Kyouki'ego i niedługo później powstaje zespół Beck, składający się z łącznie z 5 osób (w tym z wymienionej dwójki). Wkrótce do tego dochodzi wątek "romantyczny" pomiędzy Kyoukim a Maho.
Film ma jednak opierać się głownie na liderze zespołu - Ryusuke, a nie jak w mandze - wokół historii Kyoukiego.
Do samego filmu zostało już napisanych ok 30 piosenek, a aktorzy przeszli miesięczny trening "muzyczny".
trailer: http://www.youtube.com/watch?v=4aF1t-07 … re=related
trochę więcej: http://www.youtube.com/watch?v=f3O2s-kqmgs
Ostatnio edytowany przez FTS (2010-07-26 18:27:53)
Film ma jednak opierać się głownie na liderze zespołu - Ryusuke, a nie jak w mandze - wokół historii Kyoukiego.
Nie wiem czy to wada czy zaleta, niemniej będzie to najbardziej wyczekiwany przeze mnie film 2010
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Wow
Aktorów nieźle dobrali Chiba jest genialny Teraz tylko czekać do premiery .
Fajnie
Zapowiada się rewelacyjnie, aktorzy świetnie dobrani, szczególnie Chiba, Taira i Maho (sexy ^^). 30 piosenek napisanych specjalnie z myślą o tym filmie też robi wrażenie.
Jedyne, co mnie niepokoi, to skupienie się głównie na Ryusuke - jednak i to może okazać się zaletą. Oby film dorównał anime.
Tylko szkoda że film na DVD wyjdzie zapewne dopiero na początku 2011 roku :/.
Ryusuke jako główna postać? Jak najbardziej! Już nie mogę się doczekać.
Łosz! W końcu coś, na co warto będzie poczekać!
Strony 1