Nie jesteś zalogowany.
A co powiecie na wspólny wypad poza Warszawe? Całkiem spora część ludzi tutaj jest dojrzała i chyba dysponuje samochodami (wystarczy, że jedna piąta osób będzie posiadać taki : ))?
Może góry, Mazury, jakaś konkretna miejscowość...
Albo ostatecznie pociągiem (może nawet lepiej bo więcej bagaży się zmieści)?
Co Wy na to?
Nas czeka ok 8h jazdy pociągiem we wtorek, więc z tej perspektywy nie wydaje nam się atrakcyjne jeżdżenie gdziekolwiek. Nie jestem też pewna, czy wytrzymalibyśmy ze sobą więcej czasu niż zwykle;) Musiałabym znaleźć jakąś szafę dla równowagi psychicznej;]
coś mało osób chętnych jest
Wyślę jutro jeszcze kilka esów. Najwyżej będzie spotkanie w mniejszym gronie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mnie raczej nie będzie
Rozumiem, że impreza otwarta dla nowych twarzy?
jak zawsze, tylko wejściowe 0,5L:)
Przemek3, well said Kensai, zgłoś się do mnie po adres, jeśli będziesz wpadał. Fanatyzm, jeśli opcja domówki Ci odpowiada, też napisz
Przemek, możesz Yuri z bratem i koleżankami podesłać, jeśli nie mają innych planów.
Można do nas wpadać już po 18.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
wątpię, czy przyjdzie, bo we wtorek maturę pisze:)
Hikikomori - To tym bardziej, przecież musi się zdystansować i zrelaksować, nie? Na zachętę będą pomarańczowe muffiny;]
No tak;] Spoko, ja będę piekła.
z marchewką?
Fajowo i tak wiedzialem, ze wpadne, ale impreza na ktorej sa mafiny dostaje na wstepie +50 do zajebistosci
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ogłaszamy nabór na spotkanie, termin planowany to najbliższa niedziela, wjazd jak zwykle po 18 - koło 19. Jest też ewentualność piątku, ale w ten dzień nie będzie qwiga. Ktoś za, ktoś przeciw, kto przyjdzie?
BTW. mamy dużo wina domowej roboty, które ostatnio qwig przyniósł xP
Jam jest za
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja jestem raczej za piątkiem, w sobotę mam jakieś imprezy dziecięce a w niedziele wyjazd rodzinny do babci.
P.S. W niedzielę będę tez ale później of course, poza tym kto to widział raczyć się soczkiem w niedziele, przecież w poniedziałek idzie się do pracy ??
Ostatnio edytowany przez mbell (2010-05-25 17:18:40)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Będę.
Niedziela padł z powodu qwiga, sami na początku planowaliśmy piątek. To co, wolimy raczyć się w piątek soczkami, jak rozumiem?
mnie niestety nie będzie,
Może się da wykombinować coś z rabarbarem (te plusy do zajebistości muszę odrobić za poprzedni niewypał muffinowy).
Nowe twarze nadal mile widziane;] Kensai, tym razem tez powinieneś wpaść, impreza z Dudim ma, że się tak wyrażę, zupełnie inny koloryt;)
Dokładnie a kolory zależą od tego co Dudi wcześniej zjadł.