Nie jesteś zalogowany.
Zgodnie z zapowiedziami, uruchomiony zostaje program współpracy z fanami, wszystkie osoby które zgłaszały chęć do współpracy otrzymają do końca maja, maila z szczegółami (osoby które podały tylko numer kom. otrzymają sms'a z prośbą o kontakt) Jako iż główną nagrodą dla najbardziej aktywnej osoby jest wyjazd wraz z redakcją na targi Anime w Tokyo, udział mogą wsiąść tylko osoby pełnoletnie, po przesłaniu wypełnionego oświadczenia.
Trochę za bardzo pachnie to jakimś konkursem, a nie poważną współpracą, ale kto by tam poważnie traktował fanów;] Pożyjemy, zobaczymy.
Brzmi interesująco. Ciekawe czy do mnie taki mail przyjdzie .
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-04-29 23:10:56)
A o jaki rodzaj aktywności chodzi? Pisanie newsów, artykułów, tworzenie prac graficznych?
Ostatnio edytowany przez Trips (2010-04-29 23:36:30)
Na 90% o napisy, bo do tego odnosi się wzmianka o zgłoszonych wcześniej osobach.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Kategoria tłumaczenie/korekta jest brana pod uwagę, z tego co mi wiadomo.
Jeżeli info nie będzie supertajne to niech ktoś skrobnie co i jak. Życzę powodzenia w każdym razie.
Jeśli będzie jawne, info pojawi się pewnie na forum A-G. Jak na razie wychodzi na to, że ma nie być. Wiem od jakiegoś czasu jedno, osoby pracujące nad projektem, który nie został jeszcze oficjalnie ogłoszony, będą musiały podpisywać oświadczenie o zachowaniu w tajemnicy tytułu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Czyli nic nowego, omerta funkcjonuje także teraz
Czyli nic nowego, omerta funkcjonuje także teraz
A można po polsku?
Też musiałem sprawdzić xD Zmowa milczenia mafiozów, w której nie ma się sypać innych mafiozów z przestępstw.
Zgodnie z zapowiedziami, uruchomiony zostaje program współpracy z fanami, wszystkie osoby które zgłaszały chęć do współpracy otrzymają do końca maja, maila z szczegółami (osoby które podały tylko numer kom. otrzymają sms'a z prośbą o kontakt) Jako iż główną nagrodą dla najbardziej aktywnej osoby jest wyjazd wraz z redakcją na targi Anime w Tokyo, udział mogą wsiąść tylko osoby pełnoletnie, po przesłaniu wypełnionego oświadczenia.
Najbardziej ciekawą rzeczą w tym oświadczeniu jest niewątpliwie interpunkcja, która poraża ^^
Tajemnica nie tylko odnośnie tytułu, ale także oddanie/zniszczenie materiałów, na których się pracował itp. W sumie wszystko jak najbardziej zasadne.
A mnie interesuje kiedy podadzą w końcu zawartość kolekcjonerki 1 ROE.
Krzych, mam jeszcze do ciebie pytanie. Chodzi o odbiór w empiku. Coś się stanie, jak odbiorę miesiąc po premierze? Mam przeczucie, że mi ją odeślą, a tego nie chciałbym. Pytam, bo "data dostawy" jest przewidziana na bardzo niewygodny termin dla mnie, czyli datę wylotu z kraju i nie wiem czy zdołam to odebrać - no chyba że pojawi się na przełomie marca/czerwca (ostatnie/pierwsze trzy dni). Nie chce by mi kolekcjonerka przeleciała koło nosa.
A nie możesz pójść do wybranego empiku i powiedzieć, że odbierzesz później? Problemu nie będą robić, jeśli już zapłaciłeś.
No właśnie jestem na etapie zbierania kasy i zamierzam zapłacić przy odbiorze.
To nie zmienia faktu opcji przejścia się, napisania maila czy zadzwonienia
Masz dwa tygodnie na odbiór zamówienia w empiku, przy czym data podana przez sklep...
No cóż, nie sugeruj się nią. Na stronie wydawnictwa nigdy nie padły żadne deklaracje dotyczące tego anime...
Powiedz lepiej kiedy wracasz.
Ostatnio edytowany przez Krzych Ayanami (2010-04-30 15:41:46)
Powiedz lepiej kiedy wracasz.
Koniec czerwca. Za granicą będę siedział prawie 4 tygodnie.
To nie zmienia faktu opcji przejścia się, napisania maila czy zadzwonienia
Do empiku muszę podjechać jakieś 40km, więc raczej od tak sobie nie przejdę.
Masz dwa tygodnie na odbiór zamówienia w empiku, przy czym data podana przez sklep...
No cóż, nie sugeruj się nią. Na stronie wydawnictwa nigdy nie padły żadne deklaracje dotyczące tego anime...
A dogadać się z nimi da jakoś? Nie wiem, jak np. Q zasugerował, podejść i ustalić co trzeba.
Nie będziesz musiał nigdzie dzwonić, ani z nikim się dogadywać. Spokojnie Evę odbierzesz... Kiedy już wyjdzie.
Więcej nie mogę powiedzieć.