Nie jesteś zalogowany.
Jest gdzieś dostępna Shana, polskie wydanie DVD? Obojętnie która część [DVD 1-4], byla polska wersja. Chciałbym zobaczyć czy warto zapłacić za to. Do tej pory zawsze za RAWami się oglądałem, więc nie wiem za bardzo gdzie tego szukać.
Nie mam nic przeciwko używaniu i rozpowszechnieniu moich tłumaczeń tak długo jak pozostaną niezmienione co do bita.
Chciałbym zobaczyć czy warto zapłacić za to.
Sprecyzuj, o co ci chodzi. Jeśli chcesz ją ściągnąć, to trafiłeś w złe miejsce. Opnie możesz poczytać np. na forum Anime Gate lub Tanuki.
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2010-04-23 23:35:48)
Było już o tym ale powtórzę pytanie, bo kuzyn mnie o to prosił.
Może ktoś ma namiary na movie 1-6 anime Detectiv Conan z ang. subem?
Na podanych wcześniej stronach są tylko oav lub filmy od 7 w górę.
Szukam Narue no Sekai w wersji takiej żeby pasowały do tego napisy z ansi. Szukałem i wszystkie torki martwe DDL nigdzie nie znalazłem. Dlatego proszę o pomoc.
Edit: Znalazłem już na ircu
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2010-04-27 22:00:18)
Witam, mam ogromną prośbę: szukam wszystkich serii sailor moon, ponieważ chce zrobic niespodzianke powaznie chorej kolezance, aby choc na chwile zapomniala o kłopotach,niestety prędkośc mojego neta jest tak zawrotna, że nie mam pojęcia kiedy byłabym w stanie wszystkie te odc ściagnąc. A poza tym ich jakośc pozostawia wiele do życzenia, a tacy miłośnicy anim jak Wy napewno mają w swoich zbiorach coś o lepszej jakości. Czas mnie nagli, ponieważ jej stan zdrowia się pogarsza (ona choruje na stwardnienie rozsiane). W związku z czym wykorzystuję wszelkie możliwe fora i pytam: czy jest ktos kto udostępnił by mi tą anime? Ja niestety nie moge wynagrodzic się innymi, bo nie posiadam, natomiast posiadam sporo filmow. Bardzo prosze o jakis odzew (gmail46@wp.pl).
pozdrawiam wszystkich forumowiczow!!!
Szukam serii El Hazard wszystkie oprócz -The Wanderers. w jak najlepszej jakości i fajnie by było, żeby napisy z ansi pasowały Bardzo proszę o pomoc.
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2010-05-01 20:03:00)
Tu jest http://news.is-fabulo.us/
No niestety tu jest tylko The magnificent world 1 czyli ova 7 odcinkowe.
Tu jest http://news.is-fabulo.us/
dzadzar napisał:No niestety tu jest tylko The magnificent world 1 czyli ova 7 odcinkowe.
Czyli domyślam się, że umiesz hakować irca, więc czemu nie wbijesz na kanał Exiled-Destiny? Z tego, co mają na anidb, wynika, że wydali całość Hazarda i w dodatku tak samo dobrze jak inni, a boty mają raczej sakramencko szybkie. Problem jedynie taki, że byś sobie synchrono musiał dorobić i ścieżki dźwiękowe zmieniać, bo oni zawsze dają domyślnie "angolską".
Szukam anime Fullmetal Alchemist od Kick Ass Anime. Najlepiej DDL
Problem polega na tym, że boty z Exiled-Destiny są zawalone i jest strasznie długa kolejka. Wczoraj byłem 150 co znaczy, że mogę sobie czekać i czekać i z 2tyg zanim mi coś ruszy.
Tutaj >[E-D] EL Hazard [Complete] <
Wszystko jest w internecie...
Ma może ktoś działające konto na www.animetake.com, a dokładnie rozchodzi mnie się o te linki, albo namiar na innego softa - rawa w sd Skip Beat??
ps. tak wiem jest hardek pl, ale nie sd...
Ma może ktoś działające konto na www.animetake.com, a dokładnie rozchodzi mnie się o te linki, albo namiar na innego softa - rawa w sd Skip Beat??
ps. tak wiem jest hardek pl, ale nie sd...
Nie ma pewności czy to jest w całości RAW ;P
ale jak chcesz tutaj masz jeszcze rawy (DVDRip):
Dzięki za pomoc..
Szukam Green Green w wersji raw
Szukam Green Green w wersji raw
http://anfo-event.pl/viewtopic.php?f=36 … 77ed66e21e
tu masz i to po polsku