Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
San Gakki pomija sporą ilość rozdziałów i wiernie realizuje ileś tam ostatnich, ale nie pamiętam już ile :F chyba od około 260 do samego końca. Właściwie to te dwa odcinki San Gakki były oznaczone jako 25 i 26, i właśnie tego materiału pominęli gdzieś tyle, ile by było w poprzednich 24 epach... Nie ogarniam, jak mogli to tak spartolić. XD"
Niop, jako że jestem wielkim fanem SR, podzielam twoje zdanie ;P
A odnośnie samego zakończenia, w mandze jest ono takie same jak w anime, czy inne? Bo w tych OVA zakończenie jak na takie otwarte, było całkiem neizłe, ale spodziewałem się jakiegoś konkretniejszego
Jak jesteś takim fanem przeczytaj mange Ja jak jakiś tytuł mi się podoba czytam mange/novelke/gram w vn xD np. Rurounin Kenshin/Chrome Shelled Regios/Utawarerumono xD Chociaż do 1 przykładu by kilka innych tytułów mógł podać A to School Rumble takie dobre? Bo ja widziałem 1 epek i tak trafiło do działu z anime, którę kiedyś tam obejrzę w dalekiej przyszłości.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-05-09 22:14:57)
Mi się bardzo podobało
Jak na szklną komedię romantyzną imo napewno jedna z lepszych pozycji
Co do tego, że jestem fanem i lubię SR - tak przeczytałbym mangę, ale tylko wtedy jeśli będzie jakieś inne zakończenie niżw anime, bo nie lubie czegoś czytać/oglądać od początku/środka jeśli znam zakońćzenie ;P
O ile pierwsze 2 serie, to kawał dobrej komedii... to co zrobili z serią trzecią woła o pomstę do nieba. Proponuje taką kolejność:
1. seria pierwsza,
2. druga (nigakki),
3. przeczytać mangę albo całą, albo szukać w okolicach 161 chaptera (fabuła II serii kończy się, a zaczynają się chaptery niezekranizowane), doczytać do mangowego zakończenia,
4. zabrać się za School Rumble Z (10 chapterów chyba),
5. uzupełnić III serią (San Gakki)...
Ogólnie zakończenie tak samo w mandze jak i w anime jest mocno...
Ogólnie zakończenie tak samo w mandze jak i w anime jest mocno...
ale nikt mi nie odpowiedział xD
Czy jest konkretne zakończenie (nie otwarte) i czy jest inne niż w anime (San Gakki) :PP
Zakończenie jest beznadziejne. Po tylu rozdziałach miałem ochotę powiesić autora za ja**. Wiem, wiem czytałem za darmo, ale to nie zmienia faktu, że to co napisał wyglądało jakby mangę kazali wycofać.
A samo zakończenie nie było przyspieszone a idiotyczne. Przyspieszone to jest takie, które jest dobre, ale mogłoby zostać umieszczone później. A to co dostaliśmy byłoby równie beznadziejne i za kolejnych 200 rozdziałów.
Może trochę inaczej. Gość miał naprawdę dużo czasu na zastanowienie się nad końcem. To, że zrobił to co zrobił po tak długim czasie, świadczy, że nie miał na nie pomysłu.
Ostatnio edytowany przez Trips (2010-05-09 23:51:30)
Tymek88, przeczytaj mange, bo straciłeś materiał na całe 24 odcinki, poza tym zakończenie jest zamknięte w anime jak i w mandze, ale na tyle głupie i nielogiczne, że mangaka dorobił te 10 chapterów (SR Z), by zamknąć to wszystko na dobre i rzucić ten tytuł w cholerę...
Trips, odniosłem identyczne wrażenie, sądziłem że mangaka wpadł w depreche i zacząłem szukać owego czasu newsów czy może się już nie powiesił ;p Do dziś nie znam przyczyny dlaczego podjął takie a nie inne kroki... Może 'góra' ukróciła ten tytuł, bo niemal zbiegły się decyzję o ucięciu mangi i anime... cholerne korporacje... :/
Tymek88, przeczytaj mange, bo straciłeś materiał na całe 24 odcinki, poza tym zakończenie jest zamknięte w anime jak i w mandze, ale na tyle głupie i nielogiczne, że mangaka dorobił te 10 chapterów (SR Z), by zamknąć to wszystko na dobre i rzucić ten tytuł w cholerę...
Nie powiedziałbym, że w anime zakończenie było 'zamknięte'. Tym bardziej jeśli patrząc na to, że to jest komedia romantyczna ;]
Strony Poprzednia 1 2