Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Aniki00
Korekta: Yuny, Karcik
Typesetting i karaoke: Yuny
opis niebawem
Odcinek 01
Odcinek 02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Odcinek 06
Odcinek 07
Odcinek 08
Odcinek 09
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Odcinek 13
Odcinek 14
Odcinek 15
Odcinek 16
Odcinek 17
Odcinek 18
Odcinek 19
Odcinek 20
Odcinek 21
Odcinek 22
Odcinek 23
Odcinek 24
Kiedy można liczyć na pojawienie się tłumaczenia do 13 odcinka?
Pytam, ponieważ zwykle bardzo szybko wypuszczacie swoje napisy, a już trochę minęło od ostatnich
Ostatnio edytowany przez Yngoth (2010-04-15 10:33:42)
Kiedy można liczyć na pojawienie się tłumaczenia do 13 odcinka?
Pytam, ponieważ zwykle bardzo szybko wypuszczacie swoje napisy, a już trochę minęło od ostatnich
Jeśli się nie mylę, to same suby angielskie wyszły do ostatniego odcinka z dużym opóźnieniem.
Ty dulowaty userze!
Yngoth napisał:Kiedy można liczyć na pojawienie się tłumaczenia do 13 odcinka?
Jeśli się nie mylę, to same suby angielskie wyszły do ostatniego odcinka z dużym opóźnieniem.
Jednak się mylisz , suby od Ecliptic-BSS pojawiły się dzień po premierze czyli normalnie
Możliwe, kłócić się nie będę i głowy sobie nie dam uciąć . Takie wytłumaczenie przeczytałam gdzieś na jakiejś stronie. Chyba, że chodziło konkretnie o jedną grupę, a nie o tłumaczenie w ogóle.
Ty dulowaty userze!
Kiedy? Może dzisiaj, może jutro
Ogólnie to przy tym odcinku trochę więcej jest roboty >: D tak więc cierpliwości ;p
Na podstawie jakiej grupy bedzie tlumaczone? Bysmy mogli wczesniej sciagnac odcinek i czekac na napisy ;d [Ecliptic-BSS]? :>
Jak zazwyczaj [Ecliptic-Bss] ;p
Z okazji tego, że drugi ending doczekał się karaoke, nastąpiła zmiana czcionek, tak więc należy ponownie pobrać paczuszkę z fontami >: D
Wkrótce światło dzienne ujrzy 1 odcinek Durarara!! w hardku >: D
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-05-16 11:43:12)
1 odcinek Durarara!! w hardku już do pobrania xD
Z ciekawości, jakie źródło tvrip, dvd/bd?
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-05-16 12:04:14)
KieR napisał:Z ciekawości, jakie źródło tvrip, dvd/bd?
A co cię to?
TV sam dobrze wiesz, a dokładnie ts (bo rawy ssą) :> Tak ja koduje, było by prędzej ale QC się...
Tu macie torrenta
Już na QC nie narzekaj, bo się zamknie w sobie i tego 2 odcinka nie zacznie/dokończy ;p
QC by dodało coś złośliwego, ale się powstrzyma :]
Ciii, nie mów, bo pewnie na mnie być zrzucił wszelką winę, obiecuję poprawę xD
Zlukałem powierzchownie pierwszy ep i jestem mile zaskoczony ^^ Karaoke do opa i eda super, bardzo mi się podobają ^^ Type też git, ale ta dialogówka jakoś średnio mi leży ;p Kodowanie, no cóż, może i wygląda ładnie, ale reklamy na pół ekranu o wydaniu dvd itp. są naprawdę wkurzające... Co do samego tłumaczenia, to oglądałem soft z ansi, Aniki, gud dżob ^^
1 odcinek Durarara!! w hardku już do pobrania xD
Zamiast zajac sie takimi pierdolami, byscie sie wzieli i tlumaczyli szybciej te odcinki ^^
Aniki00 napisał:1 odcinek Durarara!! w hardku już do pobrania xD
Zamiast zajac sie takimi pierdolami, byscie sie wzieli i tlumaczyli szybciej te odcinki ^^
Nie narzekaj, przecież nie ma miesięcznych opóźnień przy wydawaniu napisów na Ansi, a jak ci się nie podoba tempo, to oglądaj sobie anime po angielsku ;]
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-05-18 18:20:47)