Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czyżby światło dzienne ujrzało świetne anime z gatunku Sci-Fi? Studio Rikka stworzyło Eve no Jikan. Anime, które powinniśmy zobaczyć. Czeka nas piękna animacja i muzyka oraz świat, w którym androidy są na porządku dziennym. W tym anime maczał palce Yoshiura Yasuhiro, znany nam z Pale Cocoon i Mizu no Kotoba. Seria ma liczyć ponoć 6 epków, więc z pewnością znajdzie swojego tłumacza. Na youtube możemy zobaczyć trailer i nawet już samo anime bez suba. Macie tu part 1 i part 2.
EDIT:
Aha, w seyuu usłyszymy ponoć aktorów znanych nam z Code Geass (Lulusia i C.C.).
Ostatnio edytowany przez ivelios (2008-08-04 17:13:30)
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Aaaa Jun Fukuyama i Yukana (Lelouch i C.C. )... Muszę te anime obejrzeć:D Trailer mi się podoba, więc mam nadzieję, że to anime będzie dobre.
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
A jeki to gatunek?? Tylko nie mówcie że znowu jakiś romans z maszynami w rodzaju Chobits :D:D Ale grafika wydaje sie prezentować bardzo ładnie.
Nie, nie, wszelkie podobieństwa do CC kończą się wraz z seyuu. Anime jest zgrabnym połączeniem sci-fi z slice of life. Jestem po pierwszym odcinku i bardzo mi się podoba pomysł twórców. Ciekaw jestem, jak rozwiną fabułę w tych 6 odcinkach.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
skoro ma tylko 6 ep to chętnie obejrzę... właśnie pobieram pierwszego ,
PS. jakieś napisy na ANSI już są
Obejrzałem to anime i spodobało mi się. Szkoda, że takie krótkie i jakby za mało wyjaśnień niektórych rzeczy.
Ładna kreska, muzyka też przyjemna. Chwilami emocje postaci wyglądały na dosyć sztuczne, ale to nieduża wada.
Ocenił bym je 8.5/10.
Nawet film kinowy niedługo będzie.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=7249
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2010-05-16 22:49:04)
~ledziux, nie będzie, on już wyszedł 6 marca. Btw, ja właśnie przymierzam się do obejrzenia serii
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-05-16 22:55:38)
~ledziux, nie będzie, on już wyszedł 6 marca.
Pisałem o tym kiedy się pojawi do obejrzenia bo na razie nic takiego nie widzę. Chyba był tylko w kinach.
Na anidb jest napisane, że ma to być summary.
Strony 1