Nie jesteś zalogowany.
A ja szukam czegoś podobnego do Black Lagoon.
Więc jak ktoś może niech podsunie parę tytułów.
Większość z nich jest trochę bardziej złożona niż BL:
Gungrave, Phantom: Requiem for a phantom, Noir, Gunslinger girl, El Cazador de la Bruja
Siema, to znowu ja Mam pytanie czy pamięta ktoś takie anime, że bohaterowie walczyli ze złymi, ale każdy miał jakąś inną broń i do niej wkładał taki kryształ, czy monetę i ta broń dostawała jakby super moc. Wiem, że mało z tego wynika, ale oglądałem to wieku temu xD
Panie i Panowie, coś w klimatach Summer Wars?? Chodzi mi o klimaty rodzinne. Coś z humorem ale niegłupim. Byle nie było jakieś sztywne i poważne.
Znam pozycje. Oglądając Summer Wars, kreska wydała mi się dziwnie znajoma, już wiem skąd. Jeszcze jakieś propozycje??
Może Dennou Coil.
Poszukuję czegoś podobnego do Asura Cryin, Needless, Tengen Toppa Gurren Lagann
....::Hans 92::....
Zgaduje, że gustujesz w tsun-dere. Tak więc: Zero no Tsukaima, Shakugan no Shana, może (chodź w o wiele mniejszym stopniu) Hayate the Combat Butler!
Siema może ktoś zaproponuje coś podobnego Rosario + Vampire ,Zero no Tsukaima, Shakugan no Shana, Fairy Tail, Inukami!,
Ostatnio edytowany przez Tadao (2010-05-17 23:23:34)
Toradora
Wielkie dzięki.Czekam na dalsze propozycje.
Kurokami (poważniejsza wersja Shany) Busou Renkin (jedna z moich ulubionych serii shounen) i może Rental Magica.
Ostatnio edytowany przez Trips (2010-05-17 23:44:08)
Poszukuję anime podobnego do School days albo Clannad. Coś z ciężką fabułą i tragicznym zakończeniem. Jeśli był by ktoś tak miły i podał mi parę tytułów...
Poszukuję anime podobnego do School days albo Clannad. Coś z ciężką fabułą i tragicznym zakończeniem. Jeśli był by ktoś tak miły i podał mi parę tytułów...
Nie oglądałem wyżej wymienionych, ale drogą jasnowidztwa i po opisie polecę Wolf`s Rain i Ergo.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wolf's Rain i Ergo Proxy oglądałem ;D