Nie jesteś zalogowany.
Wszystkiego o czym marzysz!!![respekt]
[Czytać z podkładem muzycznym]
Hapi Borsdej tu ju, hapy borsdej tu ju
Hapi borsdej admin taipan
Hapi borsdej tu ju.
Wszystkiego najlepszego
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
[okej]Niech ci kasa z nieba zleci[okej]
Wszystkiego Najlepszego!! i wielkie Arigato:D[respekt]
Wszystkiego, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!
Ja również dokładam się do życzeń od anfowiczów. Wszystkiego najlepszego, Taipan.
PS: Kane, podlizujesz się szefowi? Co będziesz z tego miał?
PS: Kane, podlizujesz się szefowi? Co będziesz z tego miał?
10.000 PLN, z czego 12.000 będzie 'dobrowolnym' datkiem na AnimeSub
Imperare sibi maximum est imperium
Tesh się dożucam do życzeń(lepiej puźno niż wcale)! Życze ci wszstkiego naj...!!
Życze ci tego co nieosiądalne![szpan]
Dalszego pozytywnego rozwoje![madrala]
I siły przebijającej każdy mór![cholera]
dobra skoro narazie jestem ostatni to nie bede zyczyl niczego (Nitshe???????) mam nadzieje ze imprezka bedzie trwac do przyszlego tygodnia[okej] i ze nie bedziesz Taipan próbowal naciskac klamek glowa[hehe] anie róznych takich dziwnych rzeczy i tak dalej MILEJ ZABAWY
Jak moglbym sie nie dopisac do tego watku!?
Mimo, iz dlugo nie jestem na tym forum, taipana nie znam, lecz wiem jaka tu wladze sprawuje i takie tam...
Nie moge tego zostawic bez slowa
Taipan ja chcialbym ci zyczyc tego - czego pragniesz najbardziej, od siebie to na pewno zdrowka i szczescia, co jest najwazniejsze, na drugim planie pieniazki "noś ze sobą pokój" i niech samopoczucie ci zawsze sprzyja z dobrą aureolą!
Mily koniec dnia, tak zlozyc komus zyczenia :]
p0zdro
n0need
zdrowia, szczęścia oraz radości z życia.
wszystkiego najlepszego
No jak wszyscy to ja też się przyłącze: Wszystkiego naj!!!!! Obyś nigdy się nie zniechęcił w prowadzeniu animesub! No i oczywiście żebyś miał zawsze to czego chcesz:)
Ostatnio edytowany przez Tzeentch (2006-02-03 00:26:44)
Wszystkiego najlepszego.
Ehh gdybym wczesniej wiedzial to bym dzisiaj wypil twoje zdrowie, a tak to moge jedynie wspomniec o tobie przy popijaniu soczku Chyba wszystkie mozliwe zyczenia zostaly juz wypowiedziane, wiec ja powiem tak: co bys zawsze wiedzial ze robisz to co dobre
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja rowniez sie dolaczam
Wszystkiego najlepszego i tego wszsytkiego czego sie zazwyczaj zyczy na urodziny
Najlepszego!!! Obys zawsze byl zdrowy, obys zawsze mogl powiedziec mam zamiast potrzebuje.... Oby Twoja kobieta byla namietna, piekna i tylko twoja, oby twoj portfel byl zawsze gruby i malo z niego ubywalo.... Oby, oby.... co tam sobie wymarzysz zeby bylo prawdziwe, nie narysowane.....