Nie jesteś zalogowany.
~Marduk, finału nie ujrzymy A 2 seria będzie na 100% jeśli będą chcieli znów kasę zainwestować, bo jednak jeszcze nie wszystkie postacie poznaliśmy w anime
Ale to niekoniecznie musi być Durarara, wystarczy coś z "!!!" (a może nawet by połączyć B! z D!! ? )
Bo im takie wielopostaciowe serie nieźle wychodzą
A 2 seria będzie na 100% jeśli będą chcieli znów kasę zainwestować
No właśnie, jeśli.
Ty dulowaty userze!
Xa, strasznie tutaj cicho, a już tylko 2 odcinki do końca. A epek 22 owni,
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-15 15:39:52)
Ludzie, piszcie coś, z życiem, bo temat nudny jak flaki z olejem.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-17 12:08:26)
@up
Ja tak samo, fajnie się ogląda, ale o so chodzi ?
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Stanąłem na 19 odcinku i jakoś mi się nie chce dalej oglądać...
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Dla mnie anime mogło się skończyć na 12 odcinku. Jest ok, ale im dalej, tym więcej rzeczy mnie denerwuje.
Opętanie - bach i nagle 200-300 osób traci wolną wolę... Zero wytłumaczenia jak do tego doszło, zero wytłumaczenia czy to już do końca życia czy nie. Dla mnie po prostu durne.
Historia nieletniego przywódcy gangu - dziwna i mało sensowna. Miała niby jakiś morał, ale nikt (łącznie ze mną) się nim nie przejął.
No i głowa, najpierw niby czuje ją w mieście, potem nie, potem już ma to gdzieś, ale jednak nie. Ja pierdo*ę, zdecydujcie się.
Wiem, że post chaotyczny, ale takie jest też to anime.
Według mnie czym dalej - tym lepiej. Podkreślę, że to jedno z lepszych anime jakie widziałem.
Ostatnio dostrzegłem zajebistość studia Brains Base, które bardzo ładnie potrafi zekranizować mange/novele.
Odnośnie samego Drrr!:
Fabuła naprawdę przemyślana i wielowątkowa, dla mnie bomba. Imo Drrr!! jest lepsze niż Baccano!
Mam nadzieję, że twórca znajdzie czas na przemyślenie następnej tak zajebiaszczej historii.
Postacie są orginalne i chyba każdą polubiłem.
Soundtrack w tym anime to także wielki plus tej serii, muzyka po prostu świetnie dobrana.
Myślę, że Drrr! można polecić naprawdę każdemu i powinno się spodobać. Anime nabiera tempa od około 12 odc.
Raczej im dalej tym gorzej...
Ten odcinek ze skaczącą dziewczyną ino najlepszy jak dla mnie. Szkoda, że nie poszli dalej w kierunku takich klimatów.
Ile osób tyle opinii
Bardzo ciekawy ED nowej DRRR xD Albo ed 1 v1, jak kto woli xD
ED 1 v2 xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-21 21:35:59)
KieR, tego typu endingów pełno na youtubie, ostatnio do 1 serii, która ma pod koniec roku wyjść znalazłam chyba z 6 wersji przeróbek wg endingu Durarary, więc to chyba żadna nowość xD
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-06-21 21:40:38)
Nie tylko ED, fanartów też xD Ta nowość nie, bo to już z miesiąc trwa, ale temat trzeba lekko ożywić xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-21 21:42:06)
Może po prostu się ludziom seria nie podoba xD bo przy Code Gess to się wypowiadali jakoś żywiej ;p
Ogólnie forum wymiera, na stronka od animców online wszędzie tętni życiem xD
Przykład graficzki:
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-21 21:49:06)
W CG było co komentować bo tu akcja od paru odcinków stoi w miejscu...