Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
naprawdę przyczytajcie mangę jak nie rozumiecie zakończenia ;] bo anime bez oavek to chyba 8 pierwszych tomów ;]
jak by ktoś bardzo chciał, to bym mógł to powoli na http upać ^^ bo mam wszystkie 19 tomów...
To chyba nie problem ściągnąć Mange.
Trzeba jednak przyznać jest wspaniała i piękne jest zakończenie ahhh - Ĺzy mi szły same z oczu i taki niesamowity nastruj ahh
naprawdę przyczytajcie mangę jak nie rozumiecie zakończenia ;] bo anime bez oavek to chyba 8 pierwszych tomów ;]
jak by ktoś bardzo chciał, to bym mógł to powoli na http upać ^^ bo mam wszystkie 19 tomów...
A masz po polsku czy po angielsku całość?
Bo jak po angielsku to nie ma sensu bo całość o ile dobrze pamietam jest na Yanime i nie ma zadnych problemów z ściągnięciem.
A jak po polsku to byłbym chętny, wiem że jakaś grupa się tym zajmuje, ale jak tam zaglądałem przed wakacjami to mieli coś niespełna 2 - 3 tomy przetłumaczone, a tyle to zdążyłem już dawno po angielsku przeczytać.
Tutaj macie niecałe 2 tomy Mangi po polsku.Resztę można dociągnąć po angielsku. Co do anime to w sumie może być (byłem zmuszony to oglądać na raty w zeszłe wakacje;) przez liczne wyjazdy)... OAV... w sumie też... niektóre byłe lepsze, niektóre gorsze (ostatni był dobry ), zaś specjal to dno totalne.
Anime mi nie podeszło. Kolejna historia o przeciętniaku, do którego jakimś cudem legną wszystkie najładniejsze laski z okolicy, a on sam nie ma pojęcia którą wybrać.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Anime mi nie podeszło. Kolejna historia o przeciętniaku, do którego jakimś cudem legną wszystkie najładniejsze laski z okolicy, a on sam nie ma pojęcia którą wybrać.
Miłość nie kieruję się tym czy jesteś przeciętny czy nie i dzięki bogu. Tak było, jest, będzie i dobrze Przeczytaj Mange może kilka pierwszych tomów to anime więc się nie zniechęcaj bo później jest wspaniała kontynuacja przygód, noi nasz bohater niema haremiku a jedną tą jedyną. Szkoda że takie żeczy tylko w Mangach i Anime
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-09-06 18:39:54)
Ponawiam prośbę o linki do OAVek i specjala oraz jeśli ktoś wie skąd ściągnąć OST to też bym się cieszył
"Skazany na zajebistość"
mi się wydaje że wszystkie oav i specjal są na AnimeYume ale pewien nie jestem.
... dla tych ktorzy nie ogladali Ichigo 100% a chca ogladnac zapraszam na moja strone:
moje anime
Zadnych torrentow ani emule links.
To naprawde smieszna seria, zwlaszcza jesli jest sie facetem ubaw ze hej...
Albo się mylę Domek, albo tam jest tylko pierwszy ep
"Skazany na zajebistość"
na http://muffindomain.com była aktualka i można dość sporo nowych pozycji pościągać z Ichigo 100% włącznie
Co do samego anime fakt jest naprawdę dobre troszkę zakończenie nie za ciekawe jest jak i te OVA, ale pomijając te drobne szczegóły naprawdę warto obejrzeć takie prawie Green Green ^^
Ostatnio edytowany przez Isao (2006-09-07 15:50:50)
Niestety, szukałem na Muffin Domain, ale tam mają tylko główną serię bez OAVek, a właśnie ich mi brakuje...
"Skazany na zajebistość"
Jedynego co szukam z Ichigo100% to rawów DVD... może ktoś/coś wie? Bo na Tkyotosho nic nie ma, a tam z rególy dają takie cudeńka.
Anime składa się z serii TV, OAVek i speciala. Więc jak dla mnie najgorszy był ten special, trochę lepsza seria TV, a najlepsze OAVki.
Ogólnie anime to przeciętna haremówka z przeciętnym głównym bohaterem i dziewczynami. Oczywiście nie uważam tego anime za taki gniot jak To Love Ru, ale mimo to mogło być trochę ciekawsze.
Anime ma trochę fanserwisu, ale to wszystko soft czyli ogranicza się do pokazania chwilami majtek. Znacznie lepszy fanserwis był w OAVkach. Więc uważam serię TV za zbyt nudną i to zarówno w kwestii postaci i fabuły (choć ciężko to nazwać fabułą).
Natomiast anime ma świetny opening i ending. OAVki również.
Oceniam serię TV 6.5/10, a OAVki 7.5/10.
Strony Poprzednia 1 2