Nie jesteś zalogowany.
Wielkie Dzięki... a z rmvb sobie poradzę...
krótka piłka Paradise Kiss soft lub raw
krótka piłka Paradise Kiss soft lub raw
ftp od thory:
tutaj
@ up thx
Tak na szybko... czy kiedykolwiek istniały polskie suby do Martian Successor Nadesico - Prince of Darkness??
poszukuję Asoko - To Heart ~Remember my Memories~ ~Heart Fighters~ Vol.6v2
byłabym wdzięczna za namiar, bo jedyny link do MU ( http://www.megaupload.com/?d=8f15n1mq ) pokazuje chwilową niedostępność od dłuższego czasu.
poszukuję Tears to Tiara 1080p od [SumiSora_amp_CASO_amp_HKG] na ddl . Będę wdzięczny za pomoc lub namiar.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2010-06-01 13:38:19)
Seikon no Qwaser w wersji UNC, w jak najlepszej jakości. Najlepiej na MU. Dziękuję z góry.
@
Nie, nie korzystam.
@
Google? Dobrze panie Moderatorze, już sprawdzam. Dzięki niemu, nie natkę się na kolejnego takiego moda? Dziękuję za radę.
@
No tak, ale mod także zalicza się do pewnej grupy społecznej, która została wymieniona przez Ciebie.
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-06-01 18:59:42)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Ty korzystasz czasem z anidb? Klik. Resztę, jeśli takowa oczywiście jest, powinieneś już znaleźć...
edit:
To było pytanie retoryczne. Ale widzę, że nawet google jest ci obce, zaprzyjaźnij się z tym, serio, wyjdzie ci na zdrowie. Dzięki temu będziesz omijał idiotów szerokim lukiem...
edit3000:
Ale tu nie chodzi o moda, bo kim że ja jestem na forum? Chyba raczej[wpisz, co chcesz]...
Ostatnio edytowany przez dulu (2010-06-01 18:49:39)
poszukuję Tears to Tiara 1080p od [SumiSora_amp_CASO_amp_HKG] na ddl . Będę wdzięczny za pomoc lub namiar.
Pliki leżą na jakimś serwerze ftp, musisz tylko przepisać kod i kliknąć w link który się pojawi (krzaczki). Sprawdziłem tylko jeden link i działał więc liczę, że reszta też działa. Jakby co to pozostaje wersja od CoalGirls (na rs i netload) lub jakieś rawy (tu i tu choć chyba nie wszystkie pliki nawet są ;/).
adi90a dzięki za info . Mam kolejną big proźbę. Szukam Jigoku Shoujo Se I odc. 25-26 od Shinsen-Subs. Z góry dzięki za pomoc
Ostatnio edytowany przez max-kun (2010-06-03 17:26:12)
pomyłka grupy sorki
Ostatnio edytowany przez zed3210 (2010-06-03 21:23:32)
Odważyłem się i chcę w końcu ogarnąć UC od początku do końca, więc pobieram taki oto twór: [Yousei-raws] Kidou Senshi Gundam 0079 (Remastered) [DVDrip 720x480 x264 AC-3]. Spodobało mi się to, że jest to remasterowana wersja, ale niestety nie mogę znaleźć żadnych napisów do całości (oczywiście chodzi mi o eng, bo z tego co się orientuję na polski jest przetłumaczonych tylko kilka epków). Większość releasów do to stare hardki, więc z nich też nie wyciągnę suba. Jakby ktoś wiedział jak mi pomóc, to byłbym bardzo wdzięczny. Może angole dopasowały jakiegoś suba pod tą wersję, ja niestety nic nie znalazłem . Ewentualnie, może ma ktoś namiar na remasterowane hardki? Będę wdzięczny za każdą pomoc .
http://www.bakabt.com/147228-mobile-sui … corps.html
Wymagana rejestracja (naliczają ratio), nie wiem też, czy nowo zarejestrowani mogą ściągać z maksymalnym speedem.
Ostatnio edytowany przez otakuJaro (2010-06-07 02:14:55)
Jakość obrazu w przypadku 0079 jest mało ważna, bo QUALITY wylewa się z ekranu, ale mam tego remastera, którego zapodał otakuJaro i jest całkiem spoko.
A jeśli masz zamiar pobierać z bakabt to jak założysz konto nie pobieraj torrentów po zalogowaniu się. Jak znajdziesz dane anime to kopiuj jego url i po wylogowaniu wklej w przeglądarkę po czym ściągaj bez obaw o niskie ratio i bana/zawieszenie konta.
Witam poszukuje oavke Video Girl Ai bo nigdzie znaleźć nie można, i żeby to pasowało do napisów z ansi
widać, że ci się po prostu wujka google nie chce zapytać, bo na pierwszej stronie od metra czynnych torków.
ale masz linki na MU, napisy będą pasować:
Dzięki panowie otakuJaro i Zarathustra, ten trik z bakabt mi się spodobał .
Wdzięczna z ciebie pijawka. ;] Nie musicie mieć wielkiego ratio, wystarczy trochę poseedować. Moje konto ma pół roku i ratio tylko 0.269.