Nie jesteś zalogowany.
~Yagami_Raito8920, wybacz, ale mam jednak duże przeświadczenie, że widziałem więcej serii niż ty, a aporopo Bleacha to fabuła może i jest, bo wszystko ma fabułe, a nawet hentaie, jak piszesz, bo jednak do czegoś ona zmierza. Tyle że w Bleachu ta fabuła ma tyle zwrotów akcji, nie można się doczekać kolejnego odcinka aby obejrzeć itd. Nie, ona jest po prostu nudna, aż nadto przewidywalna. Jedyne co było fajne i oglądało się z wyczekiwaniem to Saga w SS jak już wiele pisało, a teraz to jest powielanie jednego i tego samego.
Tyle że w Bleachu ta fabuła ma tyle zwrotów akcji, nie można się doczekać kolejnego odcinka aby obejrzeć itd. Nie, ona jest po prostu nudna, aż nadto przewidywalna. Jedyne co było fajne i oglądało się z wyczekiwaniem to Saga w SS jak już wiele pisało, a teraz to jest powielanie jednego i tego samego.
Weźmy wzmiankę na to, że niektórym się ona podoba. Poza tym czego można wymagać od tasiemca... Prawie wszystkie są takie same.
Pytanko, do czytających mange... od którego chaptera powinienem zacząć by pokryło się z ostatnim odc?
Ostatni odcinek skończył się chyba równo z 351. rozdziałem mangi.
Ostatni odcinek skończył się chyba równo z 351. rozdziałem mangi.
Dokładnie Ale co to za czytanie mangi od połowy?:D
Wyszedłem z założenia, że blicz, pomijając hurtowe ilości filerów, idzie dość zgodnie z mangą. Pozatym czytać tego całego tasiemca od samego początku mi się jakoś nie widzi
Ostatnio edytowany przez predini (2010-05-23 16:27:25)
No i walka Ichigo vs Uluqiora dobiegła końca, szkoda trochę, że słabo ją zekranizowali, no ale cóż. Teraz czas na Yamyego, tylko ciekawe czy pokażą jego pełną walkę za jednym zamachem, czy jak w mandze i przeniesiemy się do Karakury.
Nie wiem czy ktoś zauważył, może było to już wcześniej, że jelec miecza Ichigo po przemianie ma kształt swastyki. Powiadam wam "Samo Zuuo"
Ostatnio edytowany przez Heliar (2010-05-26 21:27:08)
Dla tych, którzy jeszcze nie zaczęli oglądać Sagi z Huce Mundo poniższy link może, a nawet zawiera spoilery xD
Dałem to do 2 tematów, bo do 2 się nadaje xD A tutaj można o tym podyskutować, dubbing boski, taka beka, że... ^.^
Fioletowe bzium owni
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-05-31 12:32:13)
I kolejna licencja, którą posiadło CR jest Bleach ;( Szkoda ;(:(:(
http://www.crunchyroll.com/forumtopic-6 … unchyroll/
to niedobrze ;/ czyli można się pożegnać z tłumaczeniem od [DB] ;/
Ostatnio edytowany przez Arow (2010-06-03 15:31:12)
przeciez oni (DB) od paru dni maja newsa ze przestaja robic suby ;x przez wlasnie crunchyrolla
Cóż i mamy już nowy epek wybielacza pod nową banderą jaką Crunchyroll Epeke jak epek, wala lodowatego(przydałoby się trochę chłodu w te upały, które mają nadejść xD) z miss mokrego podkoszulka ^.^
Jak sobie rozkminiam i wychodzi, że jeszcze 2 epki i pojawi się super nowa gromadka, innymi słowy świeża krew do walki xD
Bo tak jeden epek, pewnie kolejny będzie na walke Soifon z jej uber bankai wymyślonym chyba na poczekaniu, a kolejnym epkiem będzie walka lovelasa ^.^
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-08 18:26:11)
Od pewnego czasu mam problem z relkami Bleacha. Mam w nich przesunięty głos w stosunku do obrazu. Najciekawsze jest to, że tak się dzieje losowo - czasem zwalony mam odcinek od Zero-Raws, czasem od Leopard-Raws, a czasem szwankuje TV-Japan. Druga sprawa, że tak mam tylko i wyłącznie z Bleachem. Zaczyna już mnie to wpieniać.
Pytanie brzmi: Czy ktoś też tak ma?
Ja mam wszystko normalnie.
ja tez mam normalnie, z tym, ze uzywam wersji od okropnych napisów
strasznie nie podobaja mi się walki z espadą, za duzo bezsensownego, słabego "humoru", który juz dawno się przejadł :/
mam nadzieje, że w kolejnych odcinkach będzie troche więcej poważnej walki a mniej pitu pitu
Od pewnego czasu mam problem z relkami Bleacha. Mam w nich przesunięty głos w stosunku do obrazu. Najciekawsze jest to, że tak się dzieje losowo - czasem zwalony mam odcinek od Zero-Raws, czasem od Leopard-Raws, a czasem szwankuje TV-Japan. Druga sprawa, że tak mam tylko i wyłącznie z Bleachem. Zaczyna już mnie to wpieniać.
Pytanie brzmi: Czy ktoś też tak ma?
Z tego co widzę, problem występuje wyłącznie w rawach, więc dotyczmy mp4. U mnie było podobnie. Wcześniej czy później natrafiłbyś na to w innych anime. Uaktualnij sobie Haali Media Splitter. Powinno być git.
A żeby nie było offtopa...
Animowany Wybielacz to moim zdaniem żal po pachy. Rozumiem Japończyków, że muszą wciskać te fillercrapy, ale przez te wszystkie lata patrzenia na anime, wyrobiłem sobie "syndrom swędzącego palca". Gdy mój umysł dostrzega, że oglądam filler, to nadużywam strzałki w prawo (taki klawisz na klawiaturze). W allplayerze jest on odpowiedzialny za przeskakiwanie w czasie o 10 sekund do przodu. W MPC-HC jest to trochę utrudnione, bo trzeba operować myszką. Odcinek natychmiastowo idzie do kosza.
Przestałem oglądać anime po fillerze zwanym "saga baunto" (czy jakoś tak...). Za to z mangą jestem za pan brat. Chociaż i na tym polu nie ma rewelacji. Ech... Pożyjemy zobaczymy. Podobno Kubo niedługo zwija interes (czyt. kończy Bleacha), prawda to aby?
W MPC-HC jest to trochę utrudnione, bo trzeba operować myszką.
Wystarczy sobie ustawić dla tego klawisza funkcję przeskoku o ileś tam sekund.
Ogólnie to teraz ma być przybliżona historia ojca Ichiego. Ile w tym prawdy to się okaże. Anime oglądam jako odmóżdżacz. cała seria ogólnie ssie. Początek był fajny ale później autor dał ciała.