Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Lapka moge wziasc w razie czego tylko gdzies sie w tedy ulokowac i mozna nagrywac albo kopiowac
Weź, weź to naprawdę dobry pomysł z tym laptopem.
Jakby ktoś miał anime Slayers to bym sobie pożyczył/odegrał. Ma ktoś?? Interesuje mnie wszystko związane z tym anime Movie, OVA, serie TV itp.
Mam prawie wszystko ze slayersow oprocz tej najnowszej serii. A tylko jeden mankament tej przejsciowki trzeba zasilanie zewnetrzne no chyba ze ktos wpadnie z dyskiem 2,5 cala
A ile zajmuje około ta cała seria Slayers. Bo bym przyniósł czyste płytki DVD i byś mi nagrał.(tylko muszę wiedzieć ile GB zajmuje wszystko)
No chyba, że nie będzie jak to bym poprosił o nagranie (w domu) na płytkach DVD serii (wszystko) i bym oddał ci kasę na spotkaniu.
Ostatnio edytowany przez kamil3453 (2009-06-03 15:14:59)
Jak by ktoś miał jakieś z poniższych anime to był bym wdzięczny za przyniesienie ich. Najlepiej na płytach to zgram sobie na laptopa.
Gunslinger Girl -Il Teatrino-
Full Moon wo Sagashite
Devil May Cry
Serial Experiments Lain
Wolf's Rain
Tsubasa Chronicle
Cowboy Bebop
Clannad
Trigun
Monster
Genshiken
Beck
Bamboo Blade
Aria the Origination
7. Hm… jeszcze FF 7/8/9 poszukuję… poza tym… jeszcze trochę czasu jest więc mam nadzieję że coś tam jeszcze dogadamy
A te FF na co poszukujesz? Mam te części ale na PS.
Ostatnio edytowany przez seika4 (2009-06-04 19:01:33)
Tak sobie myślałem, jeśli ktoś ma jakieś fajne prace związane z mangą i anime to by mógł przynieś i pokazać innym. Ja na pewno przyniosę swoje.
Nie gwarantuję, że się mi uda, ale istnieje szansa, że będę na spotkaniu. Mieszkam w Bratkowicach, ale nie będę miał większych problemów z dostaniem się na miejsce. Jedyne ewentualne problemy mogę mieć z wolnym czasem, ale jaka będzie wtedy sytuacja nie jestem w stanie przewidzieć. Posiadam w swoich zbiorach tak 99% odcinków slayers, poza filmem kinowym Slayers Gorgeous mam wszystko wraz z najnowszymi sezonami, oraz posiadam Devil May Crya. Oba anime mają nieco przeze mnie podrasowane napisy, poza pierwszym sezonem slayersa, który mam z polskim lektorem. Slayers w całości będzie zajmował jakieś 6, 7 płyt DVD. U mnie jest dosyć porozrzucany, ale mniej więcej tylu wymagają wszystkie części. Jeśli ktoś ma to byłbym zainteresowany zdobyciem anime: Gunslinger Girl, Gunslinger Girl -Il Teatrino- oraz Wedding Peach.
Przypominam zapominalskim o spotkaniu
TERMIN: 29 czerwca (TEN poniedziałek)
CZAS: 16:00
MIEJSCE: studnia na rynku w Rzeszowie
Spotkanie odbędzie się niezależnie od pogody!! Nawet jak będzie padało to schronimy się w Galerii Rzeszów bądź Galerii Grafficca.
Cześć wszystkim. Jest ktoś chętny na spotkanie w tym roku? Bo jak się zdeklaruje dużo ludzi do przyjścia to można coś takiego zorganizować. Niestety na ostatnim spotkaniu było mało osób.
A więc w tym roku może ja zaproponuje... Jest ktoś z Rzeszowa/okolic chętny na takie spotkanie?
Tak. Jestem chętny o ile będzie ono w Rzeszowie.
Ja też jestem chętny . Tylko kiedy chcesz i gdzie , bo 24. VI jestem zajęty [ zlot fanów z rzeszowskiego klubu mangi i anime ] inne terminy mi pasują
Ja też jestem chętny . Tylko kiedy chcesz i gdzie , bo 24. VI jestem zajęty [ zlot fanów z rzeszowskiego klubu mangi i anime ] inne terminy mi pasują
Gdzie się ten zlot odbywa?
Od godz. 14 w Galerii Grafice lub Degrasso [pizzeria] w zależności na co się zdecydujemy . Więcej info na http://hanamirzeszow.ugu.pl/index.php . Zakładka IRC[pytaj tam-zapraszamy]
W sumie ja też mogę przyjść tylko musimy ustalić termin i gdzie.
A co do [ zlot fanów z rzeszowskiego klubu mangi i anime ] to jest ona 24.06 (piatek)? to gdzie będzie dokładniej to spotkanie bo jakoś trudno o info na IRC
edit:
na pewno będę
Ostatnio edytowany przez kamil3453 (2011-06-17 20:24:31)
Mi pasuje każdy termin do 30 czerwca no z wyjątkiem 28 bo wtedy mam egzaminy do późna... Więc dawać propozycje...
No w sumie mi też obojętnie kiedy
Edit:
Chodź można by przyjść na to spotkanie co max napisał
Ostatnio edytowany przez kamil3453 (2011-06-17 20:22:36)
Ja też sadzę ,że to dobry pomysł , a jak nie to to może być 29 lub 30 , godzinę się ustali xd
pozostało mało dni wiec Proponuje 29 - środa godz 15.00 miejsce rynek chociażby pod kościołem lub takie bardziej znaczące miejsce to kino zorza
Organizujemy zlot ludzi z Rzeszowa w piątek 5 sierpnia ( pierwsze spotkanie się już odbyło i było zacne ;] ) więcej info na forum zrzeszających ludzi z Rzeszowa:
http://hanamirzeszow.com.pl/viewtopic.php?f=25&t=90
Oraz na ircu: irc.rizon.net - #hanamiR
Ostatnio edytowany przez Saeroth (2011-08-04 18:03:37)
Hanami Rzeszów organizuje spotkanie 16.11.2012
Natomiast Rzeszowska Akademia Komiksu organizuje spotkanie w Wojewódzkim Domie Kultury 24.11.2012.
Propozycja programowa jeszcze nie jest znana, wszystko można śledzić na FB.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna