Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39
Ktoś (autor) usunął. Są odcinki online. Ewantualnie napi-projekt jak ktoś przerobił na txt ale nie wiadomo do której wersji.
Ja mam gdzieś na płytach suby, przypomnij się na na maila albo coś(PM) to ci wyślę za kilka dni.
onepiece.com.pl
tutaj w dziale Anime PL masz hardsuby
<KieR> robotic notes bylo niezle
witam moglbym prosic na maila puchcio2@gmail.com
napisy do ekow 220-263
obecnie jestem na 215 epku wiec juz tuz tuz i napisów nie mam
bylby ktos na tyle dobry i wyslal potrzebujacemu?? )
pozdrawiam
Piszę w tej samej sprawie co poprzednik.
Potrzebuję napisów od odcinka 223 do 262 włącznie. Nie jestem jakimś leszczem, który idzie na łatwiznę, bo szukałem już wszędzie.
Na napiprojekt są z jakimś niezidentyfikowanym fps i w żaden sposób nie mogę tego dopasować :<
Na forum znalazłem 3 tematy, ale wszystkie zamknięte, dlatego piszę tutaj. Jeden nawet z prośbą podobną do mojej, ale olany i też zamknięty.
Proszę Was dobrzy ludzie o pomoc. Jeżeli ktoś ma synchro do K-F to będę w niebie, a jeżeli nie, to zadowolę się czymkolwiek, byle bym wiedział do czego pasują. Mój mail to: laska002@tlen.pl
@Laska
Poszło na maila. Nie wiem czy będzie pasować ale warto sprawdzić.
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2010-10-13 22:55:15)
To i ja przyłączam się do prośby. Mimo że z epkami jestem na bieżąco i angielski znam to chętnie obejrzał bym te odcinki z napisami
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
@dzadzar
Wielkie dzięki za napisy, pasują idealnie, tylko jakieś tło dorzucę żeby się nie zlewały hardsubem.
Jakby ktoś jeszcze chciał to proszę Napisy 223-262
Macie linka do tych moich pociesznych napisów, usunąłem je bo baaardzo wymagają korekty. Robiłem je kilka lat temu.
http://www.mediafire.com/?2qybf5vv3khb59a
Jest tutaj wersja do [K-F], [Gerusama],DVD version.
Ostatnio edytowany przez Harz (2010-10-13 23:41:06)
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
Bez przesady, nie są takie złe. Jak chodzi o napisy do One Piece to już widziałem wszystko, tacy agenci to tłumaczyli, że ręce opadają. Moim zdaniem powinieneś je wrzucić, bo sporo osób ich poszukuje
Hmm a co z napisami 422-432? czy gdzies w sieci mozna je zlaezc?
Jak nie chcesz się nikogo prosić to poświęć się i obejrzyj sobie na jakimś portalu co prawda słabsza jakość zapewne ale co zrobić jak nie ma na ansi napisów?
Ostatnio edytowany przez Diablos (2010-11-09 23:21:15)
Proszę ja Cię bardzo One Piece 422-432
Wielkie dzieki dzadzar;).
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39