Nie jesteś zalogowany.
O dzięki, dużo lepsza niż na om.com
Epek ciekawy, ciekawi mnie czy w kolejnym epku pokażą szał Grada czy w kolejnym jeszcze
Bez spoilerów proszę. I tak ostatnią siłą woli staram się powstrzymać przed przeczytaniem ostatnich dwóch chapterów mangi.
Xa, i po 60 epku, cóż, do końca zostały tylko 4 albo aż 4 xD Jak kto woli ^.^ Chociaż w mandze lepiej ukazali efekt otwarcia bramy, rączki koło ludzi, a tutaj padali na ziemię jak zwykłe muszki. No cóż...
Chyba 3. Chyba, że pierwotny zamiar 63 odcinków został zmieniony.
Ta, 64 mają być ^.^
A tutaj news o oficjalnym końcu FMA:B (data):
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … ts-july-11
To pewnie przez tą porażającą ilość materiału, jaka ma być w ostatnim rozdziale xD
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-09 20:28:04)
Taa, w ostatnim rozdziale jest bardzo dużo materiału. I dialogów (współczuję ludziom, którzy będą robić skanlację XD). :F
Cieszę się, że dodali epa. W ten sposób nie obetną nic fajnego z ostatniego rozdziału : P chociaż trzy ostatnie strony (zdjęcia) mogliby obciąć, bo moim zdaniem spartoliło to cały koniec.
Czyli teraz 1 chapter to będzie 1 odcinek? Bo odc 60. skończył się praktycznie równo z chapterem 104.
Czyli pewnie skończą mangę około połowy odcinka 64 i dorzucą swój epilog ;]
Czyli pewnie skończą mangę około połowy odcinka 64 i dorzucą swój epilog ;]
Zawiedliby fanów, gdyby tak zrobili. Z tego, co słyszałam, to "Lodowy Alchemik" również nie został zbytnio ciepło przyjęty, jako pierwszy odcinek. A co do zakończenia, podejrzewam, że mogą być w kontaktach z Arakawą i akurat wydać ostatni odcinek anime na równi z ostatnim, 108 rozdziałem mangi. Poza tym, pod koniec akcja nabiera bardzo szybkiego tempa i jest to możliwe, że zmieszczą wszystko.
Jak dla mnie, jednak Arakawa może kontynuować FMA, gdyż pozostała zawsze fabuła o Xing i Imperatorze pragnącym życia wiecznego, więc kto wie. ;p Ja tylko trzymam kciuki, by Arakawa nie zakończyła tu swojej historii, tylko zrobiła kontynuację.
Postarajcie się nie spojlerować tutaj - to temat o anime. Wiem, że manga się skończyła, ale postanowiłem sobie, że obejrzę końcówkę w formie anime (jak pewnie wielu innych), więc nie psujcie zabawy.
Ja tylko trzymam kciuki, by Arakawa nie zakończyła tu swojej historii, tylko zrobiła kontynuację.
Nie liczyłabym na kontynuację. Za to na koniec był napis "Please look forward for Arakawa-sensei's next work!", może planuje coś nowego : P w sumie w pierwszym guidebooku było, że chciałaby zrobić szkolną komedię romantyczną ze sztukami walki... '|D ale póki co to niech lepiej dokończy Juushin Enbu. XD
Xa, wreszcie są subki do mangi Btw, Qashqai, przecież już jest nowy imperator
Btw, teraz będzie manga Alphonse Alchemist pewnie ^.^
A czy coś nowego będzie? Dowiemy się pewne szybko :d Max po wakacjach.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-11 11:36:23)
Macie taki guziczek "spoiler" przy pisaniu posta.
Btw, teraz będzie manga Alphonse Alchemist pewnie ^.^
Nie wiedziałam o nowym imperatorze, bo nie czytałam wtedy ostatniego rozdziału, dzisiaj to zrobiłam. ;p
Podobało mi się zakończenie,
May nie Mei :d Btw, a mi szkoda tej panny z Lioru, bo jednak jakoś do gustu mi przypadła A Al + May to chyba by pod pedofilie podchodziło, chociaż kiedyś właśnie takie albo i większe różnice wiekowe było, gdy księciu już wybierano jego żonę nim się narodziła Np. Polska historia.
A Al + May to chyba by pod pedofilie podchodziło, chociaż kiedyś właśnie takie albo i większe różnice wiekowe było, gdy księciu już wybierano jego żonę nim się narodziła Np. Polska historia.
Miałam na myśli, gdy już dorosną, ale jak kto woli. ^^'
Czekam teraz na 3 ostatnie odcinki. Podejrzewam, że ostatni mogą przedłużyć do np 60 minutowego, ale to tylko takie moje gdybanie. ;p
Nic się takiego nie stanie i 4 odcinki, bo seria ma 64 nie 63, patrz wyżej posty.
Czy tylko ja mam głupie wrażenie oglądając ostatni odcinek, jakby to była zrzynka z End of Evangelion w wersji dla młodszych?