Nie jesteś zalogowany.
Witam ostatnio natknąłem się na petycje w tej sprawie myślę że warto się podpisać pod tą żeby trochę przycisnąć dystrybutorów
http://www.petitionspot.com/petitions/a … gnpetition
Przybyłem zobaczyłem zapaliłem
Się podpisałem...
Trza by się zabawaić w Kolesia z Postal 2, bo inaczej to cieżko bedzie tak nazbierać, a i tak pewnie nic to nie da
Witam ostatnio natknąłem się na petycje w tej sprawie myślę że warto się podpisać pod tą żeby trochę przycisnąć dystrybutorów
http://www.petitionspot.com/petitions/a … gnpetition
Odpuść. Petycja wisi tam od kwietnia i do tej pory nazbierało się całe 125 osób.
Poza tym to nie pierwsza tego typu petycja
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
i za pewne nie ostania.
Jak wiadomo, mentalność jeszcze nie ta
Mogę się podpisać, choć specjalnie mi nie zależny, no ale są osoby, które chętnie zobaczą ten program (choć wątpię, by petycja coś dała, kanał i tak wejdzie do Polski, prędzej, czy później)
Mi to tam nie potrzebne, dlatego owak nie ma sensu się podpisywać, i tak się nie pojawi.
A jak już będą puszczać odgrzewane kotlety.
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-12-28 14:14:29)
ファンのファンのために
Supporters: 131
Goal: 100,000
W naszym kraju nawet połowa z tej docelowej liczby nie ogląda raczej anime.
nie no jakby wszystkich podliczyć to spokojnie wyjdzie ponad 100,000 w końcu napisy do neon genesis evangelion mają ponad 200,000 pobrań a pamiętajmy że niektórzy mogli to obejrzeć online
Ostatnio edytowany przez Brajan (2010-06-11 22:11:35)
Zauważ też, że wiele osób, które obejrzały Evangeliona, nie ogląda ogólnie anime, a wiele także nie podpisze petycji, bo takiego kanału nie potrzebuje (np. ja).
"Skazany na zajebistość"
Ilość podpisów mówi sama za siebie. 250 w ciągu roku
być może za mało rozreklamowana....zreszta mniejsza z tym, ja nie wierze w dużą skutecznośc takich akcji - ma byc to bedzie, nie ma byc nie bedzie
Zgadzam się, to nie pierwsza i ostatnia petycja i naprawdę to nic nie da. Ale podpisałam się, choć bezsensownie.
Jedyna szansa dla anime w telewizji to VOD.
VOD?? Chcesz płacić niebotyczne ceny za wypożyczenie na 3 dni??
W sumie jedyną kasę jaką wydałem kiedyś na coś związanego z A&M była manga Appleseed (będąc szczylem myślałem, że to zwykły komiks), więc raczej bym nie oglądał VOD. Według mnie to jedyna alternatywa dla anime z internetu (o ile infrastruktura z szybkim łączem się rozrośnie, a ceny będą na każdą kieszeń). Większość osób wolałaby sobie po prostu kliknąć i coś obejrzeć, nie wszyscy są super obeznani w tym całym półświatku, dlatego te strony z anime online mają tylu odwiedzających. Gdyby nauczyć klientów płacić małe sumy za produkt dobrej jakości z pewnością wielu wybrałoby w pełni legalną alternatywę.
Internet nie jest już drogi ;D Ja płacę 60 zł za 20 megabitów w netii na łączu TP-sy
Wspaniale, ludzie z małych wsi w całej Polsce też pewnie już mają po 30MB łącza.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2010-06-12 21:51:28)
Tak to śmiesznie brzmi, ale VOD jest dużą szansą dla anime. Przykładem niech będą filmy czy seriale dostępne tą metodą. Ja z tego korzystam, szczegolnie jesli nie ma czegos w wypożyczalni DVD. A cena hm.. 6-10 zł za film HD na 1-3 dni to dużo ? Kpisz pan chyba.