Nie jesteś zalogowany.
Racja lipa, u mnie podobnie
ak-47 napisał:Witam poszukuje oavke Video Girl Ai bo nigdzie znaleźć nie można, i żeby to pasowało do napisów z ansi
widać, że ci się po prostu wujka google nie chce zapytać, bo na pierwszej stronie od metra czynnych torków.
ale masz linki na MU, napisy będą pasować:
Głupi nie jestem najpierw szukam potem pytam, być może przeoczyłem. Niemniej dziękuje za linki
Szukam Oh! Edo Rocket. MKV od [Shinsen-Subs] Najlepiej by było na MU. Z góry dzięki.
No i znowu czegoś szukam:) Tym razem Eyeshield 21 odcinki 91-97 od horriblesubs(albo jakieś inne w miarę dobre wydanie) Torki na Nyaa są martwe na ircu nic nie znalazłem (ale może źle szukam). Jak zawsze z góry dzięki za pomoc.
Nie wiem jak ja tego nie znalazłem, a w google szukałem na samym początku i tego nie widziałem
Ostatnio edytowany przez dzadzar (2010-06-12 21:47:29)
Poszukuję rawów od [S^M] lub [l33t-raws] Kage Kara Mamoru! - [l33t-raws] są dostępne w paczce nr. 82 od ~mbella, jakaś dobra dusza mogła by wysłać na jakiś serwer lub udostępnić torrka??
Co prawda to nie jest anime, ale Live Action na podstawie mangi o tym samym tytule... Bo może ktoś się już z tym spotkał
Tak więc poszukuję filmu Solanin (filmweb tłumaczy jako Soranin) - najlepiej torrent, ale każde możliwe źródło będzie mile widziane!
Edit:
Ha, chociaż teraz zdałem sobie sprawę ,że ten film jeszcze na DVD nie wyszedł Ale mimo wszystko, może ktoś coś gdzieś widział!
Ostatnio edytowany przez Yngoth (2010-06-16 22:15:49)
Ja natomiast poszukuje strony (najlepiej jakieś z bdb warezem)z jak największa ilością anime w jakości blue ray rip.(nie musi być polska) Tylko bez Torrentów, chce anime były upchane na serwach typu megaupload, rapidshare, czy hotfile. Nie będę się rozpisywał jakich anime szukam bo jest tego sporo.
Ja poszukuję kinowej wersji Genji Monogatari. Jedyne co udało mi się znaleźć, to hiszpański sub z angielskim tekstem dodanym, a zależy mi na rawie.
Ja poszukuję kinowej wersji Genji Monogatari. Jedyne co udało mi się znaleźć, to hiszpański sub z angielskim tekstem dodanym, a zależy mi na rawie.
A ten soft z BakaBT
Edit 2
Jednak coś mnie na wzrok i słuch z rana pada.. jest tam jp-audio i ang soft
Ostatnio edytowany przez funki27 (2010-06-18 09:11:08)
jedyne co mi się udało znaleźć to WMV zgrany z laserdysku:
http://animeforge.ru/anime/genji-monogatari/torrents/
link bezpośredni do torrenta: http://aniraws.com/torrents/137488/%5B% … mv.torrent
seed jest, mnie się udało ściagnąć plik w niecałe pół godziny
No mi troszkę dłużej, ale się ściągnęło. ^^
Witam poszukuje cos na styl berserka, claymore czy Scrapped Princess. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Witam, jestem tu nowa. Znalazłam ostatnio na necie info o Memorial Sailor Moon. Do każdego sezonu jest dodane coś w rodzaju pełnometrażowego odcinka specjalnego o nazwie Memorial. Czy ktoś to ma? Czy ktoś o tym słyszał? Będę wdzięczna za linki albo jakieś inne naprowadzenie. Z góry dzięki.
Z tego, co wyczytałem na anidb, to zwykłe streszczenie całej serii, które nie wnosi nic nowego. Na pewno ci to potrzebne?
Witam, jestem tu nowa. Znalazłam ostatnio na necie info o Memorial Sailor Moon. Do każdego sezonu jest dodane coś w rodzaju pełnometrażowego odcinka specjalnego o nazwie Memorial. Czy ktoś to ma? Czy ktoś o tym słyszał? Będę wdzięczna za linki albo jakieś inne naprowadzenie. Z góry dzięki.
chodzi o to?
http://www.usagi.org/doi/smoon/ld/memorial.html
?
nie jestem pewna, ale część można znaleźć gdzieś na torrentach, np:
pierwsza seria
seria R
Ostatnio edytowany przez nover (2010-06-21 13:53:45)
Poszukuje "Valkyria Chronicles" od raw-4u może być wszystko poza rs
Poszukuje "Valkyria Chronicles" od raw-4u może być wszystko poza rs
@up thx przyda mi się ten ftp jest tam sporo ciekawych serii