Nie jesteś zalogowany.
To wina tego, że teraz w szybkiej odpowiedzi nie ma opcji wyboru spoiler A samemu się nie chce wpisywać xD
To wina tego, że teraz w szybkiej odpowiedzi nie ma opcji wyboru spoiler A samemu się nie chce wpisywać xD
To będę niemiły i napiszę - to niech Ci się zachce.
Co jak co, ale jak chcecie podyskutować o mandze to polecam założyć oddzielny temat. Nie tylko ja oglądam jedynie anime i nie tylko mi nie podobają się wasze wtrącenia z mangi.
No to zostały 3 tygodnie. Dobrze, że już kończą, bo coraz bardziej mnie zaczyna korcić przeczytanie końcówki w mandze =]
-3 trzy i pozostała tylko jedna zła osoba na placu boju xD Btw, ładnie pojechali, 2 calutkie rozdzialiki bez 10 stron w 61 epku upchnęli ^.^
-3 trzy i pozostała tylko jedna zła osoba na placu boju xD Btw, ładnie pojechali, 2 calutkie rozdzialiki bez 10 stron w 61 epku upchnęli ^.^
Hah, też tak mam, że po oglądniętym epku, dokładnie liczę, ile stron upchnęli w odcinek, mimo że ogólnie mangi FMA nie czytam. I byłem naprawdę miło zaskoczony (końcówka 104, cały 105 i prawie cały 106), zwłaszcza, że te końcowe rozdzialiki mają po niecałe 70 stron, chociaż w odcinku zawsze tam troszkę zmienią. W ostatnim rozdziale musi być naprawdę sporo gadania, bo chyba chcą go aż na dwa odcinki podzielić, chyba że planują inną końcówkę (co bym z wielką chęcią obejrzał).
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Ja tam pamiętam bardziej niż liczę i odruchowo włączam stronę, tak dla pewności xD I najbardziej ciekawi mnie, czy autorzy anime coś dodadzą na zakończenie od siebie jeszcze.
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-15 14:08:40)
Ja tam pamiętam bardziej niż liczę i odruchowo włączam stronę, tak dla pewności xD I najbardziej ciekawi mnie, czy autorzy anime coś dodadzą na zakończenie od siebie jeszcze.
Jak dla mnie, to raczej tak. Mangi wprawdzie nie przeczytałem, no ale zostało niecałe 200 stron do zekranizowania na 3 odcinki, tymczasem w samym 61 upchnięto ponad 120.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Ktoś wie co się dzieje z Eclipse? Dlaczego nie wydali 62 odcinka?
Może Eclipse się znudzili, albo czasu nie mają xD
Ja tam oglądałem na YouTube (jak wszystkie zresztą...), trochę patosu się wkradło w ten odcinek, ale to było do przewidzenia. Czekam na dwa ostatnie, zobaczymy co się stanie
Mają opóźnienia. Pisali o tym na kanale. Według ostatnich wiadomości, mają dzisiaj wydać.
Dużo mangi zostało do końca po tym odcinku?
Jakieś 60 stron bodajże. Ale w tym odcinku trochę dodali, w następnym pewnie też tak będzie
Tzn. są jakieś nowe oprócz tego 108 rozdziału (niby ostatniego)?
Nie ma. Będzie po prostu wydłużony epilog (tak, jak się można było spodziewać )
No i jestem po 63 epeku i już prawie, prawie koniec I ostatni epek będzie się tak samo nazywać jak rozdział mangi :d Btw, może trochę dodali od siebie, ale także trochę, a to bardzo trochę pominęli :d Mam nadzieję, że ukarzą to w ostatnim odcinku xD
Takie pytanka mam:
1. W pierwszej serii anime, od którego odcinka twórcy anime zeszli z fabuły mangi i zaczęli tworzyć swoją własną.
2. Czy całą ta nowa seria jest na podstawie mangi? A jeśli nie to może ktoś podać epki, które na jej podstawie nie są?