Nie jesteś zalogowany.
proponowalbym zorganizowac cos takiego. Po co? coz spotkac sie pogadac powymieniac anime.
gdzie? moja propozycja nad baltykiem kiedy? lipiec sierpien
chodzi ci o może??[fuj]
Ja jestem za!!!!!! Niech będzie nad morzem Wiem,że jestem samolubna, bo mam blisko, ale chętnie spotkałabym niektórych animemaniaków
No proszę temat powrócił. Swego czasu już były sondy, które miały wyłonić miejsce spotkania. Niestety skutku nie doszło.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No ja jesten "za" tylko na ile jestesmy w stanie zmobilizowac sie by to doszlo do skutku
Myślę, że ii tym razem będzie trudno wyłonić miejsce spotkania - są tutaj ludzie z całej Polski i zawsze ktoś będzie miał bliżej, a ktoś dalej. Mam tylko nadzieję, że potrafimy się dogadać i jednak coś z tego wyjdzie.
no tak pomysl fajny ale morze to dla mnie druga strona polski okolo 14h jazdy pociagiem :/ szok my w gorach tez mamy fajne miejsca a i klimat taki rodem z anime sie znajdzie :d
W sumie dla mnie jazda w góry też trwa 12-14 godzin. Jeszcze zależy, w które góry... i co ty na to?
No proszę temat powrócił. Swego czasu już były sondy, które miały wyłonić miejsce spotkania. Niestety skutku nie doszło.
Temat bumerang. nic z tego nie wyjdzie jeśli nie zostanie wyodrębniona jawna i stała, odpowiedzialna grupa organizatorów, która zatroszczyłaby się o miejsce, czas, lokomocję, ewentualny kosztorys itp. itd. Bo w spotkanie typu "przy piwie" po prostu nie wierzę
ja proponuje zrobic to w jakiejsc malej miejscowosci max 20-25 osob wiecej nie ma sensu bo bedzie tlok i beda tworzyc sie kolka rozancowe. jesli chodzi o sprawy organizacyjne zawsze mozna by bylo wziac 2-3 komopy i zrobic coopy room
ja moglbym wziac moja skromna kolekcje
Mnie sie taki pomysł podoba[okej]
Byłby to kolejny pretekst i powód, żeby się wybrać nad morze:D
No i przy okazji poznać rodzimych ziomków - fanów anime.
Jestem ZA!!!
a może zaproponujemy pare większych miast i zrobimy parę zlotów w całej polsce a nie jeden w rogu polski[madrala]tak to osoba, która mieszka w zakopanym by nie pojechała nad może ale do częstochowy owszem i na odwrót co wy na to??
ja proponuje zrobic to w jakiejsc malej miejscowosci max 20-25 osob wiecej nie ma sensu bo bedzie tlok i beda tworzyc sie kolka rozancowe. jesli chodzi o sprawy organizacyjne zawsze mozna by bylo wziac 2-3 komopy i zrobic coopy room
ja moglbym wziac moja skromna kolekcje
A ja jak zwykle będę pragmatyczny Wg jakiego kryterium wybierzesz tych 20-25 ze 100 użytkowników, którzy się zgłoszą?
haha "skromne" no jesli tak to nazywasz
a Zant jaka miejscowosc masz na uwadze? ja tam bym to widzial w poznaniu chodz jak inni mowia jedno pasuje a drugie nie.... wiec to zawsze bedzie sprzeczna sprawa...
ale jesli to ma dojsc do skutku musi ktos ustalic miejsce i tyle
No tak, Gracol... ten komentarz jest w twoim stylu ale w sumie masz rację, bez jakiejś organizacji po prostu zginiemy w odmętach chaosu a co do tego,że ma być mała liczba osbób, to no cóż... a w sumie to dlaczego nie można się spotkać większą grupą,co? ja uważam,że każdy ma prawo się spotkać z innymi, jeżeli tego chce.
Już kiedyś próbowaliśmy..
Ja jestem za o ile będzie mi termin i miejsce pasowały.
No i najważniejsze po wybraniu miejsca, trzeba znaleźć organizatorów.
czy ktoś w ogóle przeczytał mój post?? czy się sugerujecie wypowiedziom kolegi w temacie??
No tak, Gracol... ten komentarz jest w twoim stylu ale w sumie masz rację, bez jakiejś organizacji po prostu zginiemy w odmętach chaosu a co do tego,że ma być mała liczba osbób, to no cóż... a w sumie to dlaczego nie można się spotkać większą grupą,co? ja uważam,że każdy ma prawo się spotkać z innymi, jeżeli tego chce.
I właśnie tu pojawia się rola organizatora, który zatroszczy się o lokal (jeśli będzie potrzebny), o nocleg, o przejazdy, o spedycję całą, o ewentualny kosztorys, o bezpieczeństwo (bo pewnie wielu 18- by było) ect. ect Bez organizatora ani rusz Niestety
gracol chodzi o to zeby nie bylo tak ze mamy 2-3 komy a 70 osob ktore cos chca nagrac. to pierwsza sprawa
druga sproboj porozmawiac z 70 osobami zaloze sie ze 3/4 ludzi nawet nie bedziesz pamietal ze tam byli.
kolejna wypad na plaze jakies ognisko czy cos takiego latwiej zorganizowac dla mniejszej liczby osob i sprawa najwzaniejsza zakwaterowanie
latwiej znalesc jakies lokum dla malej liczby osob czy dla 3 klas podstawowki ;P
utsukushii napisał:ja proponuje zrobic to w jakiejsc malej miejscowosci max 20-25 osob wiecej nie ma sensu bo bedzie tlok i beda tworzyc sie kolka rozancowe. jesli chodzi o sprawy organizacyjne zawsze mozna by bylo wziac 2-3 komopy i zrobic coopy room
ja moglbym wziac moja skromna kolekcjeA ja jak zwykle będę pragmatyczny Wg jakiego kryterium wybierzesz tych 20-25 ze 100 użytkowników, którzy się zgłoszą?
A niech tam, nazywajcie mnie pesymistą bez przyszłości ale wydaje mi się że będzie to raczej problem "20-25 osób z czterech".
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-02-03 23:28:02)