Nie jesteś zalogowany.
http://www.speedyshare.com/files/221276 … kanata.wma
Może nie twórczość, ale za to coś w temacie, for fun. ^^
Nienajlepsza jakość, ale da się słuchać.
Jak najbardziej, tylko ostatnio wpadliśmy w martwy punkt (praca, studia, braki w sprzęcie, życie) - jak się to przezwycięży, to możesz się spodziewać, że niebawem u ciebie zagramy koncert. xD
Btw, Hatake, a co ty tam konkretnie robisz? XD grasz na którymś instrumencie czy może śpiewasz? >: D tak czy siak, szacun~ XD ja to ani śpiewać, ani grać na żadnym instrumencie nie umiem i raczej nie będę umiała tak z twórczości to sobie rysuję czasem xD np. ostatnio narysowałam fanart do "Ja inkwizytor", ofc w stylu mango lol. xD
Po avatarze niektórzy zgadną, że pera rządzi. xD
EDIT: Life Out - nazwa, ale wydaje mi się, że jeszcze się ją zmieni. Nie, nie jest emo.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-04-26 15:28:42)
Qashqai, że tak zacytuję Sapkowskiego: "On, nie bójmy się tego powiedzieć, ma dwie prawe nogi";]
Hmm.. piiiiknie : ) , ja to kręcę się trochę w pro-mega-ultra amatorskim rapie ;P ,
Robiłem fanduba, czy jak to się zwie, na życzenie Kasi do openingu Eureki, ale jedynie mi refren w miarę wyszedł , i poza tym nagrywany w domu na mikrofonie od słuchawek, ale najgorsza jakoś nie jest, tak to nagrywam u kolegi w studiu, a tutaj kilka songów:
Eureka:
http://boomerek.wrzuta.pl/audio/6wKZJSx … iece_serce
A tu np, piosenka na WOK, na święto zmarłych:
http://boomerek.wrzuta.pl/audio/3jetkDE … bny_g.cinu
Tutaj taki spontan przy bro:
http://boomerek.wrzuta.pl/audio/2jvlQyX … dzien_cina
I najnowsza:
http://boomerek.wrzuta.pl/audio/6NxJw4N … nu_-_nigdy
Wszystko to to amatorszczyzna, moje "flow" i teksty, nie są wysokiego poziomu, nie raz się gdzieś pomylę czy źle zaśpiewam co nie zostaje potem naprawione, z reguły na brak czasu, Np, w tej najnowszej za mocno zacząłem i wyszło śmiesznie ;p ale za ocenę podziękuje XD
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2010-04-26 16:18:55)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Qashqai, że tak zacytuję Sapkowskiego: "On, nie bójmy się tego powiedzieć, ma dwie prawe nogi";]
WIEM. XDDDD
Albo powiedzmy tak:
Ma duży palec zamiast małego u lewej nogi. XD
Nyczym w egypskych hieroglyfach. xD
Oj Boomciu fajnie ci wyszła ta Eureka, tylko nawet nie próbowałeś jakoś udawać tego oryginalnego wokalisty XD
Ostatnio edytowany przez Qashqai (2010-04-26 16:33:34)
Ja bym musiał poszukać, jak kiedyś robiło się Hip Hop Gangsta Rap z ziomkami z osiedla, taki miejscowy. Nawet im się później udało na dniach Jastrzębia zagrać.
Ta, jak to znajomy powiedział, każdy osiedlowy chłopak ma swoim życiu rozdział "nagrywam hiphop" ;P
Kaska, ja w zasadzie nie miałem jak ;p , bo to było robione koło 2 nocy ;P, a ojciec z tyłu spał ^^, co do tekstu w eurece to nie do mnie , ja tego nie tłumaczyłem ]:-> XD , a tak co do mojego jeszcze "hiphopu" to dużo w zasadzie nie nagrywam, dobrze jest jak jedną piosenkę na miesiąc nagram. No ale początki są w końcu niełatwe, i nie każdy przebrnie przez nie ^^"
@edit: a co do programu to cool edit pro + mikrofon na słuchawkach, u kolegi w studiu już sprzęcik miodzio, i też jedziemy na cooledicie ;P
Ostatnio edytowany przez Boomerek (2010-04-26 17:52:55)
Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę! || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||
Hmmm....
Tak ostatnio wziąłem się za czytanie paru mang i ogolnie przypadły mi one do gustu. Niektóre bardzo podobały mi się od strony graficznej i pomyślałem sobie... fajnie by było umieć tak rysować.
Z m.in. tego powodu szukałem tego kursu rysowania mangi
Sam niestety nie mam talentu do rysowania (nad czym ubolewam ), ale wszystkiego można się chyba nauczyć, nie?
Na początek chciałem przerysować parę rzeczy z gotowych obrazków/czegokolwiek. Tak więc wgrałem sobie parę screenów z animca na komórkę i powoli zacząłem rysować z patrzenia na obrazek Sam się zdziwiłem... Ku memu zaskoczeniu, rysowanie z patrzenia na obrazek nie jest wcale takie łatwe ;< A co dopiero samemu rysować - stworzyć coś. Dla tych co to robia, szacun
Jeśli o mnie chodzi to największe kłopoty mam z rysowaniem, hmm... ubrań i samych postaw postaci xD Do tego dochodzę te różne zagięcia na ubraniach, cienie, itp ;P Trudno Ahh... no i te oczy Mam nadzieję że za jakiś czas łatwiej mi to przyjdzie
No dobra, to daje tutaj dwa rysunki (moje dwie pierwsze pracki ;p), które rysowałem patrząc na scrren z anime - na komórce ;p
Oba rysunki są z tego samego animca ;P
Tutaj 3 kolejne pracki... znowu coś tam wymalowałem xD
Jak wyszło, tak wyszło xD
Ale postaci chyba nie trzeba przedstawiać
Ostatnio edytowany przez tymek88 (2010-06-24 23:33:32)
No to i ja coś zarzucę
Na dyżurze, w przerwie między wyjazdami zaczęłam się nudzić. Jak to czasem bywa w pracy ;p Korzystając z chwili wolnego zaczęłam rysować.
Niestety miałam potem wezwanie do wypadku, więc rysunek taki sobie Ale zawsze to coś
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Nauczyć się niby można, ale akurat w przypadku rysowania zajmuje to ogromne ilości czasu
Gela19, fajnie, podoba mi się.
Moja twórczość, jak się nudzę na wykładach, a nie mam pod ręką krzyżówki, zaczyna się i zarazem kończy na krzywej mordzie Songa.
Tymku, owszem, wszystkiego można się nauczyć anatomia, ubrania... wszystko przychodzi z czasem jak się więcej rysuje, tylko trzeba dojść do tego momentu przeskoczenia z przerysowanek na wyobraźnię (mi to zajęło ze 2 lata, ale od tamtej pory się rozwijam. XD) : P hmm, co ja tu dam...
Znaleziona ostatnio i przerysowana strona narysowana 2 lata temu, przy czym dodam, że ta po lewej prawdopodobnie była opierana na jakichś mangach, a po prawej jest w stu procentach z wyobraźni. Zignorujcie krótką szyję na piątym panelu, ok? XDD
Randomowe szkice "męskiej przyjaźni" :'DDD śmiesznie się to rysowało : P btw, ci bohaterowie byliby w moim komiksie, gdyby taki powstał... tyle że najpierw muszę dopracować scenariusz :< jak kogoś to interesuje to tu są opisy uniwersum i postaci - scenariusza nie daję bo już za to pewnie zostanę wyśmiana, o ile ktoś to przeczyta ^^"
2 lata.... omg, nie pocieszyło mnie to
Qashqai, niezłe te szkice A ta przyrysowana stronka sprzed dwóch lat wygląda... profesjonalnie
Tutaj jeszcze inne moje pracki
Też poźniejsze (nowsze ;p):
Pierwsza pracka ołówkiem, druga markerem:
i tutaj jeszcze jedna markerem